جمعه, ۲ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Fri, 22 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

چالش مدیریت هزینه های کسب و کار

3 سال پیش ( 1400/5/31 )
نویسنده : پیتر دایسیم   مترجم : امیر آل علی  

اگرچه کارآفرینی یکی از شغل های محبوب محسوب می شود، با این حال بسیاری از افراد ابدا به سراغ آن نمی روند. مهمترین دلیل در این رابطه هزینه های زیاد شروع یک کسب و کار و ریسک های موجود در این رابطه است. اگرچه ممکن است تصور نمایید که این هزینه ها لازمه کار محسوب شده و راه فراری وجود ندارد، با این حال واقعیت کاملا متفاوت بوده و می توان آنها را تا حد قابل توجهی کاهش داد. این مسئله باعث می شود که شما بودجه لازم برای انجام اقدامات به مراتب مهمتری داشته باشید و در ابتدای کار خود نیاز به جذب سرمایه گذار و از دست رفتن سهام شرکت، وجود نداشته باشد. این نکته را هرگز فراموش نکنید که در شروع کار شما، طبیعی است که ارزش برند پایین باشد. این امر به معنای از دست دادن سهام شرکت به قیمتی بسیار پایین است. تحت این شرایط توصیه می شود که حداقل تا زمانی که به جایگاه مناسب نرسیده اید و نمی توانید سرمایه گذار را نسبت به رقمی مناسب قانع نمایید، خود را درگیر هزینه های زیاد نکنید. این مسئله حتی برای برندهای جا افتاده نیز مهم است. درواقع صرفه جویی در هزینه ها باید اقدامی همیشگی باشد. تحت این شرایط شما از بسیاری بحران های احتمالی دور خواهید ماند و این امر که بتوانید اقدامات را با هزینه ای کمتر انجام دهید، بدون شک انتخابی هوشمندانه است. در این راستا شش توصیه طلایی برای برطرف کردن چالش مدیریت هزینه های کسب و کار را بررسی خواهیم کرد. 

چالش مدیریت هزینه های کسب و کار

1-بازنگری در هزینه ها و بودجه داشته باشید 

نخستین اقدامی که باید انجام دهید این است که تمامی هزینه های آتی و مواردی که در حال حاضر وجود دارد را فهرست کرده و آنها را مورد بررسی قرار دهید. در رابطه با هر یک از آنها پاسخ دادن به این سوال بسیار مهم است که آیا راهکار ارزان قیمت تری هم وجود دارد؟ اولویت بندی موارد براساس اهمیت نیز به شما کمک خواهد کرد تا انتخاب های به مراتب بهتری را داشته باشید. در این رابطه بررسی هزینه های یک سال آینده، بدون شک بسیار مهم خواهد بود. این نکته را فراموش نکنید که از زمان شروع پاندمی کرونا، برندها مجبور شدند که بیش از 50 درصد از هزینه های خود را کاهش دهند. این امر در حالی است که برندهایی که هزینه های خود را به خوبی مدیریت کرده اند، در این زمینه تنها مجبور به کاهش کمتر از 10 درصد هزینه های خود بودند. تحت این شرایط طبیعی است که کسب و کار شما، به مراتب سودآورتر باشد. برای این امر که به خوبی هزینه ها کنترل شود، توصیه ما این است که بودجه سالانه خود را مورد ارزیابی قرار داده و آن را به حداقل ممکن برسانید. با این اقدام به ظاهر ساده، متوجه بسیاری از اقدامات خواهید شد که ابدا ضرورتی برای اختصاص بودجه برای آنها وجود ندارد. برای این امر که به ایده های بهتری برسید، می توانید اقدامات انجام شده از سوی سایر برندها برای کنترل هزینه ها را نیز مطالعه نمایید. 

مطلب مرتبط: کاهش هزینه های کسب و کار در 14 گام

2-حقوق را براساس عملکرد قرار دهید 

بسیاری از شرکت ها تصور می کنند که پایه حقوق برای یک کار، امری ثابت است و باید این مورد رعایت شود. این امر در حالی است که اگر کارمندان شما نسبت به سقف حقوق خود اطمینان داشته باشند، طبیعی است که انگیزه آنها برای نمایش بهترین نسخه خودشان، به مراتب کمتر باشد. با این حال حقوق براساس عملکرد، باعث می شود تا فضای عادلانه تری شکل بگیرد و امکان افزایش حقوق هم مهیا باشد. تحت این شرایط در راندمان کاری شرکت نیز انقلابی رخ خواهد داد. همچنین لازم است تا تمامی پرداختی های خود به کارمندان را مورد بررسی قرار دهید تا نسبت به درست بودن همه چیز، اطمینان داشته باشید. این مسئله خصوصا برای شرکت های بزرگ امری رایج است که استخدام هایی غیرضروری دارند و این امر هزینه هایی را برای شرکت به همراه خواهد داشت. با این حال مشکلی که باعث تداوم این ایراد می شود، توهمی است که به خاطر درآمد بالا رخ می دهد. درواقع شرکت هایی که درآمد بسیار بالایی دارند، دیگر این هزینه ها را مورد توجه قرار نمی دهند. این امر در حالی است که شما این هزینه ها را می توانید برای سرمایه گذاری در بخشی سودمند استفاده نمایید و در صورت بروز بحران، با مشکلات به مراتب کمتری مواجه خواهید شد. به صورت یک استاندارد کلی، شما باید به نحوی هزینه ها را مدیریت نمایید که بدون درآمد حتی برای یک سال، مشکلی را نداشته باشید. 

3-از ابزارهای موجود استفاده نمایید 

شرایط کار در جهان امروز با گذشته تفاوت بسیاری را پیدا کرده و بسیاری از اقدامات را می توان از طریق اتوماسیون های اداری انجام داد. درواقع حتی اپلیکیشن های متنوعی نیز وجود دارد که انجام بسیاری از کارها را ساده کرده است. به همین خاطر شما باید تا حد امکان به این بخش توجه داشته باشید. این موضوع باعث خواهد شد تا انقلابی در کاهش هزینه های شرکت رخ دهد. با یک جست و جوی ساده می توانید با انواع این ابزارها آشنا شوید. با این حال با توجه به این امر که به صورت مداوم به تعداد آنها افزوده می شود، توصیه می شود که جست و جوی مداومی را داشته باشید. 

4-به صورت پروژه ای همکاری نمایید 

این نکته را فراموش نکنید که حقوق کارمندان باید هر ماه پرداخت شود و این امر ابدا ارتباطی به وضعیت شرکت ندارد. تحت این شرایط حتی در ماه هایی که حجم کار بنا به دلایلی به مراتب کمتر است هم شما باید این اصل را رعایت نمایید. تحت این شرایط طبیعی است که کارمندان ضرورتی برای انجام سریع کارها نداشته باشند. در این راستا شما می توانید با برون سپاری و همکاری به صورت پروژه ای، تمامی این مشکلات را برطرف نمایید. آمارها در این رابطه حاکی از آن است که چنین اقدامی باعث افزایش کیفیت و سرعت کارها می شود. 

5-با استعدادها همکاری داشته باشید 

همواره توضیح دادن مسائل با مثال امری بسیار لذت بخش و ساده است. در این رابطه مقوله همکاری با استعدادها درست به مانند یک تیم ورزشی است که به جای جذب ستاره ها، بر روی افرادی سرمایه گذاری می کند که توانایی لازم برای پیشرفت را دارند. این امر باعث می شود تا با هزینه های کم، آینده ای فوق العاده را داشته باشند. در این زمینه نیز شما باید تلاش کنید تا به دنبال همکاری با استعدادها باشید. این افراد که در حال ساخت روزمه کاری خود هستند، بالاترین انگیزه را دارند و توقعات آنها نیز بسیار پایین است که خود مزیت بزرگی برای شما محسوب می شود. 

مطلب مرتبط: راه هایی برای کاهش هزینه کسب و کارهای کوچک

6-استراتژی جایگزین داشته باشید 

این امر یک واقعیت است که حتی در بهترین شرایط نیز ممکن است همه چیز مطابق انتظار جلو نرود. به همین خاطر نیز ضروری است تا استراتژی جایگزین داشته باشید تا سریعا بتوانید مسیر را تغییر دهید. همچنین فراموش نکنید که شما باید از قانون اقیانوس آبی استفاده کنید که براساس آن شما باید به حوزه هایی توجه نمایید که رایج نیست. این امر باعث می شود تا در آن بخش کاملا بی رقیب و یا با شدت رقابت به مراتب کمتری مواجه شوید. در این زمینه فراموش نکنید که انتخاب شما باید با برنامه درست و اهداف مشخص باشد، در غیر این صورت نتیجه ای را به دست نخواهید آورد. 

منبع : business2community
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/H14b2U93
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفره
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه