دوشنبه, ۵ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Mon, 25 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

وارد ساختمان که شدیم، آموزشی بودن فضا را احساس کردیم؛ اینکه این مکان می‌تواند مغز متفکر پیشبرد آموزش‌های علمی-‌کاربردی در بخش کشاورزی باشد و راهکارهایی که ارائه می‌دهد، راه را برای فارغ‌التحصیلان و ورود آنها به بازار کار هموار می‌کند. یکی از قسمت‌هایی که توجه هرکسی را به خود جلب می‌کند، مرکز کارآفرینی موسسه است. از آنجا که سرکشی و جست‌وجو در بخش‌های مختلف یک ساختمان جدید، جزو ذات یک خبرنگار است، وارد اتاقی شدیم که مرکز کارآفرینی موسسه بود! 

اتفاقا رییس این بخش با رویی باز از گفت‌وگو استقبال کرد و پنجره‌های تازه‌ای را در ارتباط با کارآفرینی در بخش کشاورزی به روی ما گشود. محمد‌اسماعیل صالحی‌مقدم با اشاره به نوپا بودن این مرکز گفت: آموزش‌عالی علمی-کاربردی جهاد کشاورزی به دنبال دریافت و تکمیل اطلاعات دانشجویان، دانش‌آموختگان و مدرسان کارآفرین در مراکز است. البته در جمع‌آوری بانک اطلاعات از کارآفرینان در حوزه کشاورزی، دانش‌آموختگان علمی - کاربردی در اولویت هستند. صالحی‌مقدم ادامه داد: به منظور ارتقای دانش بخش و ارتقای تولید و توسعه کارآفرینی با نگاه کسب‌وکار سرمایه‌ساز برنامه‌هایی تدوین شده که تا سال آینده عملی خواهد شد. 

به گفته وی، این مرکز‌ به دنبال ایجاد ارتباط بین سرمایه‌گذاران بخش کشاورزی و دانش‌آموختگان و کارآفرینان این حوزه است. اگر بتوان این کار را با موفقیت انجام داد، گام بلندی در توسعه کشاورزی کشور برداشته خواهد شد. 

رییس مرکز کارآفرینی موسسه آموزش‌عالی علمی-کاربردی جهادکشاورزی از یکی از شرکت‌های وابسته به جهادکشاورزی به‌عنوان ارائه‌دهنده تسهیلات برای سرمایه‌گذاری نام برد و افزود: شرکت مادر‌تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی در آینده‌ای نزدیک پس از گردآوری اطلاعات کارآفرینان در سراسر کشور از طریق این مرکز، سرمایه‌گذاری در این بخش را وارد فاز تازه‌ای خواهد کرد که در نهایت به نفع تولید و اشتغال رقم خواهد خورد. 

وی عنوان کرد: برگزاری جشنواره‌ها و همایش‌های مختلف از دیگر اهداف این مرکز است که در راستای شناسایی کارآفرینان و ایجاد ارتباط آنان با صاحبان سرمایه در زمان خودشان عملی خواهد شد. البته همایشی هم خواهیم داشت با عنوان چالش‌های پیش روی کارآفرینان که پس از شناسایی آنها در جهت رفع این مشکلات اقدامات لازم را انجام می‌دهیم. 

صالحی‌مقدم با اشاره به اینکه تاکنون 18درصد اطلاعات اولیه کارآفرینان از مراکز آموزشی جمع‌آوری شده، گفت: برای تکمیل این اطلاعات و قابل استفاده بودن آنها به یک دوره حداقل شش‌ماهه نیاز است. 

طبق پژوهش‌های میدانی، 2881 عنوان شغلی در بخش کشاورزی و روستایی شناسایی‌شده که 2224 مورد آن از جمله مشاغلی است که در عرصه کسب‌وکار وجود دارد و 657 مورد نیز جزو مشاغل پیشنهادی است. این مشاغل در شش حوزه زراعت و باغبانی، منابع طبیعی (جنگل، مرتع و آبخیز)، دام و طیور، شیلات و آبزیان، صنایع روستایی و کشاورزی و خدمات روستایی و کشاورزی تقسیم‌بندی می‌شوند که خوشبختانه تعداد کارآفرینان در هر شش حوزه به قدری است که بخش کشاورزی می‌تواند به وجود آنها افتخار کند. امید است با جمع‌آوری اطلاعات مربوطه، بتوان برای کارآفرینی در بخش کشاورزی و تولید محصولات صادرات‌محور، اقدام موثری برای رشد و شکوفایی اقتصاد کشور انجام داد. 

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/7bnahLzV
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه