یکشنبه, ۴ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Sun, 24 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

فناوری های زیادی تا به حال برای نوع انتقال اطلاعات از راه دور ابداع شده اند و این باعث شده تا امروز شاهد دریافت اطلاعات بدون سیم  (Wireless) باشیم. طی چند سال اخیر ردوبدل کردن داده های دیجیتالی از طریق نور نیز میسر شده که سرعتی برابر با 224 گیگابایت بر ثانیه را برای کاربران به ارمغان می آورد.

اما این روش برای فراگیر شدن راه درازی در پیش دارد، چون برای استفاده از آن باید دستگاه های جدیدی تولید شوند که هزینه چندان پایینی هم ندارند. به همین دلیل شاید بتوان فناوری وای گــیـــگ(WiGig) را جایگزینی برای سیستم های کنونی مانند WiFi دانست و گفته می شود این روش قرار است از سال آینده میلادی به تدریج به تلفن ها و تبلت ها بیاید.

اما این فناوری چیست و چه مزایایی نسبت به سایر روش های انتقال بی سیم اطلاعات دارد؟

حسین زرتابی، کارشناس شبکه های رایانه ای در پاسخ به این سوال به  «فرصت امروز» گفت: وای گیگ سرعتی نزدیک به 7 گیگابیت بر ثانیه دارد که این عدد به هیچ وجه با روش های مرسوم امروزی قابل مقایسه نیست و می توان گفت حدود 10 برابر از وای فای سریع تر است.

وی افزود: برای استفاده از این فناوری به مودم های مخصوصی نیاز است که به Tri-Band معروف هستند.

زرتابی درباره مزیت های افزایش سرعت در این فناوری گفت: با وجود اینکه استفاده از چنین تکنولوژی کاربرد های بسیاری در استریم کردن ویدئو های 4K، استفاده در هدست های واقعیت مجازی و گوشی و لپ تاپ ها می تواند داشته باشد، اما این تجربه با موانع و مشکلاتی نیز همراه است.

این کارشناس با اشاره به اینکه وای گیگ موانعی را نیز پیش رو دارد، گفت: یکی از مهم ترین مشکلات این فناوری کوتاه برد بودن آن است که حدود ۱۰ متر برآورد شده و همین موضوع می تواند تأثیر قابل توجهی در استفاده از وای گیگ داشته باشد زیرا این میزان از مسافت پشتیبانی شده همانند محدوده  کاری بلوتوث خواهد بود. البته محققان روی افزایش برد وای گیگ در حال کار هستند و می توان امیدوار بود که این مشکل برطرف شود.

وی افزود: در حال حاضر از این روش در اتاق های دیتاسنتر ها به منظور حذف کابل ها، استفاده می شود که در این اتاق ها نیاز به برد زیادی نیست.

زرتابی در پاسخ به این سوال که وای گیگ از چه فرکانسی برای انتقال اطلاعات استفاده می کند، گفت: استانداردهای وای فای امروزی در بازه فرکانسی ۲.۵گیگاهرتز و ۵گیگاهرتز فعالیت می کنند که حداکثر می تواند سرعتی تا 7۰۰ مگابیت بر ثانیه داشته باشند اما بازه فرکانسی WiGig تا ۶۰ گیگاهرتز نیز می رسد. از نظر تئوری، این فرکانس می تواند سرعت های گیگابایت بر ثانیه به جای گیگابیت برثانیه را به ارمغان بیاورد.

این کارشناس درباره امنیت در این روش نیز اظهار کرد: بحث امنیت در این روش مانند دیگر روش های بی سیم است، با این تفاوت که چون سرعت به میزان قابل توجهی افزایش یافته انتقال بدافزار های حجیم با سرعت بیشتری انجام می شود و اگر دستگاه کاربران به نرم افزار های ضدویروس مجهز نباشند بد افزار ها با سرعت بیشتری در شبکه ها تکثیر می شوند.

ارتباط با نویسنده: m.momtazpour@forsatnet.ir

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/u04tAWSf
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه