جمعه, ۲ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Fri, 22 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

هر سازمانی در طول زمان نیاز به نیروی تازه نفس دارد تا چالش های گوناگون را حل و فصل کند. گاهی اوقات کارمندان باسابقه شما علی رغم تلاش فراوان دیگر کارایی لازم برای حل بسیاری از مسائل را ندارند. این اتفاق در بسیاری از مواقع برای کسب و کارها بی نهایت دردناک خواهد بود؛ چراکه در صورت پافشاری بر استفاده از کارمندان سابق حسابی ضرر خواهند کرد. از طرف دیگر، اخراج کارمندان قدیمی هم تصمیم ساده ای نیست. 

صرف نظر از دوراهی بزرگ بالا، گاهی اوقات بدون اینکه نیاز به اجرای یک تراژدی باشد، برندها نیاز به نیروی کار تازه پیدا می کنند. مثلا تعمیرگاه کوچکی را در نظر بگیرید که بعد از سرمایه گذاری بر روی بازاریابی آنلاین حالا کلی مشتری دارد و باید نیروی انسانی اش را بیشتر کند. خب در این صورت اضافه کردن چند تعمیرکار تازه پایان ماجرا نخواهد بود. چه بسا آدم های تازه ای که وارد ساختار یک شرکت می شوند، اوضاع را به طور کامل تغییر دهند. آن وقت شما می مانید و چند دستگی در شرکت تان که حسابی خطرناک خواهد بود. 

مدیریت کارمندان تازه وارد، چالشی برای مدیران

اگر بخواهیم از زاویه دید کارمندان به ماجرا نگاه کنیم، همیشه ورود به یک محیط تازه چالش برانگیز خواهد بود. شما در این شرایط نه تنها باید خودتان را با اوضاع تازه هماهنگ کنید، بلکه نیاز به بررسی شرایط به طور متفاوت دارید. خب به عنوان کارمندی تازه وارد همه چیز برای شما جدید خواهد بود. چه بسا سال ها براساس الگویی دیگر کارتان را دنبال کرده باشید و حالا یکهو همه چیز عوض شود. در این صورت عادت به محیط کاری تازه اصلا راحت نیست. در این میان یک مدیر خوب می تواند نقش فرشته نجات شما را ایفا کند. به طوری که در کمترین زمان ممکن با ساختار شرکت تازه هماهنگ شده و دیگر لازم نباشد دائما نگران نتیجه کارتان باشید. 

مطلب مرتبط: آموزش کارمندان جدید در شرکت: دستورالعملی برای مدیران!

ما در این مقاله قصد داریم برخی از نکات کلیدی برای مدیریت کارمندان تازه وارد را به اتفاق شما مرور کنیم. اگر دوست دارید تبدیل به مدیری حرفه ای در زمینه مدیریت کارمندان و به خصوص تازه واردها شوید، این مقاله را اصلا از دست ندهید. 

مدیریت کارمندان جدید

مدیریت کارمندان جدید

هر کاری در این دنیا اصول خاص خودش را دارد. مثلا آشپزی را در نظر بگیرید؛ کسانی که هیچ سررشته ای از این حوزه ندارند، معمولا برای موفقیت در این حوزه با کلی مشکل ریز و درشت مواجه می شوند. در نقطه مقابل کسانی که اصول آشپزی را فوت آب هستند، خیلی راحت غذاهای مختلف را درست کرده و حتی از این کار لذت هم می برند. 

اشتباه نکنید، ما بحث را با کلاس آشپزی قاطی نکرده ایم. در عوض همه حرف مان تبدیل فرآیند خسته کننده مدیریت کارمندان تازه به یک سرگرمی جذاب است. قبول دارم این ادعا کمی برای تان عجیب به نظر می رسد، اما اگر تا انتهای مقاله با ما همراه باشید دیگر تا این اندازه تعجب نخواهید کرد. 

اطلاع رسانی همگانی درباره نیروی کار تازه

اطلاع رسانی همگانی درباره نیروی کار تازه

اینکه مدیران شرکت یک شبه نیروی کار تازه ای را وارد سازمان کرده و به هیچ کس هم اطلاعی ندهند، اصلا کار جالبی نیست. ما در روزنامه فرصت امروز اضافه کردن کارمند تازه را دقیقا مثل خرید بازیکنان فوتبال می دانیم. همانطور که یک تیم باشگاهی با کلی سر و صدا از ستاره های تازه اش رونمایی می کند، شما هم باید کارمندان تازه را کاملا حرفه ای به دیگران معرفی کنید. اینطوری نه تنها کارمند موردنظر، بلکه سایر اعضای شرکت هم فرصت آشنایی با فرد تازه وارد را خواهند داشت. 

خیلی از کارآفرینان فکر می کنند هر کاری که در دنیای کسب و کار انجام می دهند، باید مورد تایید دیگران باشد. اگر شما هم اینطور فکر می کنید، باید تجدیدنظر اساسی در نحوه کارتان صورت دهید. این یعنی بدون اینکه رضایت دیگران را جلب کنید، سنگ روی سنگ بند نخواهد شد. قدم اول در این میان اطلاع رسانی درست به اعضای شرکت درباره فرد تازه وارد است. بد نیست به کارمندان و مدیران میانی درباره دلیل استخدام یک فرد تازه و مسئولیت های احتمالی اش کمی توضیح دهید. اینطوری بقیه انگیزه بیشتری برای همکاری با فرد مورد نظر خواهند داشت. 

معرفی کارمند تازه به دیگران

معرفی کارمند تازه به دیگران

بعد از اینکه اطلاع رسانی درباره کارمند تازه به پایان رسید، باید کمی هم درباره معارفه او فکر کنید. خب شما که قرار نیست یکبار برای همیشه کسی را به تیم تان معرفی کرده و بعد هم پشت سرتان را نگاه نکنید. هرچه باشد کارمند مورد نظر قرار است مدت زمان طولانی با شرکت تان همکاری داشته و هماهنگی اش با کارمندان باسابقه ضروری خواهد بود. 

فرمول ما در این بخش بی نهایت ساده است. اول از همه باید ملاقاتی با مدیران شرکت ترتیب داده و کارمند مورد نظر را به آنها معرفی کنید. یادتان باشد، حضور فرد مورد نظر در این مراسم ضروری خواهد بود. به علاوه، اگر فرصتی کوتاه به او برای سخنرانی بدهید، کارتان خیلی بهتر جلو می رود. خب هرچه باشد گفت وگو رمز موفقیت و آشنایی بیشتر آدم ها با هم است، مگر نه؟

بعد از اینکه کارمند قصه ما با مدیران شرکت آشنا شد، باید کمی بیشتر درباره محصولات و خدمات شرکت با او حرف بزنید. خب هرچه باشد او که از اول آشنایی کامل با برندتان ندارد. درست به همین خاطر هماهنگی شما با او نقشی اساسی ایفا خواهد کرد. هرچه گفت وگوی شما با فرد مورد نظر درباره محصولات شرکت بیشتر باشد، او آمادگی بالاتری برای هماهنگی با ساختار شرکت پیدا می کند. ماجرا جالب شد، نه؟

شما در پایان کار می توانید با کمی صحبت درباره فرهنگ سازمانی به خوبی بحث را جمع کنید. در این صورت دیگر لازم نیست خیلی نگران اوضاع باشید. چراکه آشنایی با ساختار فرهنگی یک سازمان نیمی از مسیر هماهنگی کارمندان  آن خواهد بود. 

مطلب مرتبط: مدیریت کارمندانی از نسل های مختلف

توضیح وظایف اصلی

توضیح وظایف اصلی

هر کارمندی برای اینکه عملکرد خوبی در ساختار شرکت داشته باشد، باید آشنایی کاملی با شرح وظایف خود داشته باشد. متاسفانه خیلی از مدیران اصلا به این نکته کلیدی توجهی ندارند. به طوری که بعد از مدت زمانی کوتاه کارمندان با کلافگی سراغ مدیر موردنظر رفته و درباره وظایف شان توضیح می خواهند. این مشکلی است که خیلی از کارمندان در طول روز با آن رو به رو هستند. پس اگر دوست دارید مدیری بهتر و تاثیرگذار به نظر برسید، بد نیست دور این مشکلات را خط بکشید. آن وقت می توانید بدون هیچ دردسری خودتان را به عنوان مدیری برجسته به دیگران معرفی کنید.

شما به عنوان یک مدیر باید همیشه کارمندان تازه وارد را در جریان وظایف اصلی شان قرار دهید. این امر نه تنها برای آنها جذابیت زیادی دارد، بلکه از نظر حرفه ای گامی اساسی محسوب می شود. هیچ کس دوست ندارد در نگاه کارمندی تازه وارد یک مدیر به درد نخور به نظر برسد. درست به همین خاطر باید مو به مو وظایف اصلی تان را دنبال کنید. یکی از این وظایف بیان دستورالعمل کارمند تازه وارد است. از این نظر شما مثل کارگردانی هستید که باید جزییات مربوط به نقش را به بازیگران توضیح دهد. وگرنه نتیجه نهایی دست کمی از فاجعه نخواهد داشت. 

صمیمیت بیش از اندازه ممنوع!

صمیمیت بیش از اندازه ممنوع!

برخی از مدیران برای اینکه نظر کارمند تازه وارد را جلب کنند، طوری با او صمیمی می شوند که نگو و نپرس. خب در این صورت نه تنها کارمند مورد نظر بدعادت می شود، بلکه شما باید جواب دیگران را هم بدهید؛ چراکه اصلا به آنها توجه نکرده اید و احتمالا حرص شان حسابی درآمده است. 

ما در روزنامه فرصت امروز رعایت تعادل را مهمترین نکته برای موفقیت کارآفرینان می دانیم. خیلی از افراد در دنیای امروز تا شورِ هر کاری را در نیاورند، ولکن ماجرا نیستند. خب در این صورت شما باید کمی مهربان تر رفتار کنید. همانقدر که دور شدن از کارمندان به کیفیت کاری شان آسیب می زند، نزدیکی یا صمیمیت بیش از اندازه هم دردسرساز خواهد شد. این اتفاقی است که برای خیلی از مدیران روی می دهد. فکر می کنم حالا دیگر بهتر دلیل چند دستگی درون شرکت ها را درک می کنید، مگر نه؟

رابطه شما با کارمند تازه وارد باید فقط کمی صمیمی تر از بقیه باشد. آن هم نه برای همیشه، بلکه فقط برای یکی دو ماه اول تا فرد موردنظر با ساختار شرکت به خوبی آشنا شود، در غیر این صورت شما حسابی به دردسر می افتید. 

تقویت فرهنگ پذیرش

تقویت فرهنگ پذیرش

آیا کارمندان شما آمادگی پذیرش یک فرد تازه را دارند؟ این سوالی است که معمولا کارآفرینان اصلا از خودشان نمی پرسند. انگار که کارمندان قدیمی تر شرکت اصلا نقشی در فرآیند پذیرش یا استقبال از فردی تازه ندارند. خب اگر شما هم اینطور فکر می کنید، اصلا بعید نیست در ادامه راه با هزار و یک مشکل رو به رو شوید. حتما می پرسید چطور؟ خب اجازه دهید نشان تان دهیم.

وقتی کارمندان فعلی شرکت برای استقبال درست از افراد تازه وارد آموزش ندیده باشند، معمولا دو دستگی محسوسی میان آنها شکل می گیرد؛ به طوری که خیلی زود در ساختار شرکت کارمندان قدیمی و تازه به جان هم افتاده و هیچ خبری از کیفیت کاری بالا نخواهد بود. 

راه حلی که شما در این بخش باید دنبال کنید، استفاده از یک دوره آموزشی کوتاه است. در این دوره باید خیلی رُک و پوست کنده به کارمندان تان یاد دهید چطور از فردی تازه وارد استقبال کنند. به علاوه، اگر بتوانید آنها را مطمئن کنید که حضور افراد تازه موقعیت شغلی آنها را تهدید نخواهد کرد، دیگر مو لای درز کارتان نمی رود. خب منتظر چه هستید؟ همین حالا دست به کار شده و اوضاع را به سود خودتان تغییر دهید. 

سخن پایانی

آشنایی با راه و رسم معرفی کارمندان تازه وارد

ورود کارمندان تازه به ساختار شرکت همیشه اتفاق راحتی نیست. کافی است زمانی که بعد از چند سال مدرسه تان را عوض کرده و همکلاسی های تازه پیدا می کردید، به یاد بیاورید. در این شرایط نه تنها آدم کلی استرس می گیرد، بلکه هماهنگی با فضای تازه معمولا کلی هم وقت می برد. به همین خاطر خیلی ها اصلا دوست ندارند با این شرایط سازگاری لازم را پیدا کرده و همیشه از زیر آن طفره می روند. 

مطلب مرتبط: راه و رسم قدردانی از کارمندان در دنیای کسب و کار

ما در روزنامه فرصت امروز امیدواریم نکات مورد بحث در این مقاله کمکی هرچند کوچک به شما برای آشنایی با راه و رسم معرفی کارمندان تازه وارد کرده باشد. مثل همیشه اگر سوالی درباره نکات مقاله داشتید، ما همیشه آماده کمک به شما هستیم. پس تعارف را کنار گذاشته و با ما در ارتباط باشید. 

منابع:

https://www.businessnewsdaily.com

https://peoplespheres.com

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/QjFQ1pEI
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفره
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه