برای مدتی طولانی، جوان ترین افراد حاضر در یک محیط کاری از نسل هزاره بودند (نسل هزاره، جوان های متولد محدوده سال های 1971 تا 1991 که به آن ها گاها نسل Y نیز گفته میشود). اما جوان های این نسل دیگر جوان ترین افراد در محیط های کاری نیستند. این قضیه مخصوصا برای افرادی که در ابتدا دهه چهلم زندگی خود هستند، صادق است آن ها حدودا یک دهه به کار و فعالیت مشغول بودند. حالا دیگر جوان ترین افراد متعلق به نسل Z هستند.
در زمینه شغلی، نسل Z را به عنوان افراد شاغل بین 18 تا 25 سال معرفی کرده اند و نسل هزاره جوان را به عنوان افراد شاغل 26 تا 30 سال و نسل هزاره را به عنوان افراد شاغل 31 تا 35 سال دسته بندی کرد.
خلاصه یافته های جیسون نازار«Jason Nazar»، مدیر عامل Comparably، نسل Z اشاره را نسل کارآفرینان معرفی کرده است و می نویسد « بیش از 40درصد از آنها در پنج سال آینده به دنبال راه اندازی کسب و کار خود خواهند بود.»
پس چه چیزهایی دیگری لازم است در مورد این افراد گفته شود؟
در مورد رضایتمندی از حقوق دریافتی، 48درصد از نسل هزاره جوان درآمد خود را قابل قبول قلمداد می کنند که این درصد برای نسلZ و نسل هزاره پیر به ترتیب 50 و 54 درصد است.
در مورد اعلام مبلغ درآمد از سوی افراد، 35درصد از نسل Z و 32درصد از نسل هزاره گفته بودند که «به احتمال قوی» و یا «احتمالا» این اطلاعات را با همکاران خود در میان می گذارند، اما فقط 24درصد از نسل هزاره پیر موافق این قضیه بودند.
هنگامی که از آن ها در مورد طولانی شدن تاثیر فعالیت هایی مانند #TimesUp در محیط کاری سوال شد، 71درصد از نسل Z، 68 درصد از نسل هزاره جوان و 66درصد از نسل هزاره ، بر این عقیده بودند که این تحرکات باعث تغییرات مثبت و پایدار خواهد شد.
به همین ترتیب، 39درصد افراد شاغل بین 18 تا 25 سال بر این باور بودند که جنسیت شان مانع پیشرفت آنها شده است ولی 48درصد از زنان در مقابل با 21درصد از مردان نظر دیگری داشتند.
در مورد برنامه ریزی نمونه های برای بچه دار شدن پرسش شد، 58درصد از نسلZ، 56درصد از نسل هزاره جوان و 54درصد از نسل هزاره اعلام کردند که صاحب فرزند شدن مانعی برای پیشرفت حرفه ای آنها خواهد بود، بنابراین احتمالا به این زودی ها شاهد بچه دار شدن این همکاران تان نخواهید بود.
وقتی که در مورد 5 عنصر و اصول محل کار از آنها سوال شد فرصت های پیشرفت شغلی، موازنه بین کار و زندگی، اهداف شرکت، مراقبت پزشکی و مزایا، و فرهنگ و محیطی شاد ، هر سه گروه تعادل و موازنه کار و زندگی را به عنوان مهمترین اصل انتخاب کردند و پس از آن و با فاصله بسیار کم، فرصت های پیشرفت شغلی قرار داشت.
و اگر آنها به عنوان مدیر انتخاب شده و توان تغییر یکی از این پنچ چیز را داشتند بهبود فرهنگ شرکت، تولید محصول بهتر، کم کردن خرج ها، داشتن دید و استراتژی بهتر برای شرکت، و افزایش حقوق کارمندان بالاترین انتخاب شاغلین نسل Z افزایش دستمزدها بود، اما بالاترین انتخاب هر دو گروه شاغلین نسل هزاره، بهبود دید و استراتژی برای تجارت بود.