سه شنبه, ۲ بهمن(۱۱) ۱۴۰۳ / Tue, 21 Jan(1) 2025 /
           
فرصت امروز
بررسی 7 شبکه اجتماعی برتر برای بازاریابی ویدئویی

بازاریابی ویدئویی در برترین شبکه های اجتماعی

4 سال پیش ( 1399/1/27 )
پدیدآورنده : علی آل علی   پدیدآورنده : هارپریت مونجال  

امروزه محتوای ویدئویی در فضای اینترنت محوبیت بسیار زیادی دارد. کاربران تمایل بسیار بیشتری به مشاهده محتوای ویدئویی در مقایسه با سایر فرمت ها دارند. درست به همین خاطر شبکه های اجتماعی در طول سال های اخیر به طور مداوم در تلاش برای ارتقای امکانات و ابزارهای شان در راستای پشتیبانی از نمایش ویدئو بوده اند. مهم ترین شبکه اجتماعی که در راستای نمایش هرچه بیشتر محتوای ویدئویی حرکت کرده، فیس‎بوک است. این پلتفرم در سال گذشته موفق به عبور از رکورد یوتیوب در زمینه بیشترین بازدید در هر دقیقه شد. همین امر موجب افزایش تمایل سایر شبکه های اجتماعی به الگوبرداری از فیس‎بوک شده است.

اکنون موج ارتقای قابلیت های نمایش ویدئو در میان بسیاری از شبکه های اجتماعی رواج پیدا کرده است. اینستاگرام، اسنپ چت، یوتیوب، توییتر، تیک توک و بسیاری نمونه های دیگر در تلاش برای انطباق هرچه بهتر با سلیقه کاربران هستند. این امر گزینه های بسیار زیادی در اختیار برندها قرار می دهد. بازاریاب ها همیشه به دنبال راهکارهایی ساده و کاربردی برای تاثیرگذاری بر روی مخاطب هدف بوده اند. امروزه تولید کمپین های بازاریابی با استفاده از فرمت ویدئو بهترین گزینه محسوب می شود. این امر با توجه به افزایش تمایل شبکه های اجتماعی نسبت به پشتیبانی از محتوای ویدئویی منطقی به نظر می رسد. هدف اصلی من در این مقاله بررسی بهترین پلتفرم ها برای بازاریابی ویدئویی است. به این ترتیب ما با صرف هزینه ای اندک امکان دستیابی به نتایج مناسب در زمینه بازاریابی را خواهیم داشت.

بازاریابی ویدئویی در برترین شبکه های اجتماعی

تاثیرگذاری محتوای ویدئویی بر کیفیت کمپین ها

محتوای ویدئویی اهمیت بسیار زیادی برای کمپین های بازاریابی دارد. امروزه کمپین های موفق از ویدئوهای باکیفیتی بهره می برند. اگر شما هنوز هم نسبت به استفاده از محتوای ویدئویی تردید دارید، باید به نکات ذیل توجه کنید:

• 85درصد از تمام کاربران اینترنت در ایالات متحده به طور روزانه محتوای ویدئویی آنلاین تماشا می کنند.

• 90درصد از بازاریاب ها در سراسر دنیا به افزایش تاثیرگذاری کمپین ها در پی استفاده از محتوای ویدئویی اشاره کرده اند.

مطلب مرتبط: شیوه های بازاریابی ویدئویی موفق در اینستاگرام

• مردم در سراسر دنیا به طور میانگین 100 دقیقه در روز به تماشای محتوای ویدئویی می پردازند.

• از هر 10 نفر در دنیا شش نفر تماشای ویدئوی آنلاین در دستگاه های هوشمند را به تماشای تلویزیون ترجیح می دهد.

• کاربران در یوتیوب روزانه بیش از یک میلیارد ساعت ویدئو تماشا می کنند.

بی‎تردید محتوای ویدئویی اکنون برترین ترند در حوزه بازاریابی محسوب می شود بنابراین تمام بازاریاب ها باید استفاده درستی از این فرمت داشته باشند. استفاده از محتوای ویدئویی در فرآیند بازاریابی فقط گام نخست موفقیت محسوب می شود. نکته مهم تر در این میان انتخاب شبکه های اجتماعی مناسب برای بارگذاری محتوای ویدئویی مان است. تردید اغلب کارآفرینان درباره شروع فرآیند بازاریابی ویدئویی در شبکه های اجتماعی مربوط به اندازه کسب و کارشان است. یکی از پیش‎فرض های غلط در این رابطه امکان موفقیت صرف برندهای بزرگ در زمینه بازاریابی در شبکه های اجتماعی است. امروزه تمام برندها امکان کسب موفقیت در شبکه های اجتماعی را دارند. نکته مهم در این میان استفاده از ایده های مناسب برای طراحی کمپین و انتخاب شبکه های اجتماعی پرطرفدار برای مخاطب هدف مان است.

ما در ادامه مقاله کنونی به بررسی هفت شبکه اجتماعی مناسب برای بازاریابی ویدئویی خواهیم پرداخت. این امر به خوبی اهمیت انتخاب پلتفرم مناسب برای بازگشت مناسب سرمایه گذاری در حوزه بازاریابی دیجیتال را نشان می دهد.

شبکه های اجتماعی برتر برای بازاریابی ویدئویی

بی‎تردید امروزه شبکه های اجتماعی بسیار زیادی وجود دارد. این امر دامنه انتخاب کاربران و برندها را به شدت افزایش داده است. نکته مهم برای برندها انتخاب پلتفرم موردپسند مخاطب هدف شان است. در غیر این صورت حتی بهترین محتوای ویدئویی نیز بازدیدی دریافت نخواهد کرد. اشتباه برخی از برندها در این زمینه عدم مطالعه و پژوهش درباره شبکه های اجتماعی مورد پسند مشتریان شان است. ما در ادامه هفت شبکه اجتماعی پرطرفدار در سراسر دنیا را به ترتیب میزان سازگاری با بارگذاری محتوای ویدئویی فهرست‎بندی کرده ایم. استفاده از شبکه های اجتماعی بر انواع کسب و کار امکان‎پذیر است. برخی از برندها به دلیل ماهیت کسب و کارشان امکان جلب نظر کاربران به صورت ساده تر را دارند. معنای این امر برای سایر برندها ضرورت تلاش بیشتر یا ایده‎پردازی خلاقانه و نوآوری بیشتر است.

1. یوتیوب

استفاده از یوتیوب برای اهداف بازاریابی جذابیت های بسیار زیادی دارد. مهم ترین مزیت یوتیوب امکان رشد و توسعه برند به صورت کاملا رایگان است. باتوجه به میزان کاربران پرتعداد یوتیوب بسیاری از برندها اکانت رسمی در آن دارند. کاربران با جست وجویی ساده در فضای یوتیوب به میلیون ها ویدئوی مختلف دسترسی خواهند داشت. همچنین امکان بازنشر کاملا ساده و باکیفیت ویدئوها در سایر شبکه های اجتماعی نیز وجود دارد.

گاهی اوقات جذابیت های یک شبکه اجتماعی بازاریاب ها را نسبت به تولید محتوای جذاب و توجه به جزییات گمراه می کند. بر این اساس ما باید همیشه به سازگاری ویدئوهای مان با سرعت اینترنت کاربران هدف و همچنین نگارش کپشن های تکمیلی اقدام کنیم. بی‎تردید کمتر کاربری تمایل به مشاهده محتوای بازاریابی بدون توضیح جانبی دارد.

اگر شما در زمینه بازاریابی در یوتیوب مهارت بالایی داشته باشید، به احتمال زیاد هر هفته در فهرست ترندهای داغ جای خواهید داشت. این امر نوعی تبلیغات رایگان برای محتوای بازاریابی شما خواهد بود. بسیاری از برندها هزینه های هنگفتی برای بازاریابی و تبلیغات در یوتیوب اختصاص می دهند. اگر بودجه برند شما به اندازه کافی زیاد است، اختصاص بخشی از آن به استفاده از گزینه های تبلیغاتی یوتیوب منطقی خواهد بود.

امروزه کاربران در یوتیوب امکان بارگذاری ویدئوهای طولانی را دارند. البته اغلب ویدئوهای بازاریابی باید کوتاه باشد. در غیر این صورت جلب توجه مخاطب هدف دشوار خواهد شد بنابراین پیش از طراحی محتوای کمپین تان به کوتاه ساختن هرچه بیشتر مدت‎زمان ویدئو توجه کنید. نتیجه نهایی این امر امکان بهره‎مندی از تاثیرگذاری بیشتر و جلب مخاطب بالاتر است.

مطلب مرتبط: 6 روش بازاریابی ویدئویی عالی برای سال 2018

همانطور که بیان شد، یوتیوب گزینه تبلیغات نیز دارد. به این ترتیب ما با پرداخت مقدار مشخصی هزینه امکان بهره‎مندی از تبلیغات برای ویدئوی مان را خواهیم داشت. تیم فنی یوتیوب در این زمینه عملکرد جالبی دارد. بر این اساس تبلیغات ما فقط برای کاربران علاقه‎مند به کسب و کارمان نمایش داده می شود. مهم ترین مزیت این شیوه پرهیز از بروز نارضایتی در کاربران است. اغلب ما تجربه مشاهده محتوای تبلیغاتی بی‎ربط با سلیقه مان را داریم بنابراین تلاش اصلی ما پرهیز از ارائه محتوای تبلیغاتی به کاربران بی‏علاقه به کسب و کارمان خواهد بود. هزینه تبلیغ برای کمپین های بازاریابی در چنین شرایطی بسیار کمتر از حد معمول خواهد بود.

آخرین گزینه تبلیغاتی مناسب برای بازاریابی در یوتیوب همکاری با اینفلوئنسرهاست. امروزه کاربران اعتماد بسیار زیادی به اینفلوئنسرها دارند. نتیجه این امر تمایل برندها نسبت به همکاری با چنین افرادی است. نکته مهم در این میان انتخاب افراد تاثیرگذار مناسب است. تعداد فالوورهای اینفلوئنسرها نباید موجب گمراهی ما شود. مهارت اینفلوئنسرها در زمینه تخصصی ما مهم ترین عامل برای انتخاب آنها خواهد بود. در غیر این صورت بودجه ما بدون تاثیرگذاری مناسب بر روی مخاطب هدف به پایان خواهد رسید.

2. اسنپ چت

اسنپ چت به خاطر فیلترهای جذابش محبوبیت بسیار زیادی در میان کاربران دارد. برخی از خدمات رایج در دنیای شبکه های اجتماعی مانند قابلیت لایو نخستین بار در این پلتفرم به بهره‎برداری رسید، با این حساب ما پلتفرم خلاق و نوآوری را پیش رو داریم. اگر شما قصد بازاریابی هدفمند بر روی نسل جوان را دارید، باید نسبت به فعالیت در اسنپ چت اطمینان حاصل کنید. براساس گزارش رسمی تیم فنی اسنپ چت در سال 2020 نزدیک به 360 میلیون کاربر روزانه فعال از خدمات آنها استفاده می کنند. نکته جالب اینکه فقط 38درصد از کاربران اسنپ چت بالای 30 سال سن دارند. معنای این نکته برای بازاریاب ها دسترسی به دامنه گسترده ای از مخاطب نسل جوان است.

اسنپ چت توانایی بسیار زیادی برای کمک به برندها در راستای توسعه سریع دارد. مزیت اصلی اسنپ چت حضور تعداد بی شماری از افراد تاثیرگذار است. بنابراین ما هیچ مشکلی برای توسعه کمپین مان با همکاری اینفلوئنسرهای معتبر نخواهیم داشت.

3. توییتر

توییتر دومین شبکه اجتماعی پرطرفدار در سراسر دنیاست. تعداد کاربران فعال توییتر در روز بیش از 400 میلیون نفر است. همین امر توییتر را بدل به گزینه ای جذاب برای بازاریاب ها کرده است. بی‎تردید بیان آمارهای دقیق درباره میزان موفقیت توییتر در زمینه جلب نظر کاربران تاثیر بهتری بر روی ترغیب بازاریاب ها برای فعالیت در آن خواهد داشت. در این راستا به نکات ذیل توجه کنید:

• توییتر برترین پلتفرم آنلاین برای جست‎وجوی محتوا محسوب می شود. این امر وقتی به دنبال محتوای خبری باشیم، بیشتر به چشم می آید.

• 79درصد از کاربران توییتر علاقه‎مند به جست‎وجوی اخبار و ترندهای تازه در فضای این پلتفرم هستند بنابراین کمپین های ما به سرعت مورد توجه مخاطب هدف قرار خواهد گرفت.

• 53درصد از کاربران توییتر علاقه‎مند به خرید محصولات تازه به عنوان اولین مشتریان هستند.

• کاربران توییتر 26درصد بیشتر از کاربران سایر شبکه های اجتماعی مایل به مشاهده محتوای بازاریابی و تبلیغاتی هستند.

توییتر برای تمام کسب و کارها به منظور توسعه تبلیغاتی مناسب است. این امر به دلیل حضور انواع گوناگونی از کاربران با سلیقه های مختلف در این شبکه اجتماعی است. نوآوری جذاب توییتر در طول چند سال اخیر سرویس فلیتس است. این سرویس درست مانند بخش استوری در اینستاگرام عمل می کند. نکته جالب اینکه فلیتس سازگاری بسیار بالایی با فعالیت بازاریابی و تبلیغاتی دارد.

مطلب مرتبط: هرآنچه باید در مورد بازاریابی ویدئویی بدانیم

4. فیس‎بوک

وقتی از بازاریابی در شبکه های اجتماعی بحث می کنیم، بی‎توجهی به فیس‎بوک امکان‎ناپذیر است. بسیاری از پلتفرم های اجتماعی مدت ها پس از شروع به فعالیت فیس‎بوک تاسیس شده اند. همین امر اعتبار و اصالت بسیار بیشتری برای فیس‎بوک به ارمغان آورده است. اگرچه در طول سال های اخیر برخی از رسوایی ها و شکایت های جنجالی موجب کاهش محبوبیت فیس‎بوک شده است، اما هنوز هم جایگاه نخست شبکه های اجتماعی از نظر تعداد کاربران فعال در اختیار آنهاست.

ویدئوهای بارگذاری‎شده در فیس‎بوک به طور میانگین روزانه 32 میلیارد بازدید دریافت می کنند. این امر برای هر بازاریابی جذاب خواهد بود. هزینه های بازاریابی و تبلیغاتی در فیس‎بوک بسیار پایین است. همچنین در صورت استفاده از امکانات پولی فیس‎بوک بسیاری از امکانات اینستاگرام نیز به طور رایگان در اختیار شما قرار می گیرد.

فعالیت بازاریابی به طور رایگان در فیس‎بوک تقریبا معنایی ندارد. این امر به دلیل حضور برندها و بازاریاب های پرشمار است بنابراین ما نیازمند بودجه ای مناسب برای شروع فعالیت برندمان هستیم. اگر از ایده های مناسب برای جلب نظر مخاطب هدف استفاده کنیم، تمام هزینه های بازاریابی مان منطقی جلوه می کند. مشکل اصلی در این زمینه عدم مطالعه برندها پیرامون ترندهای جذاب برای مخاطب هدف و شروع فرآیند بازاریابی است. ما به طور کلی همیشه باید نسبت به آگاهی از سلیقه مخاطب هدف مان اقدام کنیم. در غیر این صورت سرنوشت برندمان در حوزه بازاریابی همراه با شانس خواهد بود.

برخی از آمارهای جالب درباره فیس‎بوک به شرح ذیل است:

• 75درصد از کاربران فیس‎بوک به طور روزانه حداقل یک دقیقه ویدئوی بازاریابی مشاهده می کنند.

• 85درصد از کاربران فیس‎بوک ویدئوها را در حالت بی‎صدا تماشا می کنند. این امر به معنای ضرورت استفاده از زیرنویس در ویدئوهاست.

• کاربران فیس‎بوک در طول روز بیش از 100 میلیون ساعت ویدئو مشاهده می کنند.

• کاربران فیس‎بوک در مقایسه با سایر شبکه های اجتماعی سه برابر تمایل بیشتر نسبت به مشاهده ویدئوهای زنده دارند.

استوری های محبوب اینستاگرام در فیس‎بوک نیز قابل دسترسی است. نکته جالب اینکه اینستاگرام به عنوان زیرمجموعه فیس‎بوک فعالیت دارد بنابراین اگر ایده های اینستاگرام را در دست دارید، به احتمال فراوان فعالیت بازاریابی در فیس‎بوک نیز کار دشواری برای شما نخواهد بود.

5. اینستاگرام

اینستاگرام محبوب ترین شبکه اجتماعی عکس‏محور در سراسر دنیاست. اگرچه این پلتفرم دیرتر از رقبا در سال 2010 شروع به فعالیت کرد، اما به سرعت موفق به جلب نظر کاربران سراسر دنیا شده است. پس از فروش اینستاگرام به فیس‎بوک سیر معرفی امکانات تازه سرعت بیشتری به خود گرفت. این امر شامل معرفی سرویس های نوآورانه و الگوبرداری از امکانات سایر پلتفرم های محبوب است. برخی از نکات مهم اینستاگرام برای بازاریاب ها به شرح ذیل است:

• اینستاگرام اکنون بیش از یک میلیارد کاربر فعال در طول روز دارد.

• ویدئوها در اینستاگرام نزدیک به دو برابر تعامل بیشتر در مقایسه با تصاویر به دست می آورند.

مطلب مرتبط: بهترین و مفیدترین راه های استفاده از بازاریابی ویدئویی

• 60درصد از کاربران اینستاگرام نسبت به مشاهده پادکست های تصویری علاقه نشان می دهند.

• نزدیک به 200 میلیون کاربر به طور روزانه از دست‎کم یک اکانت تجاری بازدید می کنند.

• یک سوم از استوری های کل فضای اینستاگرام مربوط به برندهای تجاری است.

با توجه به اطلاعات فوق فعالیت بازاریابی در اینستاگرام گزینه جذابی به نظر می رسد. مزیت اصلی اینستاگرام امکان بارگذاری محتوای ویدئویی به صورت های مختلف است. تازه ترین به روز رسانی اینستاگرام شامل معرفی سرویس IGTV است. این سرویس به طور مشخص برای رقابت با یوتیوب در عرصه نمایش محتوای ویدئویی رونمایی شده است، با این حال حتی اگر قصد تولید پادکست ویدئویی در فضای شبکه های اجتماعی را دارید، استفاده از اینستاگرام منطقی خواهد بود.

6. لینکدین

تلاش برای بازاریابی هدفمند برای کارآفرینان بدون استفاده از لینکدین معنایی ندارد. مزیت اصلی این پلتفرم کاملا مشخص است: حضور دامنه وسیعی از کارآفرینان بنابراین استفاده از این پلتفرم برای برندهای حرفه ای ضرورت دارد. همه ما نیازمند جذب بازاریاب و توسعه سطح روابط مان با دیگر برندها هستیم. لینکدین بهترین فضا برای ایجاد همکاری با برندهای دیگر به دور از هیاهوی شبکه های اجتماعی عمومی است.

امروزه بیش از 675 میلیون کاربر فعال در لینکدین عضویت دارند. اغلب این افراد دارای رزومه مشخصی هستند. به این ترتیب ما نیازی به جست‎وجوی طولانی برای یافتن مخاطب هدف مان نخواهیم داشت. کاربران لینکدین در مقایسه با سایر شبکه های اجتماعی تعامل و اعتماد بیشتری به برندها و کاربرهای حاضر در آن دارند بنابراین فعالیت بازاریابی در چنین فضایی امکان بهره‎مندی از اعتماد بالای کاربران را خواهد داشت.
برخی از نکات مهم در زمینه بازاریابی ویدئویی در لینکدین به شرح ذیل است:

• سالانه به طور متوسط 300 میلیون ویدئوی بازاریابی رسمی در لینکدین به نمایش درمی آید.

• نرخ تعامل کاربران با محتوای ویدئویی در لینکدین سه برابر بیشتر از سایر پلتفرم هاست.

• کاربران لینکدین پنج برابر بیشتر از سایر شبکه های اجتماعی علاقه‎مند به تعامل با برندها درباره ویدئوهای بازاریابی شان هستند. این امر مزیت رقابتی قابل توجهی برای لینکدین ایجاد کرده است.

استفاده از لینکدین برای بازاریابی ویدئویی کار دشواری نیست. شاید بسیاری از کاربران نسبت به امکان بارگذاری محتوایی به جز متن در لینکدین تعجب کنند، اما پلتفرم موردنظر در طول سال های اخیر پیشرفت های چشمگیری داشته است. استفاده از قابلیت تبلیغاتی در لینکدین، مانند سایر پلتفرم های اجتماعی، فعال است. همچنین کاربران امکان بارگذاری ویدئوهای زنده و استوری را دارند، با این حال لینکدین فضایی حرفه ای برای تعامل با کارآفرینان مختلف در سراسر دنیا محسوب می شود.

7. تیک توک

تیک توک یکی از تازه ترین شبکه های اجتماعی در دنیا محسوب می شود. بسیاری از برندها هنوز در تیک توک فعالیت رسمی و بازاریابی ندارند. معنای این امر وجود فرصت طلایی برای برند ما به منظور جلب نظر دامنه وسیعی از کاربران بدون مزاحمت دیگر برندهاست. نکته جالب درباره تیک توک عضویت بیش از 800 میلیون کاربر فعال در آن است. این امر برای یک شبکه اجتماعی تازه کار بسیار عجیب به نظر می رسد. برخی از آمارهای مهم درباره تیک توک به شرح ذیل است:

• تیک توک اکنون در بیش از 156 کشور مختلف در دسترس قرار دارد.

• کاربران به طور متوسط 52 دقیقه صرف مشاهده ویدئوهای مختلف در طول روز می کنند.

• کاربران این پلتفرم به طور میانگین در طول روز هشت بار اپ شان را باز می کنند.

• میانگین مشاهده محتوای ویدئویی بازاریابی در تیک توک پنج دقیقه است. این مدت زمان در میان تمام شبکه های اجتماعی نوعی رکورد محسوب می شود.

ضرورت عدم تمرکز بر روی یک پلتفرم واحد

بسیاری از برندها در شبکه های اجتماعی گوناگونی عضویت دارند. این امر گاهی از سوی برخی از کارشناس ها همراه با انتقادهای تندی است. این انتقادها شامل ترجیح عضویت در یک پلتفرم واحد برای کسب نتایج بازاریابی بهتر است. نکته مهم در این میان اهمیت انتخاب چند پلتفرم مهم برای ارتقای کیفیت بازاریابی برندمان است. عضویت در یک پلتفرم خاص همیشه چالش صرف نظر از برخی کاربران علاقه‎مند به برندمان در سایر شبکه های اجتماعی را به همراه دارد. بنابراین ما باید به دنبال راهکاری برای ایجاد تعادل میان عضویت در شبکه های اجتماعی پرتعداد و تمرکز بر روی یک گزینه خاص باشیم. فقط در این صورت امکان تاثیرگذاری مناسب بر روی مخاطب هدف فراهم خواهد شد.

مطلب مرتبط: ایده هایی جالب برای بازاریابی ویدئویی تأثیرگذار

تولید محتوا در شبکه های اجتماعی مختلف باید به شیوه های گوناگونی صورت گیرد. ایراد برخی از برندها بارگذاری محتوای یکسان در شبکه های اجتماعی مختلف است. ما به عنوان بازاریاب های حرفه ای باید همیشه انتظارات متفاوت کاربران را مدنظر داشته باشیم. در غیر این صورت امکان کسب موفقیت در زمینه بازاریابی برای ما کاهش خواهد یافت. امروزه اطلاعات و آمارهای تحلیلی بسیار زیادی درباره سلیقه کاربران مختلف در شبکه های اجتماعی وجود دارد. استفاده از چنین اطلاعاتی در کنار فرمول آزمایش A/B امکان یافتن ایده های مناسب برای بازاریابی ویدئویی را امکان‎پذیر خواهد کرد. در نهایت هر برند با توجه به ماهیت کسب و کار و میزان شناختی که از مشتریان هدفش دارد، باید در دو یا سه شبکه اجتماعی فعالیت داشته باشد.

منبع : learn
برچسب ها : بازاریابی و فروش
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/hotiImwO
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5مبلمان اداریقیمت طلای آبشدهنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیکوچینگ فراکوچتعمیر اینورترکناف سقف کناف سقف کاذب
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه