شنبه, ۱۲ آبان(۸) ۱۴۰۳ / Sat, 2 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز
کدام شبکه های اجتماعی برای بازاریابی ویدئویی مناسب هستند ؟

بازاریابی ویدئویی با محتوای زنده در شبکه های اجتماعی پرطرفدار

4 سال پیش ( 1399/3/28 )
پدیدآورنده : علی آل علی   پدیدآورنده : پاملا بامپ  

بازاریابی ویدئویی در طول سال های اخیر بدل به الگوی غالب برای برندها شده است. امروزه بسیاری از برندها برای جلب نظر مخاطب هدف به دنبال تولید محتوای ویدئویی هستند. دلیل این امر افزایش علاقه کاربران به مشاهده محتوای ویدئویی در مقایسه با هر نوع محتوای دیگری است. در میان فرمت های مختلف بازاریابی ویدئویی استفاده از ویدئوهای زنده (Live) محبوبیت بسیار بیشتری در بین مخاطب ها دارد. براساس گزارش موسسه تحقیقاتی Grand Viewer تا سال 2027 ارزش کل صنعت بازاریابی با ویدئوی زنده به بیش از 184 میلیارد دلار خواهد رسید. بی تردید تلاش برای کسب سهم هرچه بیشتر از این بازار امری ضروری است.

استفاده از ویدئوهای آنلاین به عنوان بخشی از فرآیند بازاریابی دیجیتال از اوایل سال 2018 شروع شد. نکته جالب اینکه چنین استراتژی در ابتدا به عنوان راهکاری اصلی مدنظر برندها نبود بنابراین با گذشت زمان به تدریج جهت‎گیری برندها نسبت به چنین الگویی تغییر کرد. اکنون بازاریابی با ویدئوهای زنده در کنار سایر الگوهایی نظیر پرسش و پاسخ با مشتریان به صورت آنلاین در سطح جهانی مدنظر بازاریاب ها قرار دارد.

بازاریابی ویدئویی محتوای زنده شبکه های اجتماعی پرطرفدار

شاید در نگاه نخست موج استفاده از ویدئو برای بازاریابی عجیب به نظر برسد. وقتی شمار بالایی از برندها در حال سرمایه گذاری برای جلب نظر مخاطب هدف هستند، ایجاد تمایز و جلب نظر مخاطب هدف به شیوه ای متفاوت دشوار خواهد بود. تردید بسیاری از برندها ناشی از همین نکته است بنابراین آنها در عمل تمایلی به استفاده از شیوه های بازاریابی با ویدئوی زنده ندارند.

بدون شک بازاریابی در هر حوزه ای نیازمند یادگیری نکات اساسی است. اشتباه برخی از برندها تلاش برای موفقیت در یک حوزه بازاریابی بدون کسب مهارت های لازم است. هدف ما در مقاله پیش روی استفاده از داده های معتبر برای ارزیابی شبکه های اجتماعی مناسب در راستای بازاریابی ویدئویی است. پرسش اصلی ما معطوف به شیوه رفتار کاربران در مواجهه با ویدئوهای زنده است. اگر برندها امکان یافتن شبکه های اجتماعی مورد علاقه کاربران را داشته باشند، تاثیرگذاری کمپین های آنها به شدت افزایش خواهد یافت.

مطلب مرتبط: بازاریابی ویدئویی در شبکه های اجتماعی، چالش ها و راهکارها

ما در این مقاله به سراغ تحلیل عملکرد برندهای مختلف در زمینه بازاریابی رفته ایم. این امر با محوریت نحوه واکنش و رفتار مشتریان نسبت به محتوای بازاریابی ویدئویی دنبال می شود. هدف نهایی ما یافتن پلتفرم های آنلاین مناسب برای بازاریابی ویدئویی زنده است. با این حال پیش از پرداختن به بحث اصلی باید آشنایی کوتاهی با برخی از نکات مهم داشته باشیم.

مشتریان به چه میزان ویدئوی زنده نگاه می کنند؟

بازاریابی با تمرکز بر ویدئوهای زنده نیازمند دیدگاه مشخصی است. منظور من از این عبارت، توجه به کارایی شیوه مورد بحث برای شرکت هاست. اگر ما تحت تاثیر جو و شایعات موجود در زمینه کسب و کار و بازاریابی اقدام به حضور در شبکه های اجتماعی مختلف برای اجرای کمپین های ویدئویی کنیم، نتیجه مناسبی در انتظار ما نخواهد بود. توصیه ما در این بخش تلاش برای آشنایی هرچه بهتر با فضای بازاریابی ویدئویی زنده است. بهترین راهکار گفت‎وگو با برخی از کارشناس های حرفه ای در این زمینه است. همچنین باید استفاده از تجربه سایر برندها در زمینه بازاریابی را نیز مدنظر قرار دهیم.

براساس مطالعه ما در موسسه HubSpot بر روی مشتریان بازار آمریکای شمالی نزدیک به 57 درصد از آنها در هفته دست کم 3 بار ویدئوی آنلاین مربوط به برندها را مشاهده می کنند. این نکته حاوی اطلاعات ارزشمندی برای برندهاست. اگر این الگوی بازاریابی تاثیرگذاری خاصی بر روی کاربران دارد، پس باید هرچه زودتر برای طراحی و اجرای کمپین براساس آن دست به کار شویم.

یکی از نکات مهم در زمینه ارزیابی جهت‎گیری مشتریان نسبت به ویدئوهای زنده ایجاد تمایز میان بازاریابی ویدئویی در حالت کلی و موضوع ویدئوهای زنده است. اگر کاربران علاقه مند به مشاهده محتوای بازاریابی ویدئویی هستند، شاید این امر در مورد ویدئوهای آنلاین صادق نباشد، بنابراین ما باید با نهایت احتیاط در این زمینه عمل کنیم. بسیاری از برندها به دلیل عدم توجه به نکات موردنظر توانایی جلب نظر مخاطب هدف را ندارند.

بدون تردید اتکا بر آمارها و اطلاعات دقیق برای طراحی و پیشبرد اهداف بازاریابی ضروری است. بسیاری از برندها در چنین فضایی بیشتر به دنبال اعتماد به اظهارنظرهای کارشناس ها هستند. توصیه اساسی ما در این بخش تلاش برای یافتن آمارها و اطلاعاتی دقیق تر از توصیه های مختلف و پراکنده برای شروع کار در زمینه بازاریابی ویدئویی براساس الگوی زنده است. ما در نهایت با مبلغ مشخصی برای بازاریابی سرمایه گذاری کنیم. اگر در این میان سرمایه گذاری ما بدون هرگونه سود عملی باشد، امکان فعالیت مناسب از برندها سلب خواهد شد.

مشتریان در چه پلتفرم هایی ویدئوی زنده مشاهده می کنند؟

طراحی و ضبط ویدئوای زنده تاثیر بسیار زیادی بر روی افزایش ترافیک برندها دارد. این نکته با جست‎وجویی ساده در اینترنت یا پرس و جو از برندهای باسابقه در دسترس قرار خواهد گرفت، بنابراین ما باید در زمینه بازاریابی بر روی الگوهای موردنظر سرمایه گذاری کنیم. در غیر این صورت مسیر دشوارتری در مقایسه با سایر برندها برای موفقیت در زمینه بازاریابی خواهیم داشت.

انتخاب پلتفرم های مناسب برای بازاریابی اهمیت بالایی دارد. بسیاری از برندها به دلیل ناتوانی در زمینه انتخاب پلتفرم های مناسب با شکست های گسترده مواجه می شوند. توانایی برندها برای ارزیابی شبکه های اجتماعی مناسب برای بازاریابی نیمی از فرآیند موفقیت را شامل می شود.

هدف اصلی ما در مقاله پیش روی بررسی برخی از بهترین شبکه های اجتماعی برای بازاریابی ویدئویی است. بررسی اصلی ما بر روی شبکه های اجتماعی پرطرفداری نظیر فیس‎بوک، یوتیوب، اینستاگرام، توییتر، لینکدین و ردیت متمرکز است بنابراین در میان شبکه های اجتماعی مورد بحث باید دست به انتخاب از میان یک یا چند نمونه از آنها زد.

مطلب مرتبط: هرآنچه باید در مورد بازاریابی ویدئویی بدانیم

ما برای سهولت هرچه بیشتر کار برندها در زمینه انتخاب شبکه های اجتماعی مناسب براساس اطلاعات معتبر عمل کرده ایم. به این ترتیب اغلب اطلاعات موردنظر از طریق سایت رسمی شبکه های اجتماعی یا سایر موسسه های معتبر در زمینه بازاریابی تهیه شده است.

براساس مطالعه ما بیشترین سهم از بازدید ویدئوی آنلاین مربوط به یوتیوب است. این پلتفرم با سهم نزدیک به 50درصدی در این زمینه سلطه انکارناپذیری دارد. فیس‏بوک با اختلافی معنادار فقط 20 درصد از سهم این بازار را کسب کرده است. بنابراین رتبه دوم ما مربوط به فیس‎بوک خواهد بود. نکته مهم در این میان تفاوت بسیار زیاد میان دامنه علاقه کاربران به یوتیوب در مقایسه با فیس‎بوک است. رتبه بعد مربوط به اینستاگرام است. این پلتفرم با نزدیک به 15 درصد سهم از بازار تبلیغات با ویدئوهای زنده در رتبه بعد قرار دارد. توییتر نیز با 2.5 درصد در رتبه پایانی جای گرفته است. شاید این نکته برای توییتر عجیب باشد، اما کاربران علاقه جالب توجهی به مشاهده ویدئوهای زنده در توییتر به عنوان یک شبکه اجتماعی متن‎محور دارند.

ما در ادامه این مقاله به بررسی و موشکافی هرچه بیشتر دلایل علاقه کاربران به هر کدام از شبکه های اجتماعی فوق خواهیم پرداخت. همچنین در پایان به معرفی برخی از پلتفرم های جانبی و مناسب برای بارگذاری ویدئوی بازاریابی زنده خواهیم پرداخت.

پلتفرم های مناسب برای بازاریابی ویدئویی زنده

ما در این بخش بر روی 3 شبکه اجتماعی اصلی تمرکز خواهیم کرد. این شبکه های اجتماعی بهترین گزینه های در دسترس برای برندها به منظور بازاریابی ویدئویی زنده هستند.

1. یوتیوب

یوتیوب بعد از گوگل به عنوان بزرگترین موتور جست‏وجو شناخته می شود. بارگذاری میلیاردها ویدئو در این شبکه اجتماعی آن را بدل به بهترین گزینه در راستای مشاهده انواع ویدئوها کرده است. امروزه کاربران برای یافتن هرگونه ویدئوی مورد علاقه شان به سراغ یوتیوب می روند. این نکته اهمیت بسیار زیادی برای برندها دارد. وقتی کاربران در یوتیوب به صورت گسترده حضور دارند، باید برنامه و استراتژی مناسبی از سوی برندها در راستای جلب نظر آنها طراحی شود.

مزیت اصلی یوتیوب در زمینه بازاریابی ویدئویی اعتبار بسیار بالای آن است. این امر در پیوند با ارتباط یوتیوب با گوگل و همچنین فعالیت به عنوان قدیمی ترین شبکه اجتماعی ویدئومحور نگاه هر کاربری را جلب خواهد کرد. نکته جالب اینکه بارگذاری ویدئوهای زنده برای کاربران از سال 2011 در یوتیوب امکان‎پذیر شده است. نکته جالب اینکه این نوآوری یوتیوب مدت ها قبل از توجه شبکه های اجتماعی دیگر مانند اینستاگرام یا حتی فیس‎بوک صورت گرفته است.

سرویس ویدئوی زنده یوتیوب به تمام کاربران امکان بارگذری ویدئوهای آنلاین را می دهد. براساس اعلام نظر رسمی مدیران یوتیوب در آینده ای نزدیک کاربران امکان تعامل همزمان با یکدیگر در زمینه بارگذاری ویدئوهای زنده را نیز خواهند داشت. بر این اساس جذابیت های یوتیوب برای کاربران هرچه بیشتر خواهد شد.

یکی از بهترین نمونه های استفاده از یوتیوب برای بارگذاری ویدئوی بازاریابی زنده مربوط به برند Adobe است. اغلب مردم با محصولات شرکت Adobe آشنایی کامل دارند. یکی از نکات مهم در این میان دشواری کار با برخی از نرم‎افزارهای این برند است بنابراین مدیران بازاریابی Adobe در اقدامی جالب در یوتیوب کلاس های آموزش کار با نرم‎افزارهای شان را راه‎اندازی کرده اند. این کلاس ها در قالب کمپین های بازاریابی به آموزش برخی از نکات مهم در زمینه کار با محصولات مختلف Adobe می پردازد.

مطلب مرتبط: بازاریابی ویدئویی در برترین شبکه های اجتماعی

بدون تردید هر برندی دارای محصولات منحصر به فرد برای مشتریان است. نکته مهم در این میان تلاش برای توسعه محصول برندمان از طریق تلاش های بازاریابی است. شاید در نگاه نخست محصولات برند Adobe دارای دامنه مشتریان خاصی باشد. با این حال مدیران ارشد شرکت برای جلب نظر دامنه هرچه وسیع تری از مشتریان اقدام به استفاده از کمپین های جذاب کرده اند. این نکته اهمیت بسیار زیادی دارد. شاید ما در تحلیل درون سازمانی یک محصول را فاقد ارزش های کافی برای بازاریابی بدانیم، اما تلاش برای توسعه دامنه مشتریان هدف در اغلب اوقات ایده مناسبی محسوب می شود.

یوتیوب دامنه وسیعی از کاربران را در اختیار دارد. این امر آنها را بدل به بزرگترین شبکه اجتماعی ویدئومحور کرده است. اگر ما قصد موفقیت در زمینه بازاریابی با ویدئوهای زنده را داریم، باید به این نکته توجه ویژه ای داشته باشیم. در غیر این صورت همچنان براساس الگوهای بازاریابی قدیمی مشغول به فعالیت خواهیم بود.

2. فیس بوک

امروزه بیش از یک چهارم کل ویدئوهای زنده سطح اینترنت در فیس‎بوک بارگذاری می شود. این امر مزیت بالای فیس‎بوک برای کسب و کارها را نشان می دهد. اگر شما در تلاش برای جلب نظر کاربران به کمپین بازاریابی ویدئویی تان هستید، باید فیس‎بوک را نیز مدنظر قرار دهید.

فیس‎بوک به عنوان یکی از نخستین شبکه های اجتماعی اعتبار بسیار زیادی میان کاربران دارد. اگرچه این برند در طول سال های اخیر با مشکلات بسیار زیادی از نظر امنیت اطلاعات کاربران دست و پنجه نرم کرده است، اما همچنان یکی از برندهای محبوب در نگاه کاربران آنلاین است.

فیس‎بوک، درست مانند یوتیوب، مزیت بهره مندی از دامنه وسیعی از کاربران را دارد. امروزه فیس‎بوک به تنهایی بزرگترین شبکه اجتماعی دنیا محسوب می شود. همین امر نظر بسیاری از برندها را جلب کرده است. نکته جالب در مورد پخش ویدئوی زنده در فیس‎بوک امکان انتخاب دامنه هدف مان است. بر این اساس امکان انتخاب از میان الگوی کسب و کار B2B و B2C برای برندها فراهم می‎شود.

امروزه هدف‎گذاری جزئی بر روی مشتریان اهمیت بسیار زیادی دارد. اغلب برندهای فعال در زمینه بازاریابی و تبلیغات دارای بودجه های بسیار محدود هستند. همین امر فعالیت آنها را بی نهایت دشوار می سازد. اگر ما در تلاش برای جلب نظر تمام مخاطب های فعال در شبکه های اجتماعی باشیم، بدون تردید توانایی تعامل با هیچ‎کدام از آنها را نخواهیم یافت. نکته مهم در این میان انتخاب مشتریان علاقه مند به برندمان است. این نکته از سوی فیس‎بوک به طور گسترده ای مدنظر قرار گرفته است.

یکی از شکایت های اصلی کاربران در فضای شبکه های اجتماعی مربوط به مشاهده تبلیغات نامرتبط با سلیقه شان است. البته شبکه های اجتماعی جهت‎گیری مشخصی برای کاهش نارضایتی کاربران نسبت به این نکته دارند. مزیت اصلی فیس‎بوک فعالیت گسترده در زمینه جلب نظر مخاطب هدف است. این نکته شاید در نگاه نخست بسیار ساده به نظر برسد، اما تاثیر بسیار زیادی بر روی مخاطب هدف دارد.

شبکه های اجتماعی مختلف در زمینه استفاده از هوش مصنوعی برای شخصی‎سازی تجربه کاربری فعالیت گسترده ای دارند. فیس‎‏بوک به عنوان پرچمدار این بحث تجربه بالایی نسبت به همکاری با برندهای مختلف دارد. همین امر آنها را بدل به یکی از بهترین گزینه ها برای بازاریابی از طریق ویدئوهای زنده کرده است.

3. اینستاگرام

اینستاگرام یکی از شبکه های اجتماعی محبوب در سراسر دنیا محسوب می شود. بسیاری از کاربران در طول روز دست کم یکبار به این پلتفرم اجتماعی سر می زنند. این نکته به عنوان یکی از مزیت های اصلی اینستاگرام مدنظر بازاریاب ها قرار دارد. امروزه بسیاری از شبکه های اجتماعی دارای مشکلات وسیع در جلب نظر مخاطب هدف هستند. فیس‎بوک علی رغم داشتن دامنه وسیعی از کاربران با چنین مشکلی مواجه است. این نکته به هنگام بررسی وضعیت اینستاگرام به هیچ وجه جلب نظر نمی کند.

اینستاگرام یکی از زیرشاخه های رسمی فیس‎بوک محسوب می شود. همین امر سهم نهایی فیس ‎بوک از بازار ویدئوهای زنده را افزایش می دهد. نکته مهم در این میان توجه به میزان تاثیرگذاری ویدئوهای زنده بر روی نسل جوان است.

مطلب مرتبط: وقتی ویدئو حرف اول را می زند / 5 قانون جدید موفقیت در بازاریابی ویدئویی

یکی از انتقادهای همیشگی به فیس‎بوک اختصاص آن به کاربران میانسال است. همین نکته مزیت اصلی اینستاگرام برای جلب نظر مخاطب هدف محسوب می شود. اگر شما به دنبال جلب نظر مخاطب نسل جوان در شبکه های اجتماعی هستید، باید اینستاگرام را مدنظر قرار دهید. این نکته دارای اهمیت بسیار زیادی از نقطه نظر بازاریابی است.

محور اصلی بارگذاری ویدئوی زنده در اینستاگرام عملکردی مانند بخش استوری دارد. نکته جالب اینکه امکان ذخیره سازی ویدئوهای زنده برای 24 ساعت بر جذابیت های این گزینه افزوده است. امروزه بسیاری از برندها پس از اجرای کمپین بازاریابی با ویدئوی زنده اقدام به ذخیره‎سازی و بارگذاری مجدد ویدئوی موردنظر می کنند. این نکته به طور گسترده ای در یوتیوب مورد توجه برندها قرار دارد. توصیه ما در این بخش ذخیره‎سازی ویدئوهای زنده در اینستاگرام و بارگذاری آنها در قالب IGTV است.

خوشبختانه امروزه اینستاگرام امکان ایجاد پوشه و طبقه‎بندی ویدئوهای IGTV را فراهم ساخته است بنابراین با ایجاد بخش اختصاصی برای ویدئوهای زنده امکان تداوم تاثیرگذاری محتوای مان بر روی مخاطب هدف فراهم می شود. مزیت اصلی اینستاگرام در زمینه بارگذاری ویدئوهای زنده امکان تعامل نزدیک کاربران با هم است. این امکان در سایر شبکه های اجتماعی به صورت اساسی مدنظر قرار نگرفته است. استفاده وسیع از اموجی ها برای بیان دیدگاه ها یکی از رویکردهای قدیمی در زمینه بازاریابی محسوب می شود.

اگرچه بازاریابی در اینستاگرام جذابیت های بسیار زیادی دارد، اما باید با دقت به برخی از نکات جزئی مدنظر قرار گیرد. یکی از نکات مهم در زمینه بازاریابی در اینستاگرام توجه به تایید رسمی اکانت برندمان است. برخی از برندها همچنان با اکانت های فاقد تیک آبی مبنی بر احراز هویت مشغول به فعالیت هستند. نکته منفی این جریان ناتوانی برندها برای تاثیرگذاری بر روی مخاطب هدف و جلب اعتماد آنهاست.

شاید در نگاه نخست تایید رسمی اکانت در اینستاگرام کار دشواری به نظر برسد، اما واقعیت برخلاف این تصور است. شما با ثبت درخواست در اینستاگرام امکان شروع فرآیند بررسی هویت برندتان را خواهید داشت. اگر برند شما دارای ساختار اساسی و موردنیاز برای کسب و کارهای قانونی باشد، به سرعت تیک مربوط را دریافت خواهید کرد بنابراین نیازی به نگرانی نخواهد بود.

برخی از پلتفرم های مناسب دیگر برای بازاریابی ویدئویی زنده

بدون تردید بازاریابی در فضای شبکه های اجتماعی فقط معطوف به 3 مورد فوق نیست. بسیاری از برندها در شبکه های اجتماعی دیگر نیز مشغول به فعالیت هستند بنابراین باید نسبت به مزیت های دیگر شبکه های اجتماعی برای فعالیت بازاریابی، به ویژه ویدئوهای زنده، نیز حساسیت نشان دهیم. ما در بخش پایانی مقاله کنونی به بررسی برخی از شبکه های اجتماعی دیگر در این زمینه خواهیم پرداخت. نکته مهم اینکه شبکه های اجتماعی موردنظر باید به عنوان گزینه های جانبی در کنار سایر شبکه های اجتماعی اصلی مدنظر قرار دهیم.

1. توییتر

توییتر به طور سنتی یکی از شبکه های اجتماعی متن محور محسوب می شود. با این حال در طول سال های اخیر جهت‎گیری قابل توجهی برای توسعه سطح نمایش محتوای مختلف انجام داده است. یکی از نکات موردنظر مربوط به پشتیبانی هرچه بیشتر از محتوای ویدئویی می شود. امروزه کاربران در توییتر امکان بارگذاری ویدئوهای زنده را دارند. این امر بیشتر به کار برندها می آید. نکته جالب اینکه سطح تعامل کاربران با یکدیگر در بخش ویدئوی زنده شباهت بسیار زیادی به اینستاگرام دارد.

اگر برند شما در توییتر فعالیت بازاریابی دارد، استفاده از سرویس ویدئوی آنلاین کاربرد بالایی برای شما خواهد داشت. اشتباه برخی از برندها تمرکز صرف بر روی توییتر به عنوان یک پلتفرم متن محور است. به این ترتیب از سایر مزیت ها و امکانات این شبکه اجتماعی غافل می مانند.

2. ردیت

شبکه اجتماعی ردیت از نظر رابط کاربری و نحوه فعالیت کاربران با سایر نمونه های مورد بحث در این مقاله تفاوت دارد. این شبکه اجتماعی به صورت پیشفرض برای به اشتراک‎گذاری محتوا و تعیین رتبه امور مختلف طراحی شده است. بسیاری از گیمرها در سراسر دنیا از این پلتفرم برای انتشار آخرین اخبار درباره بازی های مختلف و به اشتراک‎گذاری اخبار تازه استفاده می کنند.

رویکرد ردیت برای جلب نظر کاربران بیشتر از سال 2019 با معرفی سرویس پخش ویدئوی زنده اجرا شد. این استراتژی معطوف به جلب نظر دامنه هرچه وسیع تری از کاربران برای توسعه جایگاه ردیت است. بر این اساس بسیاری از برندها برای حضور در این شبکه اجتماعی ترغیب شده اند. اگر شما در صنعت ساخت بازی های الکترونیکی فعالیت دارید، باید حضور در این فضا را مدنظر قرار دهید. در غیر این صورت بسیاری از مخاطب های هدف برندتان را از دست خواهید داد.

امروزه بازاریابی با استفاده از ویدئوهای زنده در زمینه آموزش کار با نرم‏افزارها توسعه بسیار زیادی پیدا کرده است. یکی از ایده های مناسب در این میان استفاده از ردیت و سایر شکل های اجتماعی برای رونمایی از بازی های رایانه ای است. ما به این ترتیب امکان ایجاد فضایی پرهیجان برای مخاطب هدف را خواهیم داشت. امروزه بسیاری از برندها به دنبال تاثیرگذاری بر روی مخاطب هدف علاقه مند به برندشان هستند. ردیت این امکان را برای برندهای فعال در صنعت گیم و سرگرمی های آنلاین فراهم کرده است.

مطلب مرتبط: 4 ایده برای بازاریابی ویدئویی

ایجاد استراتژی بازاریابی ویدئویی زنده

هدف اصلی ما در مقاله کنونی بررسی بهترین راهکارها برای جلب نظر مخاطب هدف از طریق بارگذاری ویدئوهای زنده بود. نکته مهم در این بخش توجه به شبکه های اجتماعی پرطرفدار است. فقط در این صورت امکام تعامل سازنده با مخاطب هدف فراهم خواهد شد.

بی تردید بازاریابی در دنیای دیجیتال دشواری های بسیار زیادی دارد. آگاهی از وضعیت شبکه های اجتماعی در این میان برای جلب نظر آنها مهم ترین نکته در تعامل بهینه با مخاطب هدف و بازاریابی تاثیرگذار محسوب می شود.

منبع : hubspot
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/mrJxaQpz
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاخرید کتاب استخدامیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختتخت خواب دو نفرهگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاست
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه