دوشنبه, ۵ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Mon, 25 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

فرصت امروز: هفدهمین نمایشگاه بین المللی برق با حضور 458 شرکت داخلی و 310 شرکت خارجی از 30 کشور مختلف آلمان، چین، ترکیه، ایتالیا، اسپانیا، فنلاند، لهستان، انگلستان، سوئد، امارات، روسیه آغاز به کار کرد. این نمایشگاه روز شنبه توسط «ستار محمودی» قائم مقام وزیر نیرو در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران آغاز به کار کرد.

در هفدهمین نمایشگاه بین المللی برق، شرکت هایی از بخش های مختلف صنعت برق در زمینه های سیم، کابل، تجهیزات برقی، اتوماسیون، سیستم های ابزار دقیق حضور دارند. برگزاری این نمایشگاه از این نظر حائز اهمیت است که با افزایش ظرفیت نیروگاهی و همچنین خطوط انتقال از سال 1392 تاکنون، ظرفیت صادرات برق ایران نیز افزایش یافته است. از آغاز فعالیت دولت یازدهم تا امروز، 54 واحد نیروگاهی جدید به بهره برداری رسید و ظرفیت نیروگاه های کشور با افزایشی 8هزار مگاواتی به 77 هزار مگاوات رسید.

همچنین در این مدت 2 هزار و 433 کیلومتر خط انتقال و 3هزار و 133 کیلومتر خط فوق توزیع در کشور به بهره برداری رسید و به همین ترتیب، قابلیت صادرات انرژی الکتریکی افزایش یافت. وزارت نیرو  «تبدیل ایران به مرکز راهبردی برق منطقه» را به عنوان یک چشم انداز در نظر گرفته و برای گسترش مبادلات الکتریکی برون مرزی، ارتباط با روسیه، تاجیکستان و کشورهای جنوب خلیج فارس را در دست بررسی، مطالعه و اقدام قرار داده است.

در شش ماه نخست پارسال، 4میلیون و 146 هزار کیلووات ساعت برق به کشورهای دیگر صادر شد، اما این رقم در نیمه نخست امسال به بیش از یک میلیون کیلووات ساعت افزایش یافت و به 5میلیون و 162 هزار مگاوات رسید. ایران با هفت کشور ارمنستان، جمهوری آذربایجان، ترکیه، پاکستان، افغانستان، ترکمنستان و عراق و همچنین جمهوری خودمختار نخجوان مبادله برق دارد که در این میان به ترکیه، عراق، پاکستان و افغانستان فقط برق صادر می کند.

توان داخلی در صنعت برق

ستار محمودی، قائم مقام وزیر نیرو روز شنبه در حاشیه مراسم افتتاحیه هفدهمین نمایشگاه بین المللی برق، در جمع خبرنگاران گفت: شرکت های ایرانی که بتوانند سرمایه گذاران خارجی را جذب کنند، از تسهیلات ویژه ای در زمینه هایی مانند امور گمرکی و واگذاری زمین برخوردار می شوند.

وی افزود: یکی از اهداف اصلی این نمایشگاه انتقال تکنولوژی و سرمایه گذاری به صورت مشارکت انتفاعی (جوینت ونچر) است.

وی ادامه داد: شرکت های حاضر، با دستی پر به نمایشگاه آمده اند و تجهیزاتی مختلف از حوزه های روشنایی، سیم، کابل، انتقال و تجهیزات نیروگاهی را به نمایشگاه آورده اند.

قائم مقام وزیر نیرو اضافه کرد: از جمله مزایای این نمایشگاه، آماده سازی زمینه حضور شرکت های داخلی در بازارهای خارج از کشور است، به طوری که در منطقه شاهد وجود یک بازار 400 میلیون نفری برای محصولات شرکت های ایرانی هستیم که می تواند به اقتصاد صنعت و شکوفایی آن نیز کمک کند.

وی در مورد حضور شرکت های خارجی در هفدهمین نمایشگاه بین المللی برق گفت: امسال 45درصد شرکت های حاضر در نمایشگاه، خارجی هستند؛ این حضور هم فرصتی بری تبادل افکار و تجربه و هم فرصتی برای مذاکره بین شرکت های ایرانی و خارجی است.

محمودی افزود: علاوه بر این، یکی دیگر از اهداف نمایشگاه این است که شرکت های ایرانی - که به شدت تقویت  شده و شناخته شده اند- بتوانند بازار های جدیدی را در منطقه به دست بیاورند.

قائم مقام وزیر نیرو در بخش دیگری از سخنان خود در مورد توان تولید داخل در صنعت برق گفت: صنعتگران داخلی خصوصا در عرصه برق از همان سال های بعد از انقلاب به خودباوری رسیدند و اکنون به شرایطی دست یافته اند که به طور میانگین بیشتر از 95درصد تجهیزات صنعت برق از تولید تا توزیع و تجهیزات، داخلی سازی شده است.

وی گفت: اکنون شرکت های ایرانی در بیش از 30 کشور دنیا از جمله سریلانکا، تاجیکستان و . . . فعال هستند و در این کشورها یا به صدور تجهیزات و خدمات فنی و مهندسی یا اجرای برخی پروژه ها مشغول هستند.

3500 مگاوات نیروگاه جدید در دست احداث است

هوشنگ فلاحتیان، معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی در حاشیه افتتاح هفدهمین نمایشگاه بین المللی برق، در جمع خبرنگاران گفت: 3500مگاوات نیروگاه جدید در دست احداث است که براساس برنامه ریزی های انجام شده، تا پیش از تابستان سال آینده وارد مدار می شود.

وی افزود: براساس پیش بینی های صورت گرفته، در تابستان 1397 شاهد رشد 5درصدی مصرف برق نسبت به سال قبل هستیم؛ به همین دلیل از اکنون تمهیدات لازم برای گذر از زمان اوج مصرف اندیشیده شده است.

وی در پاسخ به اینکه چه اقداماتی برای گذر از زمان اوج مصرف سال آینده در نظر گرفته شده است، گفت: همه نیروگاه ها تحت تعمیرات اساسی و دوره ای قرار گرفته اند و باید گفت که تمام طرح های توسعه ای لازم برای گذر از پیک سال 1397 در دستور کار وزارت نیرو قرار دارد که از اکنون نیز به اجرا درآمده است.

فلاحتیان با بیان اینکه تابستان امسال رشد بیشتری را نسبت به سال های قبل شاهد خواهیم بود، عنوان کرد: طبق بررسی های صورت گرفته اوج بار تابستان 1397 از مرز 57 هزار مگاوات نیز خواهد گذشت که اگر بخواهیم به راحتی از این پیک عبور کنیم، لازم است تدابیر لازم از هم اکنون اندیشیده شود.

وی افزود: در سال های گذشته تلاش ما این بود که در صنعت برق به خودکفایی برسیم که در این عرصه نیز موفقیت های زیادی را به دست آوردیم به طوری که باید گفت ایران جزو پنج کشور دنیا است و از صفر تا 100 نیروگاه ها را می تواند در داخل کشور خود بسازد.

وی با بیان اینکه مدیریت تقاضا و مصرف و توجه به پروژه های کلیدی و تأثیر گذار در بخش آب و برق از جمله مواردی است که در برنامه وزیر نیرو به آن توجهی ویژه شده است، گفت: با توجه به سابقه کاری وزیر نیرو پیش بینی می کنم که شاهد شرایط مناسبی در دو حوزه آب و برق باشیم.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/GmhtR5Qb
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه