چهارشنبه, ۱۰ مرداد(۵) ۱۴۰۳ / Wed, 31 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

معاون ناشران و اعضای بورس اوراق بهادار تهران گفت: حضور سرمایه‌گذاران خارجی در بازار ما قطعی است و در حال حاضر تنها چند بازار مناسب برای سرمایه‌گذاری بین‌المللی وجود دارد.

روح الله حسینی مقدم به سنا گفت: وقتی فضا برای سرمایه‌گذاری در یک منطقه یا کشور فراهم می‌شود، بازار سهام نخستین بازاری است که مورد توجه قرار می‌گیرد که این به‌دلیل خصوصیات ذاتی این بازار است؛ شفاف‌ترین مکان برای سرمایه‌گذاری بازار سرمایه است و این موضوع از نظر سرمایه‌گذار خارجی اهمیت دارد.

7357345735735734734734734723462462472472347347234723

حسینی مقدم اظهار داشت: حضور سرمایه‌گذاران در بازار ما دیر یا زود باید اتفاق می‌افتاد ولی آنچه برای ما مهم است استفاده از این اقبال برای اقتصاد کشورمان است. منابع مالی ارزان قیمت می‌تواند بخشی از چالش‌های بنگاه‌های پذیرفته شده در بورس را کم کند که قطعا این موضوع بر سودآوری بنگاه‌ها موثر است.

وی تصریح کرد: هنوز شرکت‌های ما منتظر هستند تا سرمایه خارجی سراغ آنها بیاید، درحالی‌که باید با برقراری یک نظام روابط سرمایه‌گذاران به‌دنبال سرمایه در خارج از مرزها بگردند.

معاون ناشران و اعضای بورس اوراق بهادار تهران خاطر نشان کرد: خوشبختانه اقدامات خوبی از سوی شرکت‌های تامین سرمایه و برخی از کارگزاری‌ها صورت گرفته و امیدواریم استمرار یابد. نگاه سرمایه‌گذاران خارجی به بازار و کشور ما بلندمدت است و ما باید خودمان را برای این امر آماده کنیم.

حسینی مقدم گفت: بسیاری از شرکت‌ها از آذرماه سال گذشته تاکنون کد سهامداری گرفتند و به‌دنبال انتقال پول خود هستند که به نظر می‌رسد برخی از آنها موفق شده‌اند.

عملکرد بازارهای بین‌المللی مشتق در سال 2015

فدراسیون جهانی بورس‌ها در گزارشی جدید اعلام کرد حجم معاملات ابزار مشتق در بورس‌های جهان طی سال 2015 میلادی 12درصد نسبت به سال پیش از آن افزایش یافت. براساس گزارش اخیر فدراسیون جهانی بورس‌ها که از بورس‌ها و سامانه‌های تسویه و پایاپای بازارهای بین‌المللی گردآوری شده است، حجم معاملات ابزارهای مشتق بیشتر ناشی از رشد آن در منطقه آسیا - اقیانوسیه است؛ افزایش معاملات این ابزار در منطقه مورد اشاره در سال 2015 به حدود 36درصد رسید. معاملات بازارهای مشتق در سال 2015 برای نخستین‌بار مجددا به سطح معاملات سال 2011 رسید. بیشترین میزان معاملات مربوط به مشتق‌های سهمی است؛ با این حال، حجم معاملات مشتق‌های ارز و کالا هم در سال 2015 به ترتیب 37 و 26درصد افزایش داشت.

براساس این گزارش، مدیرعامل فدراسیون جهانی بورس‌ها معتقد است «با توجه به استقبال روز افزون از ابزار بازارهای مالی، شاهد رشد قابل ملاحظه‌ای در این بخش هستیم. افزایش حجم معاملات مشتق‌های کالایی در زمانی که بازارها نوسانات شدیدی را تجربه می‌کنند، نشان‌دهنده تلاش سرمایه‌گذاران برای دستیابی به روش‌های پوشش ریسک و دستیابی به قیمت‌های شفاف است. بورس‌ها و بازارهای مالی در این راه به بخش واقعی اقتصاد کمک می‌کنند.

همچنین، به باور رئیس بخش تحقیقات فدراسیون، توسعه بازار مشتق ارزی در بورس‌ها، از آن جهت که شاهد تغییر مقصد معاملات از سامانه‌های غیربورسی به بورس‌های متشکل هستیم، بسیار جالب‌توجه است و رویکرد توسعه‌ای بلند‌مدت را نوید می‌دهد.

موج استرس و آشفتگی در بازار چین

افت شاخص شانگهای چین به بیش از 4.5درصد رسید و بیشترین میزان افت را نسبت به 29 فوریه به ثبت رساند درحالی‌که قیمت سهام شرکت‌های تکنولوژی افت بسیار سنگینی را متحمل شدند. در این میان، شاخص هنگ‌سنگ در هنگ کنگ نیز پس از افزایش قریب به 75 روزه خود، افت شدیدی را از آن خود کرد. سرمایه‌گذاران آشفته در بازار چین هیاهو به راه انداختند و همگی در اعتراض به این روند در انتظار پاسخگویی مدیران نسبت به‌دلیل اصلی این واکنش بازار هستند.

میزان سودرسانی بازارها در چین پس از افت 12درصدی در ماه مارس تقریبا به صفر درصد رسید درحالی‌که نگرانی‌ها از بهبود اوضاع اقتصادی در چین مانع از هرگونه حرکت دولت برای اجرای برنامه‌های محرک اقتصادی شده است. وی وی، تحلیلگر موسسه خدمات کارگزاری هوآژی در این خصوص اظهار داشت: افت پی‌در‌پی شاخص‌ها در بازار چین نشان می‌دهد ترسی که از ابتدای سال در بازارهای آسیایی به‌خصوص چین وجود داشته است نه‌تنها هنوز هم پابرجاست بلکه حتی شدیدتر هم شده است. هنگامی که شاخص‌های اصلی با افت 23درصدی روبه‌رو می‌شوند به این معناست که علاوه بر ریسک‌های عملیاتی، ریسک‌های رفتاری نیز بر بازار حکمفرما است. شاخص شانگهای با افت 2.6درصدی و 3هزار واحدی در شروع ساعات معاملاتی همراه شد درحالی‌که بورس هنگ کنگ افت 1.2درصدی را به ثبت رساند.

تحقق یک هزار و 501 ریال سود به‌ازای هر سهم نفت ایرانول

شرکت نفت ایرانول صورت‌های مالی یک‌ساله منتهی به 29 اسفندماه 94 را به‌صورت حسابرسی نشده منتشر کرد. «شرانول/ شرانل» طی دوره یاد شده و با سرمایه یک‌هزارمیلیاردریال مبلغ 11هزار و 187میلیارد و 617میلیون ریال درآمد حاصل از فروش خالص داشت. از درآمد این شرکت بهای تمام‌شده کالای فروش رفته کسر شد و سود ناخالص دوره به مبلغ 3هزار و 165میلیارد و 50میلیون ریال رسید.

از سود ناخالص دوره نیز هزینه‌های اداری، عمومی و فروش کسر و با افزوده شدن درآمدهای عملیاتی به آن سود عملیاتی به مبلغ 2هزار و 29میلیارد و 479میلیون ریال به‌دست آمد. از سود عملیاتی دوره نیز هزینه‌های مالی و مالیات کسر شد و با افزوده شدن درآمدهای غیر‌عملیاتی به آن سود خالص دوره معادل یک‌هزار و 501میلیارد و 117میلیون ریال سود خالص محاسبه و بر این اساس مبلغ یک‌هزار و 501 ریال سود به ازای هر سهم در نظر گرفته شد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/f78xweMS
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتیندانلود رایگان از شاتراستوکخرید اقساطی آیفون 13 با تخفیف ویژهخرید سی پی کالاف دیوتی موبایل
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه