دوشنبه, ۵ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Mon, 25 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

افسردگی پس از عمل امری بسیار شایع است. نداشتن سلامت کامل، هزینه عمل و دیگر نگرانی ها منجر به این افسردگی می شوند. دانستن علت این افسردگی و راه های مقابله با آن برای خانواده ها بسیار مفید خواهد بود. افسردگی یک بیماری روانی است که می تواند زندگی را برای فرد مشکل سازد.

نشانه های افسردگی عبارتند از خستگی، دشواری در تصمیم گیری، اشتهای زیاد یا کم، خواب کم یا زیاد، از دست دادن علاقه به فعالیت های روزانه، اضطراب، استرس، تحریک پذیری، بی قراری، ناامیدی و فکر آسیب به خود یا دیگران. افسردگی به روان و جسم فرد آسیب می رساند.

علت افسردگی پس از عمل چیست؟

عوامل بسیاری در به وجود آمدن آن نقش دارند. علائم افسردگی پس از عمل عبارتند از واکنش نسبت به بیهوشی، آنتی بیوتیک، درد و ناراحتی در دوران نقاهت، واکنش نسبت به مسکن های خاص، تنش های فیزیکی، ذهنی و احساسی ناشی از جراحی یا اختلال و رویارویی با امکان مرگ که این علائم در هر فرد متفاوت است.

مطالعات اخیر نشان داده اند که اگر افسردگی پس از عمل در فردی به وجود آید و او برای درمان آن اقدامی نکند، این بیماری می تواند پس از عمل ادامه دار شود. یکی از نشانه های اصلی افسردگی، استرس بالاست که شامل استرس روانی، جسمی، ذهنی و احساسی می شود. بروز هرگونه اختلالی که منجر به احساس درد در فرد شود، می تواند منشأ استرس جسمی باشد. عمل جراحی نیز می تواند باعث استرس جسمی در فرد شود. داشتن بیماری جدی، استرس روانی، ذهنی و احساسی را در فرد به وجود می آورد. در اکثر مواقع سعی در حفظ تعادل زندگی شخصی، اجتماعی و کاری استرس روانی را افزایش می دهد.

چگونه افسردگی پس از عمل را کاهش دهیم؟ احساس اضطراب قبل از عمل در هر فرد امری طبیعی است و همانطور که گفته شد این افسردگی بسیار رایج است. راه هایی برای کاهش این افسردگی وجود دارد که عبارتند از:

- کنترل علائم افسردگی: افراد باید سعی کنند این علائم را کنترل و فوراً به پزشک خود مراجعه کنند.

- نزدیک تر شدن به دوستان و اعضای خانواده: صحبت کردن با دوستان و اعضای خانواده در کاهش افسردگی بسیار مؤثر است چرا که احساس حمایت از جانب دوستان و خانواده به بهبودی سریع تر فرد کمک قابل توجهی خواهد کرد.

- ورزش منظم: ورزش روزانه می تواند از افسردگی پس از عمل جلوگیری کند. ورزش قوای جسمی و همچنین انرژی و عزت نفس فرد را افزایش می دهد و بدن را برای عمل آماده می کند.

شایان ذکر است که این نوع افسردگی در عمل های جراحی قلب، مغز، پلاستیک، هیسترکتومی و جراحی تومور بیشتر دیده می شود.

راه های مقابله با این بیماری نیز عبارتند از ورزش منظم، خواب منظم، کنار آمدن با احساسات، امید به بهبودی و غذای سالم.

ارتباط با نویسنده: s.kiumarsi92@gmail.com

منبع : medicalnewstoday
برچسب ها : فرصت آزاد
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/NL6tyWvk
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه