مراسم اختتامیه سومین جشنواره ملی ایده ها و فرصت ها با معرفی آثار برتر و اهدای جایزه به برترین ها، در فرهنگستان هنر برگزار شد.
به گزارش ایسنا، مهدی افتخاری دبیر شورای ارتقای آگاهی های عمومی، اطلاع رسانی و افکارسنجی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در مراسم اختتامیه سومین جشنواره ملی ایده ها و فرصت ها با بیان اینکه این جشنواره در بین دو رده سنی بزرگسالان و دانش آموزی برگزار شد، اظهار کرد: در دوره دانش آموزی ایده هایی داشتیم که حیرت داوران را بر می انگیخت. ما در کشوری زندگی می کنیم که مرکز شکوفایی وجود ندارد یا در صورت موجود بودن فعالیت بسیار محدود دارد، معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه این مرکز را در معاونت تشکیل داده است.
رییس شورای سیاستگذاری سومین جشنواره ملی ایده ها و فرصت ها در خصوص محورهای جشنواره ایده ها و فرصت ها، گفت: آسیب های حوزه خانواده، آسیب ها و جرائم فضای مجازی، اعتیاد و سایر عادات مخرب، تخلفات رانندگی و ترویج فرهنگ آمد و شد سالم، جرائم و آسیب های حوزه سلامت جسم و روان، جرائم مالکیت معنوی و سرقت ادبی، جرائم اقتصادی و سایر جرائم، آسیب های اجتماعی و همه آسیب ها به عنوان هشت محور سومین جشنواره ملی ایده ها و فرصت ها تعیین شده بود.
افتخاری گفت: با همکاری آقای الفت از ناحیه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه 30میلیون تومان حمایت ابزاری از ایده پردازها صورت خواهد گرفت و در جلساتی که با نیروی انتظامی در این راستا تشکیل شد به صورت افتخاری وعده داده شد که آقایانی که ایده هایشان با آرای بالا انتخاب شوند، مشمول کسر خدمت در آینده خواهند شد.
وی عنوان کرد: این جشنواره با هدف کارآفرینی و اشتغال زایی برگزار شده و ۷۰ تیم از سراسر کشور در سامانه سومین جشنواره ملی ایده ها و فرصت ها ثبت نام کردند. در این جشنواره 370 تیم شرکت کننده ثبت نام کردند و به صورت میانگین 1480 جوان و نوجوان در این جشنواره حضور یافتند که به معنای فکر کردن این تعداد به حوزه آسیب های اجتماعی است. از میان 370 تیم 225 تیم پس از غربالگری اولیه به مرحله داوری میانی جشنواره راه یافتند.