مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت میزان سرمایه گذاری و اشتغال در صنعت نساجی و پوشاک کشور را اعلام کرد و گفت: تا سال ۱۴۰۱ میزان تولید پوشاک در کشور با افزایش ۲۰۰ هزار تنی به رقمی معادل ۵۱۰ هزار تن برنامه ریزی شده است.
افسانه محرابی با اشاره به اینکه طبق برآوردهای صورت گرفته تا سال ۱۴۰۱ میزان پوشاک تولیدی در کشور باید به عدد ۵۱۰ هزار تنی برسد، اظهار کرد: در حال حاضر ۳۱۰ هزار تن پوشاک در کشور تولید می شود که باید تا سال ۱۴۰۱ به رقمی معادل ۵۱۰ هزار تن افزایش یابد که این افزایش ۲۰۰ هزار تنی نیازمند سرمایه گذاری ۶۰ هزار میلیارد ریالی است.
وی با تاکید بر لزوم بازسازی و نوسازی صنایع پوشاک در کشور، خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود ۳۱۰ هزار تن پوشاک در کشور تولید می شود که ۸۵درصد آن صنفی و ۱۵درصد آن صنعتی است.
محرابی با اشاره به اینکه ۹۸۰۰ واحد فعال صنعتی در حوزه نساجی و پوشاک وجود دارد، بیان کرد: این واحدها اشتغال ۲۸۰ هزار نفری با سرمایه گذاری ۹۰ هزار میلیارد ریالی ایجاد کردند که از نظر میزان اشتغال ۱۲درصد از کل صنعت کشور به حساب می آید و از نظر میزان سرمایه گذاری معادل 5درصد کل صنعت در ایران است.
مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه پوشاک سرمایه بری پایین اما ارزش افزوده و اشتغال زایی بالایی به همراه دارد، گفت: اگر بتوان شرایطی را ایجاد کرد تا تولیدکنندگان در شرایط برابر با رقبای خود پیش بروند، از قاچاق در این حوزه جلوگیری به عمل می آید و قطعا می توان گام های موثری در این راستا برداشت.
محرابی با تاکید بر اینکه کاهش قیمت تمام شده و افزایش کیفیت می تواند موجب رقابت اثرگذار واحدهای تولیدی در ایران با سایر واحدهای تولیدی در کشورهای همسایه و حتی در سطح بین الملل شود، اظهار کرد: به طور حتم حمایت از تولید در جهت پایین آوردن قیمت تمام شده و جلوگیری از پدیده قاچاق می تواند حوزه صنعت نساجی و پوشاک کشور را در مسیر درستی سوق دهد و اگر بتوانیم قیمت تمام شده را پایین بیاوریم و تولید مطلوب را در دستور کار قرار دهیم، حتی اگر تمام مرزها را باز گذاشته و واردات صورت گیرد به طور حتم عملکرد موفقی خواهیم داشت و مشکلی برای تولید داخل وجود ندارد.