دوشنبه, ۱۱ تیر(۴) ۱۴۰۳ / Mon, 1 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

براساس آمار سازمان ثبت احوال کشور، در سه ماهه نخست امسال 12 هزار و 442 مورد واقعه طلاق در کل کشور به ثبت رسیده که در این میان، تهران با 2هزار و 192 مورد طلاق رکوردار این واقعه است.
به‌عنوان شاهد مثال این پدیده در کشور، استان ایلام به‌عنوان یک جامعه سنتی در حال حرکت به سمت صنعتی شدن می‌تواند نمونه آماری قابل تاملی باشد. سیدمالک صادقیان، معاون فرهنگی ورزش و جوانان این استان در این خصوص با اشاره به اینکه به‌ازای هر۱۰۰ ازدواج در استان، شش طلاق روی داده و این آمار بسیار نگران‌کننده است، اظهار کرد: این میزان رشد طلاق در استان طی پنج سال گذشته به هشت درصد رسیده که این آمار نصف آمار رشد طلاق در کشور است. میانگین سن ازدواج پسران ۳۳ و دختران ۲۸ سال است که این آمار نگران‌کننده است. در ۶۰ درصد موارد طول عمر زندگی‌های مشترک کمتر از چهار سال است و به طلاق منجر می‌شود، همچنین ۲۵ درصد از ازدواج‌های منجر به طلاق استان هم‌ بین چهار تا ۱۰ سال زندگی زوجین رخ می‌دهد. مشکلات اجتماعی، تغییرات الگوهای اجتماعی، آداب و رسوم دست‌وپاگیر و تغییر ملاک‌ها برای گزینش همسر از علل مهم بالا رفتن سن ازدواج و طلاق است.


از سوی دیگر عبدالوهاب بخشنده، رییس دادگاه خانواده ایلام با اشاره به اینکه گسترش مواد مخدر، فیس‌بوک و سایت‌های همسریابی در استان ایلام موجب شکل‌گیری پدیده طلاق است افزود: هنوز تاثیر منفی برخی برنامه‌های شبکه‌های ماهواره‌ای به‌خوبی برای جامعه تبیین نشده است. رییس دادگاه خانواده استان با اشاره به اینکه در استان می‌توان در کمتر از 20 دقیقه مواد مخدر تهیه کرد، خاطرنشان کرد: اعتیاد دلیل بخش عظیمی از طلاق‌هاست. عدم تناسب فرهنگی خانواده‌ها و نوع نشست و برخاست‌ها در شکل‌گیری طلاق بسیار تاثیرگذار است. بخشنده عدم تناسب سن زوجین و مسائل جنسی و زنا‌شویی را از دیگر عوامل طلاق بیان کرد و گفت: متاسفانه در بحث مسائل جنسی هیچ‌ توجهی جهت آگاهی‌بخشی به زوجین نمی‌شود و این مسئله مسکوت مانده که در حال حاضر دلیل تعداد بسیار زیادی از طلاق‌ها را نیز به خود اختصاص داده و باعث معضلات زیادتری شده است. وی با بیان اینکه امروزه فقر نقش بسیار تاثیرگذاری در امر طلاق ایفا می‌کند، بیان کرد: بعضی از زوجین، طلاق صوری می‌گیرند تا تحت پوشش و حمایت دستگاه‌هایی مانند بهزیستی و کمیته امداد درآیند و پرونده‌های بسیار زیادی داشته‌ایم که قبل از رسیدگی کامل به پرونده مراجعه‌کنندگان برگه مورد حمایت قرار گرفتن آنها توسط دستگاه‌های حمایتی را ارائه داده‌اند که بعد از آن دیگر به سوی طلاق نیامده‌اند و پرونده بدون جدایی زوج مختومه شده است.


همچنین نسرین شهبازی، معاون اجتماعی بهزیستی ایلام در این زمینه با بیان اینکه «اعتیاد»، مهم‌ترین علت طلاق در استان است، به ایسنا گفت: نارضایتی جنسی، مسائل اقتصادی، نداشتن مهارت زندگی و آشنا نبودن با مسئله ازدواج ‌از دیگر علل شکل‌گیری طلاق است. وی با بیان اینکه نارضایتی جنسی در بین زوجین استان دومین علت اختلافات خانوادگی و در نتیجه طلاق است، افزود: نارضایتی جنسی بیشترین علت مراجعه به مراکز مشاوه بهزیستی ‌بوده و عدم آگاهی از نحوه ارضای جنسی طرف مقابل در بین زوجین مهم‌ترین علت در این زمینه است. شهبازی با تاکید بر اینکه اگر آموزش کافی در زمینه رابطه جنسی سالم و درست به زوجین قبل از ازدواج و حین ازدواج داده شود، قطعا مشکلات این حوزه کاهش چشمگیری پیدا می‌کند، تصریح کرد: رابطه سالم جنسی موجب پایبندی زندگی و رضایت زوجین می‌شود.

برچسب ها : اخبار امروز جامعه
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/M7jgTioC
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتا
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه