رئیس پارک علم و فناوری مازندران گفت که شرکت های دانش بنیان استان سالانه بیش از 3میلیارد و 500 میلیون دلار تولید دارند و با توجه به نیاز روزانه کشور به این دسته محصولات، روند رو به رشدی را در پیش گرفته اند.
علی معتمدزادگان افزود: شرکت های دانش بنیان استان در حال حاضر 200 نوع محصول تولید می کنند که نشانگر ظرفیت بالای این حوزه برای سرمایه گذاری است.
به گزارش ایرنا، براساس آمارهای رسمی، اکنون 106 شرکت بزرگ و کوچک به عنوان شرکت دانش بنیان در پارک علم و فناوری مازندران مستقرند که برای 800 نفر به صورت مستقیم و 600 نفر به صورت غیرمستقیم شغل ایجاد کرده اند.
رئیس پارک علم و فناوری مازندران با اشاره به اینکه محصولات دانش بنیان با دو هدف معنوی و تجاری اختراع و تولید می شود، گفت: طرح ها و ایده هایی که با هدف تجاری ارائه می شود، پس از بررسی توجیه اقتصادی آن در صورت توانایی جذب سرمایه، به بازار معرفی خواهد شد.
ثبت 60 اختراع دانش بنیان
معتمدزادگان همچنین اعلام کرد که از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 60 اختراع در مازندران در پارک علم و فناوری داوری و ثبت شد که نسبت به سال قبل 60درصد رشد داشت.
وی افزود: از این تعداد 46 ایده و اختراع جذب و روی آن سرمایه گذاری و یا تسهیلاتی برای تجاری شدن آن اعطا شده است.
رئیس پارک علم و فناوری مازندران ارائه تسهیلات به شرکت های دانش بنیان را از جمله مزیت های فعالیت در پارک علم و فناوری برشمرد و گفت که در 10 ماهه امسال بیش از 11 میلیارد و 500میلیون ریال تسهیلات برای اشتغال زایی در بخش ایده ها و اختراعات دانش بنیان استان اعطا شده که افزایش 255درصدی نسبت به سال گذشته دارد.
مازندران دارای یک پارک علم و فناوری و 12 مرکز رشد است که چهار مرکز آن از جمله ساری، آمل، نوشهر و سیمرغ مستقیم زیرمجموعه پارک علم و فناوری محسوب می شوند.