یکشنبه, ۲ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Sun, 22 Dec(12) 2024 /
           
فرصت امروز
بررسی تکنیک های بازاریابی ویدئویی در شبکه های اجتماعی

بازاریابی ویدئویی در شبکه های اجتماعی، چالش ها و راهکارها

4 سال پیش ( 1399/2/24 )
پدیدآورنده : علی آل علی   پدیدآورنده : لیزا بایر  

برندهای مختلف در طول سال های اخیر موفقیت های قابل توجهی در زمینه بازاریابی ویدئویی در شبکه های اجتماعی به دست آورده اند. محبوب ترین پلتفرم های اجتماعی در این میان شامل اینستاگرام، فیسبوک و یوتیوب است. شاید در نگاه نخست گسترش استفاده از ویدئو به عنوان فرمت اصلی تبلیغات ناشی از نوآوری برندها باشد. با این حال استراتژی تغییر فعالیت بازاریابی برندها تابع سلیقه مشتریان است بنابراین سلیقه مشتریان در زمینه مشاهده محتوای بازاریابی تغییر کرده است.

شیوع ویروس کرونا در چند ماه اخیر تغییرات قابل توجهی در شیوه بازاریابی کسب و کارها ایجاد کرده است. وقتی مردم زمان بیشتری در خانه هستند، دسترسی کمتری به المان های بازاریابی در محیط شهری دارند. همچنین این امر موجب افزایش تمایل مردم برای حضور در شبکه های اجتماعی می شود. با این حساب جهت‎گیری برندها برای بازاریابی و تبلیغات بیشتر در فضای شبکه های اجتماعی طبیعی خواهد بود.

بازاریابی ویدئویی شبکه اجتماعی چالش راهکار

براساس مطالعه موسسه پرومو، رفتار کلی بازاریاب ها در عرصه کسب و کارهای کوچک از گسترش تمایل برای بازاریابی ویدئویی حکایت دارد. دلیل اصلی این امر، علاوه بر امکان دسترسی به مخاطب هدف، هزینه های کمتر الگوی مورد بحث در مقایسه با سایر شیوه هاست. به این ترتیب کسب و کارهای کوچک یک زمین بازی به نسبت متعادل تر برای رقابت با برندهای بزرگ پیدا کرده اند. مطالعه فوق همچنین بر روی میزان تمایل کاربران برای واکنش در برابر محتوای بازاریابی برندها نیز تحقیق کرده است. بر این اساس کاربران در مواجهه با کمپین های بازاریابی ویدئویی در شبکه های اجتماعی 64درصد تمایل بیشتر برای ارائه واکنش دارند. این آمار سیر سعودی قابل توجهی در دوران کرونا داشته است بنابراین شرایط کنونی بهترین فرصت برای افزایش تعامل مخاطب با برندها محسوب می شود.

بدون تردید آمارها و اطلاعات مفید بسیار زیادی درباره وضعیت بازاریابی ویدئویی وجود دارد. ما در ادامه به بررسی برخی از مهم ترین آمارهای این حوزه خواهیم پرداخت:

• بازاریاب ها 70درصد از محتوای ویدئویی بازاریابی شان را در اینستاگرام و فیسبوک در قالب استوری بارگذاری می کنند.

مطلب مرتبط: بازاریابی ویدئویی در برترین شبکه های اجتماعی

• 62 درصد از برندها در طول ماه دست کم 5 ویدئو بازاریابی در شبکه های اجتماعی بارگذاری می کنند.

• 76 درصد از کاربران شبکه های اجتماعی در سراسر دنیا دست کم 20 دقیقه در روز به مشاهده محتوای ویدئویی بازاریابی می پردازند.

• 39 درصد از بازاریاب ها برای تولید محتوای بازاریابی از تصاویر و ویدئوهای استاک استفاده می کنند. این امر در راستای کاهش هزینه های بازاریابی صورت می گیرد.

• 30 درصد از بازدیدکنندگان ویدئوهای بازاریابی علاوه بر نمایش واکنش مثبت نسبت به برندها، اقدام به خرید محصولات آنها نیز می کنند.

بدون تردید اطلاع از آمارهای دقیق درباره وضعیت بازاریابی ویدئویی در شبکه های اجتماعی اهمیت بسیار زیادی دارد. اکنون ما آماده پرداختن به مرحله بعدی در زمینه الگوی بازاریابی ویدئویی هستیم. آگاهی از نکات و آمارهای دقیق در زمینه بازاریابی همچنان فاصله زیادی با شیوه کاربست عملی آنها دارد. بسیاری از برندها اطلاعات بسیار مفیدی درباره شیوه های بازاریابی دارند، اما هیچ‎گاه موفق به تاثیرگذاری بر روی مخاطب هدف نمی شوند. هدف اصلی ما در ادامه بحث جاری بررسی شیوه های تاثیرگذاری بر روی مخاطب هدف با استفاده از آمارهای کاربردی در حوزه بازاریابی ویدئویی است.

1. توسعه استراتژی عمل‏گرایانه

گوگل در بخش کسب و کار برای موفقیت برندها توصیه های جالبی دارد. یکی از توصیه های این غول دنیای آنلاین «ایجاد برنامه تولید و انتشار منظم محتوا» است. این امر در دنیای بازاریابی اهمیت بسیار زیادی دارد. ما باید همیشه مخاطب را نسبت به حضورمان در میان برندهای بزرگ و فعال آگاه سازیم. امروزه با توسعه کسب و کارها فرآیند تحول برندها سرعت بسیار بیشتری یافته است. بسیاری از برندها در طول چند ماه به طور کامل از فرآیند بازاریابی و حتی کسب و کار خارج می شوند. با این حساب وضعیت فعالیت کسب و کار برای برندها بسیار دشوار خواهد بود.

اگر ما در دنیای بازاریابی عنصر تداوم را فراموش کنیم، کار سختی برای جلب نظر مخاطب هدف خواهیم داشت. بسیاری از برندها در عمل توانایی تاثیرگذاری مناسب بر روی مخاطب هدف برای طولانی مدت را ندارند. همه ما تجربه مشاهده برندهای بسیار موفق در بازه های زمانی کوتاه را داریم. پس از آن انگار چنین برندهایی به هیچ وجه در عرصه کسب و کار وجود نداشته اند. این امر مانع بزرگی در مسیر موفقیت برندها محسوب می شود. اگر ما امکان تداوم بخشی به فرآیند بازاریابی مان را نداشته باشیم، شانس چندانی برای موفقیت در حوزه کسب و کار به دست نمی آوریم.

گرگ جاربو، کارشناس بازاریابی در یوتیوب، درباره بازاریابی بر روی عمل‎گرایی تاکید دارد: «سال گذشته یکی از ترندهای برتر در شبکه های اجتماعی که ویدئوهای بازاریابی بسیار زیادی پیرامونش تولید شد، تمرکز بر روی یوتیوب بود. بسیاری از برندها در باز زمانی موردنظر به سوی تولید محتوا در یوتیوب رفتند. این امر نتیجه بسیار خوشایندی برای برندهای بزرگ به ارمغان آورد، امابرندها کوچک بهره چندانی از آن نبردند.»

شاید در نگاه نخست دلیل موفقیت برندهای بزرگ در زمینه بازاریابی در یوتیوب چندان روشن نباشد، اما اگر بحث های قبلی درباره اهمیت تداوم در حوزه بازاریابی را مد نظر قرار دهیم، بحث پیش روی کاملا روشن خواهد شد. برندهای بزرگ توانایی مالی و همچنین تجربه بیشتری در حوزه بازاریابی دارند. همین امر آنها را به سوی بازاریابی پیوسته و تولید کمپین های پشت سر هم سوق می دهد. اگر ما این نکته را مدنظر نداشته باشیم، همیشه به صورت مقطعی در حوزه بازاریابی موفقیت کسب خواهیم کرد.

براساس مطالعه موسسه پرومو، 77 درصد از بازاریاب های مورد ارزشیابی محققان موسسه با ضرورت بازاریابی متداوم موافق بوده اند. نکته مهم در این میان چالش تعامل با هیئت مدیره است. اگر شما مدیریت یک کسب و کار را برعهده دارید، باید نسبت به تقسیم بندی درست بودجه بازاریابی در طول سال اقدام کنید. برخی از مدیران در همان ابتدا تمام بودجه بازاریابی را صرف می کنند. به این ترتیب دیگر امکان صرف هزینه مناسب در ادامه سال وجود نخواهد داشت.

ابی گیلهوآ، نایب رئیس موسسه بازاریابی LMN، درباره ضرورت بازاریابی بر اساس الگوی عمل گرایانه اظهار نظر جالبی دارد: «طرح های بازاریابی ما باید عمل گرایانه و براساس نیازهای جاری باشد. اگر برنامه ما بیش از اندازه بلندپروازانه یا بدون برنامه‎ریزی درست برای تداوم تولید و نمایش کمپین باشد، به سرعت با شکست مواجه خواهیم شد».

2. تولید محتوای به صورت متعادل

استفاده از فرمت ویدئو برای بازاریابی در شرایط نامطمئن شیوع ویروس کرونا ریسک های بالایی به همراه دارد. بسیاری از برندها در شرایط کنونی نسبت به نحوه تولید محتوا تردیدهای جدی دارند. این امر برای بسیاری از برندها و حتی بازاریاب ها طبیعی است. نکته مهم در این میان ارزیابی درست شرایط و سپس دست زدن به تصمیم منطقی است. برخی از برندها در شرایط کنونی درست به تصمیم های احساسی می زنند. اغلب اوقات نتیجه چنین تصمیم هایی بسیار ناگوار خواهد بود. توجه به نکات ذیل برای طراحی کمپین بازاریابی ویدئویی به صورت متعادل ضرورت دارد:

مطلب مرتبط: هرآنچه باید در مورد بازاریابی ویدئویی بدانیم

• تولید ویدئوهای آموزشی برای مشتریان در شرایط کنونی اهمیت زیادی دارد. بسیاری از مردم نیازمند اطلاعات دقیق درباره ویروس کرونا یا هر مسئله مهم دیگری هستند. ما با استفاده از داده های معتبر و ارائه راه حل های مفید به مشتریان امکان توسعه جایگاه برندمان را خواهیم داشت.

• ارزیابی مداوم برنامه تولید محتوای برند اهمیت بالایی دارد. بسیاری از برندها پس از طراحی برنامه تولید محتوا آن را به دست فراموشی می سپارند. به این ترتیب دیگری توانی برای آنها به منظور تولید محتوای جذاب و به موقع باقی نمی ماند. اگر ما اقدام به طراحی جدول و برنامه تولید محتوا می کنیم، باید تا پایان دوره موردنظر بدان پایبند باقی بمانیم. در غیر این صورت به سرعت از عرصه بازاریابی و تولید محتوای جذاب حذف خواهیم شد.

• برخی از برندها پس از هربار تولید محتوا در شبکه های اجتماعی مانند روح ناپدید می شوند. این شیوه فعالیت بیشتری ضربه را به برندها خواهد زد. ما پس از هربار نمایش محتوای بازاریابی باید حضور پررنگی داشته باشیم. در غیر این صورت مخاطب هدف توجه چندانی به محتوای برند ما نخواهد داشت.

• نمایش پشت صحنه کسب و کار اهمیت بالایی در جلب نظر مشتریان دارد. بسیاری از افراد در عین توانایی بالا برای تولید محتوای جذاب به سراغ پشت صحنه ها نمی روند. تمام افراد تمایل بالایی به مشاهده پشت صحنه تولید ویدئوهای بازاریابی دارند بنابراین ما نباید شانس نمایش یکی از محتواهای جذاب بازاریابی برای مخاطب هدف را از دست بدهیم.

3. مخاطب را با تکنیک های بازاریابی ویدئویی میخکوب کنید

تماشای محتوای ویدئویی در زمینه بازاریابی به خودی خود جذابیت زیادی ندارد. بنابراین برندها باید به دنبال راهکارهایی برای جلب نظر مخاطب هدف باشند. در غیر این صورت کاربران به سرعت به سراغ کارهای دیگر خواهند رفت. اگر شما مسئول بازاریابی یک شرکت هستید، پرسش های متعددی در زمینه چرایی توجه مخاطب به ویدئوی تان طرح کنید. استفاده از چشم انداز مخاطب هدف در این فرآیند اهمیت بسیار زیادی دارد. برخی از برندها توانایی استفاده از چشم انداز مخاطب هدف را ندارند. به همین خاطر محتوای بازاریابی شان فقط مورد پسند افراد داخل شرکت قرار می گیرد.

یکی از تکنیک های بازاریابی مهم در جلب نظر مخاطب هدف توجه به سلیقه آنهاست. هیچ کمپینی بدون توجه مستقیم با سلیقه مخاطب هدف امکان موفقیت در عرصه بازاریابی را نخواهد داشت. وقتی ما به تحلیل سلیقه مخاطب هدف پرداختیم، باید به سراغ استفاده عملی از آن در فرآیند تولید محتوا برویم. این امر شامل تغییر روندهای تولید محتوا و نظرخواهی مداوم از برخی کاربران برای اصلاح کیفیت ویدئو است.

امروزه تکنیک های بازاریابی بسیار زیادی برای جلب توجه مخاطب هدف وجود دارد. ما در این بخش به طور کوتاه به بررسی برخی از مهم ترین الگوهای و تکنیک های بازاریابی ویدئویی پرداختیم. نکته مهم در این میان انتخاب از بین شمار بالای تکنیک های بازاریابی براساس سطح نیاز برندمان است. تقلید صرف از رقبا در این عرصه نتیجه مناسبی برای برند ما در پی نخواهد داشت. بنابراین باید به دنبال راهکارهایی مناسب و منحصر به فرد برای بازاریابی برندمان باشیم.

4. ضرورت همکاری با گوگل

برند ژیلت پس از انتشار کمپین «بهترین مردی که می توانی باشی» در قالب تبلیغ ویدئویی 90 ثانیه ای به رکوردی جهانی در زمینه توسعه تبلیغات در گوگل از سال 2004 دست یافت. کمپین ژیلت با همکاری مستقیم گوگل بدل به نوآوری منحصر به فرد شد. امروزه بسیاری از برندها از الگوی بازاریابی ژیلت برای تکرار موفقیت های قبلی استفاده می کنند. این نکته اهمیت بسیار زیاد در فعالیت این برند دارد.

ما در عرصه بازاریابی بازیگرانی تنها نیستیم. همیشه امکان همکاری با سایر برندها برای ما وجود دارد. یکی از گزینه های همکاری مناسب در این میان استفاده از فرصت تاثیرگذاری موتورهای جستجوگر است. امروزه گوگل نقش مهمی در زندگی اغلب ما بازی می کند. این موتور جستجو در تمام فرآیندهای فعالیت کاری یا حتی زندگی شخصی ما حضور دارد بنابراین استفاده از عمق نفوذ گوگل برای توسعه محتوای بازاریابی و تبلیغاتی ایده چندان بدی نخواهد بود.

مطلب مرتبط: وقتی ویدئو حرف اول را می زند / 5 قانون جدید موفقیت در بازاریابی ویدئویی

نکته مهم در زمینه همکاری با دیگر شرکت ها برای افزایش تاثیرگذاری محتوای بازاریابی توجه به اندازه و حجم کسب و کارمان است. بدون تردید ما در قالب یک کسب و کار محلی امکان همکاری جهانی با گوگل یا دیگر برندهای بین‎المللی را نداریم بنابراین باید سطح همکاری و همچنین نوع توسعه کمپین مان را مناسب با شرایط جاری انتخاب کنیم. البته این امر به معنای ناتوانی همکاری با گوگل از سوی کسب و کارهای کوچک نیست. نکته مهم در اینجا توسعه سطح همکاری ها در قالبی مناسب و متعادل است. فقط در این صورت امکان کسب موفقیت از سوی ما فراهم خواهد شد.

امروزه بسیاری از برندها در تلاش برای همکاری تبلیغاتی با گوگل هستند. نکته مهم در این میان تلاش برای جلب نظر مدیران گوگل به شیوه ای منحصر به فرد است. در غیر این صورت ما هیچ نتیجه ای از فرآیند تلاش مداوم برای تعامل با مدیران گوگل دریافت نخواهیم کرد.

5. نقش‎آفرینی به عنوان ویراستاری تاثیرگذار

کمپین های بازاریابی پس از تولید امکان استفاده مستقیم در عرصه بازاریابی را ندارند. ما همیشه نیازمند برخی ویراستارهای حرفه ای برای بهبود کیفیت نهایی کارمان هستیم. توصیه اصلی ما در این بخش تقویت مهارت های ویراستاری مدیران کسب و کار است. به این ترتیب دیگر نیازی به پرداخت هزینه اضافی به افراد خارج از شرکت نخواهد بود. بدون تردید ویراستاری کمپین های بازاریابی در ابتدا امری دشوار به نظر می رسد، اما با اندکی تمرین امکان غلبه بر مشکلات و دشواری های این عرصه فراهم خواهد شد. نگرانی اصلی مدیران کسب و کار ناتوانی در زمینه ویرایش مناسب کمپین هاست. نکته مهم در این میان ضرورت یادگیری اصول ویرایش محتوای بازاریابی به صورت دقیق است بنابراین ما بدون آموزش کامل اقدام به فعالیت در این عرصه نخواهیم کرد.

محتوای ویدئویی همیشه تاثیر مطلوبی بر روی مخاطب هدف ندارند. موفقیت ما در عرصه بازاریابی همیشه بستگی به کیفیت نهایی محتواها دارد بنابراین در صورت ناتوانی ما برای جلب نظر مخاطب هدف اوضاع مان به شدت پیچیده خواهد شد. یکی از نکات منفی در زمینه بازاریابی ویدئومحور حافظه قوی مخاطب در زمینه فعالیت های منفی برندهاست بنابراین اگر ما در زمینه بازاریابی عملکرد مناسبی از خودمان نشان ندهیم، به سرعت شهرت منفی کسب خواهیم کرد. جبران شهرت منفی در دنیای بازاریابی یکی از سخت ترین کارهای ممکن است بنابراین تلاش ما باید بر روی پرهیز از کسب چنین شهرت هایی باشد.

6. تولید محتوا براساس نیازهای جاری و مسئله ایده‎پردازی

بدون تردید تولید محتوای بازاریابی ویدئویی نیازمند ایده های جذابی است. شیوه دستیابی به ایده ها از سوی هر برند متفاوت است. برخی از برندها با چالش کمبود ایده بازاریابی مواجه اند. به این ترتیب دلیل اصلی فعالیت اندک آنها در زمینه تولید محتوای بازاریابی ناتوانی در پردازش ایده های جذاب است. یکی از راهکارهای جذاب در چنین شرایطی استفاده از ایده های دیگر برندهاست. شاید این امر در نگاه نخست ایده جذابی محسوب شود، اما در صورت کپی برداری دقیق از کمپی رقبا نتیجه معکوسی خواهد داشت. به عبارت بهتر، همیشه امکان الگوبرداری از رقبا وجود دارد. با این حال کپی کردن از آنها نتیجه مناسبی در پی نخواهد داشت.

مت جانسون، مدیرعامل و موسس برند Guide Social، به عنوان مدیر یک آژانس بازاریابی توصیه های مناسبی برای برندها و بازاریاب های تازه کار دارد. اگر شما نیز در زمینه بازاریابی با کمبود شدید ایده مواجه هستید، به نکات ذیل توجه نمایید:

• تولید محتوای بازاریابی در هر قالبی در پیوند ما مشتریان است بنابراین باید برندمان را از مرکز توجه کمپین بازاریابی خارج کنیم. در غیر این صورت شانس چندانی برای جلب نظر مخاطب هدف نخواهیم داشت.

• خودخواهی در عرصه بازاریابی جایی ندارد. اگر که تمایلی به سرقت ایده های مان از سوی رقبا نداریم، بنابراین باید به حقوق کپی رایت آنها احترام بگذاریم. در غیر این صورت علاوه بر شهرت منفی، امکان شکایت قانونی از ما نیز وجود خواهد داشت.

• کمپین بازاریابی ما باید ارزش قابل توجهی برای مخاطب هدف داشت باشد. در غیر این صورت شانس چندانی برای جلب توجه مخاطب هدف نخواهیم داشت. بسیاری از برندها در عرصه بازاریابی به افزودن ارزش به مخاطب هدف بی‎توجه هستند. درست به همین خاطر اغلب در زمینه تاثیر گذاری بر روی مخاطب هدف با شکست مواجه می شوند.

• آگاهی از ستاره اصلی کمپین بازاریابی اهمیت بالایی دارد. هر محتوای بازاریابی یک نقطه عطف برای تاثیرگذاری بر روی مخاطب هدف دارد. اگر که چنین نقطه ای را به طور مناسب پیدا نکنیم، امکان تاثیرگذاری درست بر روی مخاطب هدف و همچنین توسعه کمپین مان فراهم نخواهد شد.

• استفاده از فناوری های تازه در عرصه بازاریابی برای یافتن ایده های تازه ضرورت دارد. امروزه فناوری هوش مصنوعی توانایی تحلیل داده های متنوع در عرصه بازاریابی را دارد بنابراین باید از آنها در راستای بازاریابی بهتر استفاده کرد.

مطلب مرتبط: 8 روش مناسب برای بازاریابی ویدئویی آنلاین

بسیاری از برندها برای توسعه کمپین بازاریابی شان نیازمند پوستر تبلیغاتی هستند. استفاده از تصاویر استاک برای توسه کمپین همیشه باید مدنظر قرار گیرد. یکی از سایت های مناسب برای دسترسی به تصاویر رایگان و مناسب برای طراحی پوستر «کانوا» نام دارد. این سایت آرشیو گسترده ای از تصاویر رایگان برای استفاده های تجاری دارد.

بدون تردید بازاریابی ویدئویی امر دشوار و پیچیده ای محسوب می شود. بسیاری از برندها در این حوزه مهارت چندانی ندارند. برخی دیگر نیز گمان می کنند، مهارت بالایی دارند. در هر صورت استفاده از توصیه های حرفه ای و کاربردی برای توسعه سطح کیفیت کمپین بازاریابی ضروری است. در غیر این صورت ما همیشه باید به دنبال صرف هزینه های بیشتر در حوزه بازاریابی باشیم. استفاده از توصیه های مورد بحث در این مقاله گام مناسبی برای شروع فرآیند ایجاد تحول در بازاریابی ویدئویی برندمان خواهد بود.

منبع : searchenginejournal
برچسب ها : بازاریابی و فروش
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/yWqfLc0o
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابخرید کتاب استخدامیقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیپارتیشنتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیست
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه