شنبه, ۳ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Sat, 23 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

بسیاری از رهبران فضای کسب و کار، در نقش والدین نیز فعالیت دارند. آنها میان کار و خانواده با برگزاری بازی ها و مهمانی های خانوادگی تعادل برقرار می کنند. این گونه والدین اثر زیادی بر ذهن های جوان فرزندان شان بر جای می گذارند. کودکان امروز رهبران فردا هستند، مخصوصا اگر والدینی داشته باشند که خود مدیریت جایی را بر عهده دارند.

برخی در ذات شان رهبری و مدیریت وجود دارد و برخی دیگر با یادگیری، رهبران موفقی می شوند. در ادامه به 14 نکته کاربردی در رابطه با ایجاد این مهارت ها از کودکی اشاره می شود.

1- الگوی خوبی باشید

رهبر یک تیم باید الگوی مناسبی باشد. زمانی که فرزند دار می شوید این واقعیت پر رنگ تر می شود، چراکه باید میان کارها و وظایف تان در محل کار و منزل، تعادل ایجاد کنید.

2- فعالیت های تیمی را تشویق کنید

ابتدا علاقه فرزندتان را پیدا کنید، سپس او را تشویق به شرکت در تیم های ورزشی مدرسه یا خارج از آن کنید. بهترین آموزش کار گروهی از طریق شرکت در تیم های ورزشی داده می شود.

مطلب مرتبط: عادتی که رهبران خوب و بد را از هم متمایز می کند

3- بر استقامت تأکید کنید

بهترین رهبران، شکست را به همان خوبی می پذیرند که موفقیت را. رهبران آینده را باید در معرض ناامیدی قرار داد، نه اینکه آنها را از چنین شرایطی محافظت کرد. بچه ها باید زمانی که شخص دیگری در انتخابات انجمن دانش آموزی برنده می شود، یاد بگیرند که شکست را تحمل کرده و به پیش روند.

4- مهارت های مذاکره را یاد دهید

به جای اینکه «نه یا بله» گفتن به موقع را به فرزندتان یاد دهید، پیشنهادی به او بدهید و با زیرکی او را مجبور به ادامه فکر درباره پیشنهاد کنید. مهارت های مذاکره از جمله تسلیم نشدن از طریق ارائه جایگزین را به آنها بیاموزید.

5- اجازه دهید تصمیم گیری کنند

بچه ها باید هر چه زودتر تصمیم گیری را یاد بگیرند، زیرا به هنگام مواجهه با حق انتخاب های زیاد به مشکل برمی خورند و از آنجا که همه چیز را با هم می خواهند، برایشان سخت است که انتخاب های شان را به دو یا سه تا تقلیل دهند.

مطلب مرتبط: چالش ها و هزینه های رهبری سازمان

کریستی همسر John Rampton (کارآفرین) می گوید: مزایا و معایب هر انتخاب را به فرزندتان بگویید تا بتواند تصمیمش را با بیشترین آگاهی ممکن بگیرد. این کار در تصمیم گیری صحیح روزانه به او کمک شایانی می کند.

6- اعتماد به نفس را تمرین کنید

زمانی که به همراه خانواده به رستوران می روید، آیا برای فرزندتان هم سفارش می دهید؟ شما می توانید از این فرصت استفاده کنید و بهترین تمرین اعتماد به نفس را با اجازه دادن به فرزندتان در سفارش دادن غذایش انجام دهید. با این کار به آنها اجازه می دهید که خودشان از راه معاشرت با دیگران به چیزهایی که نیاز دارند دست یابند.

7- به کار تشویق کنید

گاهی کودکان دوست دارند که کار را شروع کنند. برای مثال اگر او علاقه دارد که آبمیوه فروشی کوچکی را به پا کند، مشوق او باشید. با بالا رفتن سنش می تواند کارهای مهم تری را به عهده گیرد و این پذیرش مسئولیت، لازمه رهبری است.

8- بازی های خانوادگی شبانه داشته باشید

شب ها بازی های فکری و تفریحی شبانه ای داشته باشید که همه اعضای خانواده در آن شرکت داشته باشند. استراتژی های اتخاذ شده در این بازی ها به رشد فکری فرزندتان کمک می کند.

مطلب مرتبط: راهکارهایی ساده برای ارتقای کیفیت مدیریت در شرکت / 6 خواسته یک تیم کاری از مدیر خود

9- مهارت های برنامه ریزی پروژه را یاد دهید

در خانواده برنامه های زیادی وجود دارد، از مسافرت گرفته تا مهمانی رفتن. به هنگام برنامه ریزی کودکان را هرگز نادیده نگیرید. با هر برنامه ریزی مانند شرایط کاری رفتار کنید، از بارش فکری اعضا گرفته تا دادن مسئولیت به حتی کوچک ترین فرد خانواده.

10- از برنامه ریزی های تصویری استفاده کنید

برای یاد دادن هدف گذاری به کودکان، تصاویر کارهایی را که باید انجام دهند بکشید و به آنها بگویید که دور آن تصاویر را قیچی کرده و به ترتیب اهمیت روی مقوایی بچسبانند. در این فرآیند علاوه بر اینکه کودک ساعات خوشی را می گذراند، خواسته هایش را تجسم می کند و هدفگذاری را به خوبی می آموزد.

11- از دور مراقب کار کودک باشید

زمانی که فرزندتان روی پروژه ای کار می کند و به مشکل برمی خورد، سریع وارد میدان نشوید و بگذارید خودش راه حل کار را بیابد. پس از اتمام کار، می توانید از او نحوه پیشرفتش را جویا شوید و بپرسید آیا امکان انجام دادن پروژه به شکل دیگری وجود داشته است یا خیر؟

مطلب مرتبط: سیاست کاری مدیران موفق به چه صورت است / بررسی 10 رفتار فوق العاده مدیران جهانی و تأثیرات آن بر شرکت

12- مربی پیدا کنید

هر قدر الگوی خوبی برای کودک تان باشید، وجود یک مربی یا راهنما می تواند کمک شایانی به رشد او کند. یک دوست قابل اعتماد یا یکی از اعضای خانواده، مخصوصا اگر علایق مشترکی با فرزندتان داشته باشد، می تواند نقش راهنمای او را بازی کند.

13- به خواندن تشویق کنید

تحقیقات زیادی اثر شگرف مطالعه تفریحی کودکان (در زمینه های متنوع) را نشان داده اند. کودکان بیشتر و سریع تر از دیگر گروه های سنی یاد می گیرند.

14- به مثبت نگری کودک جایزه دهید

رابطه مستقیم مثبت نگری با موفقیت نباید در خانواده شما فراموش شود. زمانی که کودک تان با نگرش مثبتی مخصوصا در راه رسیدن به هدفش به مسائل نگاه می کند، به او جایزه دهید.

Miranda Marquit متخصص مالی می گوید: برای آموختن مدیریت مالی به کودک تان باید به او اجازه اشتباه کردن را نیز بدهید. از او بخواهید لیستی از خواسته هایش تهیه کند، سپس در اولویت بندی کمکش کنید.

مطلب مرتبط: سخنانی از کارآفرینان مشهور درمورد کارآفرینی / سخنانی الهام بخش از بهترین بهترین ها

این درس در تمام مراحل زندگی به او کمک خواهد کرد. همچنین به آنها می آموزد که در آینده چه چیزی را می توانند بخرند و چه چیزی را نمی توانند.

این نکات فقط مخصوص ساختن رهبرانی برای آینده نیست، بلکه در تمام زندگی به موفقیت فرزندان تان کمک خواهد کرد.

برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/V9CMGvoA
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفره
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه