پنجشنبه, ۱ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Thu, 21 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز
بررسی ساز و کار طراحی و تولید ویدئوهای آموزشی

بازاریابی محتوایی با تولید ویدئوهای آموزشی

4 سال پیش ( 1399/3/10 )
پدیدآورنده : علی آل علی   پدیدآورنده : مارا کالولو  

تولید محتوا در عرصه بازاریابی همیشه جزئی از دغدغه های اصلی برندها محسوب می شود. اگر شما تجربه فعالیت در حوزه بازاریابی را داشته باشید، مواجهه با بازخوردهای سرد و بی روح کاربران در تعامل با محتوای تولیدی تان امری طبیعی خواهد بود. در این میان استفاده از ویدئوهای آموزشی برای جلب نظر مخاطب هدف ایده مناسبی به نظر می رسد.

هنگامی که صحبت از ویدئوهای آموزشی می شود، بسیاری از کارآفرینان به یک گونه واحد از ویدئوهای بازاریابی فکر می کنند. نکته مهم در این میان تنوع حیرت‏انگیز ویدئوهای آموزشی است بنابراین هر برندی در هر حوزه ای از کسب و کار امکان استفاده از مزیت های این حوزه را خواهد داشت.

بازاریابی محتوایی تولید ویدئو آموزشی

ویدئوهای آموزشی براساس تعریف رسمی شان در حوزه بازاریابی با هدف انتقال تجربیات در زمینه ای خاص به مخاطب هدف تولید می شود. این تجربه شامل نحوه استفاده از یک محصول یا انجام دادن کاری خاص است. مزیت اصلی این نوع از ویدئوها امکان پوشش هر نوع موضوعی است بنابراین دست بازاریاب ها در تولید محتوا براساس چنین الگویی کاملا باز خواهد بود.

برخی از برندها برای ارتقای سطح مهارت و دانش کارمندان شان اقدام به استفاده از الگوی بازاریابی ویدئویی آموزش محور می کنند، با این حساب الگوی مورد بحث فقط برای ارتباط و تعامل با مشتریان برند کاربرد ندارد. نکته مهم در این میان هدف اساسی از تولید چنین ویدئوهایی است. ما در نهایت باید نحوه انجام یک کار را آموزش دهیم. گاهی اوقات مخاطب هدف چنین آموزش هایی مشتریان شرکت و گاهی دیگر کارمندان مان هستند.

مطلب مرتبط: 3 شیوه ساخت ویدئوهای جذاب برای کمپین بازاریابی برندمان

امروزه یکی از رایج ترین شیوه های ارائه محتوای بازاریابی به مخاطب هدف فضای آنلاین است. اینترنت در طول دو دهه اخیر تغییرات بسیار زیادی در نحوه فعالیت برندها ایجاد کرده است، با این حساب ما نیز باید کمپین های بازاریابی مان را در فضای آنلاین مدیریت کنیم. این نکته از نقطه نظر بازاریابی و دسترسی به دامنه وسیعی از مخاطب هدف اهمیت بالایی دارد. هدف اصلی ما در مقاله کنونی بررسی شیوه های مناسب برای طراحی ویدئوهای آموزشی و بارگذاری آنها در فضای آنلاین است. پیش از بررسی شیوه های طراحی و تولید ویدئوهای آموزشی باید به انواع آن توجه داشته باشیم. شاید در نگاه نخست ویدئوهای آموزشی دارای تنوع چندانی نباشد، اما این امر فقط در وهله نخست صحیح خواهد بود. امروزه برندهای مختلف براساس سطح نیازشان از ویدئوهای آموزشی گوناگون استفاده می کنند بنابراین ما باید بر نیاز و هدف اصلی مان دست به انتخاب از میان گونه های مختلف ویدئوهای آموزشی بزنیم.

گونه های ویدئوهای آموزشی

پیش از شروع بحث درباره بازاریابی ویدئویی باید شیوه های ساماندهی به این حوزه را مورد بررسی قرار دهیم. بسیاری از برندها بدون آگاهی از ابزارها و شیوه های در دسترس شان برای بازاریابی ویدئویی براساس الگوی آموزش محور دست به اقدام می زنند. متاسفانه اغلب چنین کمپین هایی در عمل با شکست سنگین مواجه می شود. برخی از مهم ترین گونه های بازاریابی ویدئویی براساس شیوه آموزش‏محور به شرح ذیل است:

آموزش کارمندان: این الگو از بازاریابی ویدئویی براساس رفع نیاز برندها در زمینه آموزش کارمندان شان ساماندهی می شود. امروزه برندها نیاز بسیار زیادی به کارمندان حرفه ای در زمینه ایجاد ارتباط با دیگران دارند. با این حساب تولید چنین ویدئوهایی امری طبیعی خواهد بود. مزیت اصلی این شیوه امکان آموزش تعداد قابل توجهی از کارمندان در زمانی واحد است.

آموزش آکادمیک: امروزه شیوه های آموزشی در سراسر دنیا تغییرات بسیار زیادی پیدا کرده است. شاید تا چند سال دیگر نیازی به کلاس های حضور نباشد. اکنون برخی از موسسه ها در زمینه های مختلف اقدام به برگزاری کلاس های آنلاین می کنند. تولید محتوای آموزشی برای یادگیری هرچه بهتر دانشجویان در چنین کلاس هایی امری ضروری محسوب می شود.

حوزه سلامت و بهداشت: بسیاری از افراد به دلیل عدم آمادگی برای مدیریت شرایط بحرانی در زمینه سلامت خود یا نزدیکان شان موجب افزایش خسارت های جانی در زمان بروز حوادث می شوند. یکی از راهکارهای مناسب در این میان برای مدیریت وضعیت سلامتی افراد تولید ویدئوهای آموزشی است. به این ترتیب کاربران امکان مشاهده ویدئوها و افزایش سطح دانش شان از حوزه سلامت و بهداشت را خواهند داشت. این نکته به طور ویژه ای در دوران شیوع ویروس کرونا مورد استفاده سازمان های بهداشتی قرار گفته است.

ورزش و سلامتی: تمرین های ورزشی در باشگاه با حضور مربیان ماهر هزینه بسیار زیادی برای ورزشکاران دارد. این نکته به ویژه در مورد ورزشکاران مبتدی صحت بیشتری دارد. یکی از نکات مهم در این میان استفاده از خدمات آنلاین ورزشی به جای استخدام مربی شخصی است. مزیت اصلی این نوع خدمات هزینه پایین و دقت بالا در توضیح حرکات است. همین نکته در طول سال های اخیر بازار اپ های ورزشی را به شدت داغ کرده است.

آموزش کار با نرم‏افزارهای تخصصی: بدون تردید برخی از نرم‏افزارهای تخصصی مانند فوتوشاپ نیاز به استفاده از توصیه ها و راهنمایی های گوناگون دارد. این نکته فرصت مناسبی برای برخی موسسه های آموزشی در راستای طراحی و ضبط ویدئوهای آموزش کار با نرم‏افزار فراهم کرده است. اگر شما به دنبال یادگیری شیوه کار با یک نرم‎افزار خاص هستید، با یک جست‎وجوی ساده امکان یافتن هزاران ویدئوی مرتبط را خواهید داشت.

مطلب مرتبط: راهکارهای تولید ویدئو برای کمپین های بازاریابی B2B

مربی گری مجازی: برخی از رشته های ورزشی خاص در سطح حرفه ای نیازمند مربیان کارکشته است. این نکته برای ورزشکاران اهمیت فوق‏العاده ای دارد. امروزه با گسترش فناوری هوش مصنوعی استفاده از مربیان مجازی در ورزش های قهرمانی کاربرد بیشتری پیدا کرده است. شاید در آینده ای نزدیک اغلب ورزشکاران به دنبال مربیان مجازی بروند. البته اکنون چنین الگویی در کنار مربی های واقعی مورد استفاده قرار می گیرد.

مزیت های ویدئوهای آموزشی آنلاین

بدون تردید کاربست برخی از فناوری ها در حوزه بازاریابی همراه با شک و تردید بسیار زیادی است. ما این نکته را به خوبی درک می کنیم. به همین خاطر در ادامه به بررسی برخی از مزیت های اصلی این شیوه بازاریابی خواهیم پرداخت. اگر شما هنوز هم نسبت به کاربست الگوی تولید ویدئوی آموزشی در حوزه بازاریابی تردید دارید، نکات ذیل را مدنظر قرار دهید.

هزینه مقرون به صرفه

هنگامی که شرکت ما نیازمند آموزش کارمندان یا مشتریان است، هزینه های بسیار زیادی برای بیان حضوری مطلب ایجاد خواهد شد. این نکته در مورد تغییر استراتژی یا سیاست های عملی برندها در بازه های زمانی اندک بیش از هر زمان دیگری به چشم می خورد. مزیت اصلی الگوی بازاریابی ویدئویی امکان صرفه‏جویی در هزینه های جاری است. یک برند بزرگ با صدها کارمند را در نظر بگیرید. آموزش ویدئویی نکات و استراتژی های تازه شرکت به کارمندان هزینه بسیار کمتری در مقایسه با الگوی حضوری خواهد داشت بنابراین ما باید از همین شیوه به جای سایر الگوهای هزینه بر استفاده کنیم.

مدیریت زمان در کسب و کارهای مدرن اهمیت بالایی دارد. طراحی و تولید ویدئوهای آموزشی برای کارمندان یا مشتریان زمان بسیار کمتری از برندها خواهد گرفت. نتیجه مستقیم این امر کاهش حجم تماس ها با بخش پشتیبانی فنی برای یادگیری نحوه کار با محصولات یا استفاده از خدمات شرکت است. به این ترتیب ما فرصت بسیار بیشتری برای مدیریت سایر حوزه های کسب و کارمان خواهیم داشت.

امروزه برخی از برندها برای آموزش نکات مدنظرشان به مخاطب هدف از خدمات برخی موسسه ها استفاده می کنند. نکته مهم در این میان هزینه به نسبت بالای همکاری با موسسه های فعال در زمینه آموزش جمعی است بنابراین با استفاده از خدمات آنلاین و درون سازمانی بخش قابل توجهی از بودجه برندمان صرف امور مهم تر خواهد شد.

جان دوناجی، رئیس گروه رسانه ای کلاید بانک، تجربه مشابهی در زمینه آموزش خبرنگاران تازه‎کارش دارد. بر این اساس وی سالانه مبلغ قابل توجهی برای آموزش خبرنگاران تازه کار صرف می کرد، با این حال پس از کاربست شیوه های تازه در زمینه آموزش کارمندان نحوه فعالیت برندش متحول شده است.

افزایش سطح تعامل و دریافت بازخوردهای مثبت

تعامل با مشتریان یا کارمندان در دنیای کسب و کار عامل تعیین کننده ای در موفقیت برندها محسوب می شود. برندهای بزرگ و موفق همیشه توانایی بالایی برای تعامل با کارمندان و مشتریان‎شان دارند. شاید در نگاه نخست تعامل با مشتریان کافی به نظر برسد، اما شرکت ها برای فعالیت مناسب نیازمند تعامل بهینه با کارمندان شان نیز هستند. اغلب اوقات فرآیند شکست کسب و کارها از بخش درون‎سازمانی شروع می شود بنابراین شما به عنوان مدیر یک کسب و کار باید توجه ویژه ای به سطح تعامل با کارمندان تان داشته باشید.

یکی از الگوهای بازاریابی محبوب در طول دو دهه اخیر پیرامون فرمت ویدئو شکل گرفته است. همزمان با افزایش سرعت اینترنت تمایل کاربران برای مشاهده محتوای ویدئویی به شدت افزایش پیدا کرده است. براساس نظرسنجی موسسه پانوپتو، کارمندان فعال در بازار ایالات متحده از میان شیوه های مختلف تعامل با مدیران شان الگوی ویدئویی را ترجیح می دهند.

امروزه بسیاری از کارمندان به طور مداوم باید فایل های تقویت مهارت و دانش عملی را مطالعه کنند. بسیاری از برندها هنوز هم چنین فایل هایی را در قالب فرمت متنی در اختیار مخاطب قرار می دهند. نکته مهم در این میان بی حوصلگی اغلب کارمندان برای مطالعه چنین متن هایی است. به این ترتیب سرمایه‏گذاری شرکت موردنظر پیرامون جلب نظر کارمندان و تقویت مهارت شان بی‏نتیجه باقی می ماند.

همانطور که پیش از این نیز اشاره شد، موسسه پانوپتو پژوهش گسترده ای در مورد کارمندان فعال در بازار ایالات متحده انجام داده است. 90درصد از کارمندان شرکت‎کننده در این پژوهش شش ماه پس از استفاده شرکت متبوع شان از فرمت ویدئو برای ارائه فایل های آموزشی سطح مشارکت بالاتری را گزارش کرده اند. این امر به دلیل علاقه بنیادی و عمومی کاربران به فرمت ویدئو است.

مطلب مرتبط: بازاریابی ویدئویی

اگر شما در زمینه بازاریابی در تلاش برای جلب نظر مشتریان هستید، درست مانند الگوی تعامل با کارمندان باید از مزیت های فرمت ویدئو استفاده کنید. ویدئوهای آموزشی تاثیرگذاری به مراتب بیشتری در مقایسه با اینفوگرافی ها یا متن های بی روح دارد. درست به همین خاطر سطح سرمایه‏گذاری برندهای بزرگ در حوزه بازاریابی ویدئویی و آموزشی در طول یک دهه اخیر به طور مداوم افزایش پیدا کرده است.

افزایش بهره وری برند

آموزش محتوای کاربردی به مخاطب هدف تنها بخشی از فعالیت بازاریابی برندها محسوب می شود، با این حال به دلیل تاثیرگذاری بالای این شیوه سرمایه‎گذاری بسیار زیادی بر روی آن صورت می گیرد. یکی از مزیت های اصلی ویدئوهای آموزشی امکان افزایش بهره وری کارمندان است. امروزه بسیاری از کارمندان در تلاش برای تعامل هرچه بهتر با تیم مدیریت ارشد برندشان هستند. اگر ما به عنوان مدیر کسب و کار از شیوه های مورد علاقه مشتریان برای تعامل استفاده کنیم، سطح بهره وری کارمندان به شدت افزایش خواهد یافت.

امروزه یکی از عوامل مهم در زمینه بهبود بهره وری کارمندان میزان راحتی شان در محیط کار است. هرچه تعامل ما با کارمندان ساده و براساس سلیقه شان باشد، بهره وری نهایی شرکت افزایش پیدا می کند. این نکته در طول سال های اخیر اغلب برندهای بزرگ را به سوی راه‎اندازی بخش‎های انحصاری برای ارزیابی سلیقه کارمندان و کاربست آن در حوزه تولید محتوای ویدئویی سوق داده است.

مزیت اصلی سرمایه‎گذاری بر روی طراحی ویدئوهای آموزشی ارائه حق انتخاب به مخاطب برای مشاهده محتوا در زمان دلخواه اش است. این نکته در مورد فرآیند بازاریابی با هدف جلب نظر مشتریان نیز صحت دارد. امروزه مشتریان دیگر علاقه ای به مشاهده ویدئوهای آموزشی از تلویزیون و در قالب برنامه های عادی ندارند. در عوض ما باید هرچه بیشتر محتوای بازاریابی را شخصی‏سازی کنیم. یکی از المان های مهم در زمینه شخصی‏سازی توجه به مدیریت زمان مشاهده ویدئوهای آموزشی از سوی مشتریان است.

ارائه همزمان ویدئوهای آموزشی

بسیاری از برندها برای تعامل با مشترین اقدام به برگزاری کمپین های جداگانه با موضوعات محوری متفاوت می کنند. نکته منفی در این میان پخش محتوای موردنظر در روزهای مختلف است. وقتی ما قصد آموزش ورزش یا شیوه کار با نرم‏افزاری خاص به مخاطب هدف را داریم، باید تمام سلیقه ها را در زمان واحد مدنظر قرار دهیم. در غیر این صورت همیشه بخشی از مشتریان نسبت به عملکرد ما دلخور خواهند بود.

برندی مانند نایک همیشه در زمینه ارائه ویدئوهای تمرینی به مشتریانش فعالیت نمونه ای دارد. نکته مهم در مورد فعالیت آنها بارگذاری تمامی ویدئوهای مربوط به ورزش های مختلف در کنار هم است. به این ترتیب دیگر هیچ نارضایتی از سوی مشتریان دارای سلیقه های مختلف ایجاد نخواهد شد. این نکته اگر برندها قصد ارائه خدمات به صورت حضوری یا تلفنی را داشته باشند، هرگز محقق نخواهد شد.

تولید ویدئوی آموزشی در 7 گام

ما تا این بخش به بررسی مزیت های ضبط ویدئوی آموزشی در حوزه بازاریابی پرداختیم. گام بعدی بررسی الگوهای مناسب برای طراحی ویدئو است. شاید در نگاه نخست این امر کار ساده ای باشد، اما دارای ظرافت و تکنیک های خاص خود است. ما در این مقاله شیوه طراحی ویدئوهای آموزشی را در هفت گام مورد بررسی قرار خواهیم داد.

1. یافتن ابزارهای مناسب

هنگامی که ما قصد ضبط ویدئوی آموزشی را داریم، باید امکانات و ابزارهای مناسب نیز در دسترس داشته باشیم. یکی از ایرادات اساسی برندها به هنگام ضبط ویدئوهای آموزشی استفاده از امکانات و ابزارهای بی کیفیت است. نتیجه این امر تولید محتوایی با کیفیت پایین خواهد بود. بدون تردید کمتر کاربری در شرایط مذکور اقدام به مشاهده ویدئوهای ما خواهد کرد.

برخی از مهم ترین ابزارهای موردنیاز در راستای ضبط ویدئوی آموزشی به شرح ذیل است:

• میکروفون باکیفیت

• دوربین مناسب با پیکسل بالا

• نرم‎افزار ضبط صفحه نمایش رایانه (در صورت نیاز)

• نرم‎افزارهای مناسب برای ویرایش ویدئوی نهایی

بدون تردید بسیاری از ویدئوهای آموزشی نیازی به ویرایش سنگین ندارند. نکته مهم در این میان افزودن برخی از افکت های کاربردی برای ایجاد جلوه ای جذاب تر از ویدئوی مان است. برخی از برندها بدون انجام ویرایش نهایی نسخه خام ویدئو را منتشر می کنند. این امر کاربران را با ویدئوهایی بی روح و فاقد رنگ های پویا مواجه خواهد کرد بنابراین همیشه پیش از انتشار نهایی ویدئو نسبت به ویرایش اش اقدام کنید.

خوشبختانه امروزه اغلب افراد دارای گوشی های هوشمند هستند. مزیت اصلی گوشی های هوشمند امکان استفاده از دوربین های باکیفیت شان در کارهای مخلتف است بنابراین شاید نیازی به دوربین های حرفه ای برای تولید ویدئوی آموزشی نباشد. معیار مهم در مورد دوربین کیفیت بالای ضبط تصاویر است. به این ترتیب بدون صرف هزینه ای گزاف امکان ضبط ویدئوهای آموزشی بسیار باکیفیت فراهم خواهد شد.

مطلب مرتبط: 3 شیوه ساخت ویدئوهای جذاب برای کمپین بازاریابی برندمان

2. انتخاب موضوع مشخص

برخی از ویدئوهای آموزشی فاقد موضوع مشخصی هستند. به این ترتیب مخاطب هدف امکان مشاهده عنوان اصلی و بحث های نهفته در ویدئو را نخواهد داشت. ویدئوی آموزشی ما باید دارای موضوع مشخص و گویای فرآیند بحث در طول ضبط باشد. در غیر این صورت امکان جلب نظر مخاطب هدف فراهم نخواهد شد.

فرآیند انتخاب موضوع برای ویدئو بستگی به نیاز و سلیقه مخاطب هدف دارد. اشتباه اصلی برخی از برندها انتخاب موضوعات جذاب برای خودشان به عنوان سلیقه اصلی مخاطب هدف است. بدون تردید در چنین شرایطی امکان جلب نظر مخاطب هدف فراهم نخواهد بود.

بسیاری از برندها در زمینه انتخاب موضوع مناسب برای ویدئوی آموزشی شان دچار تردیدهای اساسی هستند. توصیه من در این بخش استفاده از نظرات مشاوران بازاریابی است. اگر شما به مدیران بازنشسته و دارای تجربه فراوان در زمینه مدیریت بازاریابی دسترسی دارید، گفت‎وگویی هرچند کوتاه با آنها نیز مفید خواهد بود.

3. انتخاب فرمت مناسب

شاید در نگاه نخست فرمت بازاریابی ویدئویی کاملا مشخص و واضح به نظر برسد، اما همین شیوه نیز در دل خود دارای تنوع قابل توجهی است. ما براساس نیاز برندمان و سلیقه مخاطب هدف باید دست به انتخاب دشوار از میان فرمت های ذیل بزنیم:

ضبط صفحه نمایش: این شیوه بیشتر برای آموزش ویدئویی کار با نرم‎افزارهایی خاص کاربرد دارد.

ویدئوهای بسیار کوتاه: برخی از ویدئوهای آموزشی به دلیل موضوع جزئی و فشرده در حالت کوتاه ارائه می شود. منظور ما از حالت کوتاه بین 30 تا 60 ثانیه است. چنین ویدئویی به سرعت ضبط، ویرایش و منتشر می شود.

ویدئوهای ارائه‎محور: برخی از ویدئوها با حضور یک مجری اصلی شامل ارائه محتوا به مخاطب هدف می شود. به این ترتیب مخاطب هدف به خوبی در طول زمانی نزدیک به یک ساعت امکان یادگیری نکات موردنظرش را خواهد داشت.

انیمیشن: این شیوه بیشتر از سوی شرکت های فعال در زمینه تولید انیمیشن مورد استفاده قرار می گیرد. البته برخی از برندهای فعال در زمینه تولید تجهیزات ورزشی نیز از ویدئوهای انیمیشنی برای تعامل با مخاطب هدف استفاده می کنند.

ویدئوهای تعاملی: آخرین گونه از ویدئوهای مورد بحث در این بخش شامل الگوی تعاملی است. این شیوه برای تعامل میان برندها و مخاطب هدف مورد استفاده قرار می گیرد. رایج ترین شیوه در این مورد بیان برخی از پرسش های مشتریان و پاسخگویی به آنها در طول ویدئو است. اگر دسترسی به شبکه های اجتماعی دارید، پخش زنده چنین ویدئوهایی تاثیر دوچندانی بر روی مخاطب هدف دارد.

4. طراحی متن اصلی

هر ویدئوی آموزشی باید دارای یک متن اصلی باشد. گوینده یا مجری اصلی در ویدئو باید براساس متنی مدون نکات و آموزه ها را بیان کند. فقدان طراحی متن مناسب در ویدئوها اغلب موجب آشفتگی محتوا خواهد شد. توصیه ما در این بخش استفاده از روند داستانی برای تعامل بهینه با مخاطب هدف است. به این ترتیب ما فرصت تعامل نزدیک با مخاطب هدف را خواهیم داشت.

گاهی اوقات برندها ایده ای در زمینه بازاریابی و طراحی متن ندارند. توصیه ما در این بخش استفاده از الگوی مدیریت آزاد ویدئو است. در این شیوه سیر داستان و بحث در ویدئو بدون برنامه ای قبلی و کاملا مشخص اداره می شود. مزیت این شیوه امکان ابتکارهای در لحظه مجری برای بیان نکات به شیوه های مختلف است. بدون تردید استفاده از چنین شیوه ای نیازمند همکاری با یک مجری توانمند است. در غیر این صورت نتیجه نهایی کار چندان جذاب نخواهد بود.

5. ضبط ویدئو

وقتی تمام مراحل قبلی به خوبی ساماندهی شد، نوبت به ضبط نهایی ویدئو می رسد. توصیه اصلی ما در این بخش ضبط چند باره ویدئو و بازبینی به منظور یافتن نقاط ضعف است. برخی از افراد در مرتبه نخست ضبط ویدئو با استرس بالایی مواجه می شوند بنابراین ضبط چندین نسخه از ویدئو گزینه منطقی خواهد بود.

اگرچه ضبط چند باره ویدئو مهم است، اما نباید وقفه های طولانی میان بخش های ویدئو انداخت. اینکه صحنه فیلم‏برداری به طور مداوم تغییر کند، موجب کاهش تمرکز و علاقه مخاطب هدف به ویدئوی ما خواهد شد.

مطلب مرتبط: اهداف مناسب برای بازاریابی محتوایی کدامند؟

6. استفاده از نرم‎افزارهای ویرایشی

همانطور که پیش از این نیز بیان شد، ویرایش ویدئو دارای اهمیت بسیار زیادی است. خوشبختانه امروزه نرم‎افزارهای بسیار زیادی برای ویرایش ویدئو وجود دارد. هدف اصلی در اینجا افزایش وضوح ویدئو و پویایی رنگ ها خواهد بود. البته نباید رنگ ها بیش از اندازه اذیت‎کننده باشد.

7. به اشتراک‎گذاری ویدئو

ما در نهایت باید ویدئوی موردنظرمان را بارگذاری کنیم. امروزه اغلب کاربران در شبکه های اجتماعی فعالیت دارند، با این حساب انتخاب شبکه های اجتماعی پرطرفدار در میان کاربران برای بارگذاری ویدئوها ضروری خواهد بود. توصیه نهایی ما در این بخش بارگذاری همزمان ویدئوی آموزشی در شبکه های اجتماعی و سایت رسمی برند است.

منبع : learn
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/D9ZmPOSJ
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفره
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه