شنبه, ۳۰ تیر(۴) ۱۴۰۳ / Sat, 20 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

سافت بانک سهم خود در فلیپ کارت را به والمارت واگذار می کند. این کار به سافت بانک اجازه می دهد سرمایه خود را به بخشی دیگر از بازار هند تزریق کند.

گروه سافت بانک روز چهارشنبه اعلام کرده تمام سهام خود در شرکت هندی فلیپ کارت را به گروه والمارت واگذار خواهد کرد. این مسئله راه را برای سافت بانک باز خواهد کرد تا در یکی از شرکت های رقیب فلیپ کارت اقدام به سرمایه گذاری کند.

به گزارش زومیت، برای چندین هفته مشخص نبود که ماسایوشی سان، مدیرعامل سافت بانک، که اکنون به عنوان بزرگ ترین شرکت سرمایه گذاری فناوری در جهان شناخته می شود، در کدام بخش از بازار رو به رشد تجارت الکترونیک هند اقدام به سرمایه گذاری خواهد کرد. تصمیم اخیر سافت بانک می تواند تا حدی تردیدها در رابطه با این مسئله را کاهش دهد.

اوایل ماه جاری والمارت اعلام کرده بود با پرداخت ۱۶ میلیارد دلار کنترل فلیپ کارت را به دست خواهد گرفت؛ شایان ذکر است فلیپ کارت بزرگ ترین شرکت تجارت الکترونیک هندوستان است. آن زمان سان مشخص نکرده بود که آیا شرکت متبوعش سهم ۲۱ درصدی خود در فلیپ کارت را به والمارت واگذار خواهد کرد یا خیر.

شخصی که از برنامه های تجاری سافت بانک آگاه بود اعلام کرده که سافت بانک مشغول مقایسه مالیات های مالکیت فلیپ کارت و سود حاصل از عرضه عمومی سهام این شرکت بوده است؛ چراکه والمارت در نظر دارد در چهار سال آینده سهام فلیپ کارت را به صورت عمومی عرضه کند. یکی از سخن گویان سافت بانک روز چهارشنبه اعلام کرد که ماسایوشی سان تصمیم گرفته سهام شرکتش در فلیپ کارت را به فروش برساند، اما از اظهارنظر در رابطه با دیگر موارد خودداری کرد. والمارت و فلیپ کارت نیز تاکنون در این رابطه اظهارنظری نکرده اند.

سان پیش از این گفته بود که در توافق صورت گرفته بین والمارت و سافت بانک، ارزش ۴ میلیارد دلاری برای سهم سافت بانک در فلیپ کارت در نظر گرفته شده است. این مبلغ ۶۰ درصد بیشتر از چیزی است که ۹ ماه پیش توسط سافت بانک برای کسب سهم در فلیپ کارت پرداخت شد.

پس از کسب سود لازم، سافت بانک و مدیرعامل آن می توانند پول و انرژی خود را در جایی دیگر در هندوستان خرج کنند. سان هفته گذشته به نشریه وال استریت ژورنال گفته بود که در اندیشه سرمایه گذاری بزرگ تری در شرکت هندی Paytm است. این شرکت نوپای هندی در زمینه پرداخت های دیجیتال فعالیت می کند و دارای فروشگاهی اینترنتی است که با فلیپ کارت و بخش هندی آمازون رقابت می کند.

سال گذشته سرمایه گذاری ۱.۴ میلیارد دلاری توسط سافت بانک در شرکت هندی One97 Communications انجام شده بود؛ این شرکت به عنوان شرکت مادر Paytm شناخته می شود. پس از آن نیز سافت بانک در کنار شرکت چینی علی بابا اقدام به سرمایه گذاری ۱۱۰ میلیون دلاری در شرکت Paytm E-Commerce کرده اند. این شرکت به عنوان بازوی خرده فروشی آنلاین Paytm به شمار می رود. سافت بانک یکی از سرمایه گذاران اولیه در علی بابا نیز بود و این دو شرکت پیوندهای زیادی با یکدیگر دارند؛ برای مثال جک ما، مدیرعامل علی بابا، یکی از اعضای هیأت مدیره سافت بانک است.

سرمایه گذاری های انجام شده از سوی سافت بانک در دیگر شرکت ها توسط صندوق سرمایه گذاری Vision، که یکی از زیرمجموعه های سافت بانک است، انجام می شود. این شرکت که وظیفه مدیریت سرمایه ای نزدیک به ۱۰۰ میلیارد دلار را برعهده دارد، از طرف صندوق های سرمایه گذاری ملی در عربستان سعودی و ابوظبی پشتیبانی می شود. شرکت هایی مانند اپل، کوالکام و فاکسکان نیز دیگر پشتیبانان این صندوق سرمایه گذاری هستند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/nosBqCUm
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتین
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه