رئیس پارک علم و فناوری یزد گفت پارک علم و فناوری یزد طی سه سال اخیر 6.1 میلیون دلار صادرات فناوری داشته که از این منظر 10درصد صادرات پارک های کشور را به خود اختصاص داده است.
داریوش پورسراجیان پارک علم و فناوری یزد را از پارک های نسل اول کشور با قدمتی 15 ساله خواند و گفت: به تناسب این قدمت جایگاه و نیازهای پارک نیز متفاوت از پارک های جوان تر است، چراکه به لحاظ عملکردی نیز زیرمجموعه های پارکی با این سابقه فعالیت بسیار موثرتر خواهد بود.
وی یکی از موضوعات مورد تمرکز در پارک علم و فناوری یزد را ارتقای کیفیت خدمات پس از اقدامات ترویجی و تبلیغی سال های گذشته ذکر کرد و گفت: در همین راستا نیز نظام ارزیابی عملکرد پارک بارها مورد بازنگری قرار گرفته و هر مرتبه، شرایط و شاخص های سخت گیرانه تری ملاک ارزیابی ها قرار گرفته است.
وی یکی دیگر از سیاست های پارک علم و فناوری را تمرکز بر چالش های حوزه بازار شرکت های مستقر در پارک عنوان کرد و یادآور شد: در سه سال گذشته 240 هسته و موسسه فناور در مراکز وابسته به پارک مورد حمایت قرار گرفته اند که این موسسات و هسته ها به طور مستقیم برای 600 نفر اشتغال پایدار ایجاد کرده اند.
پورسراجیان کمک به حضور شرکت های فناور پارک در عرصه های بین المللی و توسعه صادرات فناوری را سومین رویکرد پارک علم و فناوری یزد برشمرد و در این باره تصریح کرد: در همین راستا نیز علاوه بر برگزاری تورهای علمی بین المللی، ایجاد نهاد بین المللی مبادلات فناوری را در دستور کار قرار داده ایم که نخستین دفتر آن نیز در کشور گرجستان شکل گرفت.
وی در همین رابطه گفت: پیرو تفاهم همکاری های علمی و فناوری میان پارک علم و فناوری یزد و پارک گرجستان و برگزاری فروم مذاکرات در تفلیس، شرکت های حاضر در فروم پس از مذاکرات متعدد در چارچوب همکاری های مشترک به 40 تفاهم دست یافتند که تاکنون منجر به سه قرارداد مابین شرکت های فناور ایرانی و شرکت های گرجی شده است.
رئیس پارک علم و فناوری یزد در همین رابطه از تلاش پارک برای ترویج این دفاتر مبادلات فناوری در دیگر کشورهای منطقه از جمله ترکیه و عمان خبر داد.