یکشنبه, ۱۶ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Sun, 5 Jan(1) 2025 /
           
فرصت امروز

7 مهارت ضروری فروش

2 سال پیش ( 1401/8/21 )
نویسنده : مارک وایشاک   مترجم : امیر آل علی  

آیا تاکنون به این موضوع فکر کرده اید که برای فروش موفق به چه مهارت هایی نیاز خواهید داشت؟ درواقع این موضوع به حدی برای کسب و کارها مهم و حیاتی است که از آن تحت عنوان قلب تپنده کسب و کارها نام برده می شود. تحت این شرایط سوال اصلی این است که برای فروش موفق چه مهارت هایی باید وجود داشته باشد. این امر حتی برای مدیرانی که به صورت مستقیم در زمینه فروش دخالت ندارند هم مهم بوده و باعث خواهد شد تا معیارهای بهتری برای استخدام در این حوزه داشته باشند که در ادامه هفت مهارت اصلی، بررسی خواهد شد. 

7 مهارت ضروری فروش

1-مهارت درگیر کردن مشتری

درواقع بسیاری از اقداماتی که از آنها تحت عنوان بازاریابی و فروش نام برده می شود، به خوبی مخاطب را درگیر نمی کند و همین امر باعث شده است تا تاثیر آنها بسیار کم باشد. درواقع شما باید بتوانید روش های مختلفی را داشته باشید تا در شرایط مختلف، مخاطب را به خوبی تحت تاثیر خودتان قرار دهید. این مهارت کمک خواهد کرد تا شما آغازکننده مکالمات باشید و آن را به سمت و سوی مورد نظر خود سوق دهید. 

مطلب مرتبط: بهبود مهارت فروش با 6 تمرین طلایی

2-مهارت گوش دادن

اگرچه بسیاری از افراد تصور می کنند که یک بازاریاب خوب باید به صورت مداوم صحبت نماید و اجازه فکر کردن را به مخاطب خود ندهد. با این حال واقعیت این است که گوش دادن به مراتب مهمتر از صحبت کردن بوده و از گفته های دیگران می توانید سرنخ هایی را پیدا کنید که باعث خواهد شد تا تصمیمات به مراتب بهتری را داشته باشید و در نهایت مخاطب خود را به مشتری تبدیل نمایید. گوش دادن تنها به شرایط مکالمه مستقیم ارتباط ندارد و با در اختیار داشتن این مهارت شما می توانید به خوبی نیازها را از دل حتی موارد ساده نظیر نظرات افراد زیر پست محصولات یک برند دیگر، پیدا کنید. 

3-مهارت حفظ شرایط

واقعیت این است که در زمینه فروش شما با افراد و موقعیت های بسیار مختلفی مواجه خواهید شد و طبیعی است که همه چیز مطابق انتظارات جلو نرود. با این حال این امر به معنای عدم در دست گرفتن اوضاع نبوده و لازم است تا به مهارتی دست پیدا کنید که بتوانید در نهایت معامله سودمندی را داشته باشید. این موضوع تنها به فروش مستقیم اختصاص ندارد و لازم است تا در تمامی اقدامات نظیر بازاریابی و تبلیغات نیز به خوبی رعایت شود. در کنار این مسئله، نکته دیگری که باید به آن توجه داشته باشید، مقوله حفظ موقعیت شرکت در کنار تلاش برای بهبود اوضاع است. درواقع شما نباید اجازه دهید که فروش، هیچ گاه از یک مقدار مشخصی کمتر شود. به همین خاطر شما حتی نیاز دارید که از ماه ها قبل خود را کاملا آماده کنید. 

4-مهارت در دسترس بودن

چه در زمینه ارتباط با مشتری و چه در رابطه با ارتباط با سایر بخش های شرکت، یک فروشنده باید کاملا در دسترس باشد. در این راستا فراموش نکنید که برای فروش ممکن است شما به چندین ماه زمان نیاز داشته باشید. به همین خاطر پیگیری، کاملا ضروری است و شما باید به صورت مداوم، پاسخگوی سوالات هم باشید. نکته ای که باید به آن توجه نمایید این است که مشتری امروز بیش از هر زمانی به تکنیک های فروش بی اعتماد بوده و لازم است تا نسبت به این موضوع به خوبی فکر کنید. این شرایط خصوصا در فروش اینترنتی به مراتب بیشتر است. به همین خاطر توصیه می شود که ریشه های بی اعتمادی در منطقه فعالیت خود را شناسایی کرده و تلاش کنید که کاملا نقطع عکس هر یک از آنها باشید. 

5-مهارت نه گفتن

یک اشتباه رایج در بین فروشنده ها و بازاریاب ها این است که تصور می کنند هر فردی را می توان به مشتری تبدیل کرد. با این حال واقعیت این است که بیش از 50 درصد افرادی که در تلاش برای تحت تاثیر قرار دادن آنها هستید، ابدا گزینه های مناسبی محسوب نمی شوند. به همین خاطر بسیار مهم است که قبل از هر اقدامی، تصمیم بگیرید که جامعه هدف شما شامل چه گروهی بوده و بیش از 80 درصد تمرکز خود را صرفا به این گروه اختصاص دهید. این امر باعث می شود تا از تلاش های خود، نتایج به مراتب بهتری را به دست آورده و رشد خوبی را در بازار به شدت رقابتی حال حاضر داشته باشید. 

6-مهارت متفاوت بودن 

این امر که همواره براساس قوانین و اقدامات رایج در بازار حضور داشته باشید، ابدا یک تصمیم هوشمندانه محسوب نمی شود. درواقع شما باید به خوبی هر تصمیم خود را بررسی کرده و از سودمند بودن آن، اطمینان داشته باشید. در کنار این مسئله نکته دیگری که باید به آن توجه نمایید این است که ابدا ایرادی ندارد که شما شیوه و اصول رفتاری کاملا متفاوتی را داشته باشید. درواقع شما حتی ممکن است هر دو ماه، نیاز به تغییر در شیوه های خود داشته باشید. برای درک بهتر این موضوع بهتر است که به ترندهای جهانی توجه داشته و سعی کنید تا تغییرات را زودتر از دیگران درک کنید. 

7-مهارت ارائه پیشنهادهای مختلف 

اگرچه ممکن است تعجب کنید که مورد فوق هم یک مهارت محسوب می شود. با این حال واقعیت این است که اکثر فروشندگان یک پیشنهاد را می دهند و این امر باعث می شود تا احتمال جذب مشتری بسیار کم باشد. این امر در حالی است که شما باید سه پیشنهاد جذاب و وسوسه برانگیز را داشته باشید تا افراد خود را در یک بن بست حس نکنند. برای مثال برای مشتری هایی که بودجه لازم را ندارند، می توانید از مواردی نظیر خرید اقساطی بدون سود، استفاده کنید. درواقع برای ارائه پیشنهادهای جذاب، شما می توانید خلاقیت های بسیاری را داشته باشید. 

مطلب مرتبط: چطور وارد دنیای فروش آنلاین شویم؟ یک راهنمای قدم به قدم

در آخر فراموش نکنید که همواره یک شانس مجدد را برای خود زنده نگه دارید. برای مثال از افراد بخواهید که شماره خود را در اختیار شما قرار دهند تا شما جدیدترین محصولات را به آنها معرفی کنید. این امر باعث می شود تا همچنان شانسی برای فروش وجود داشته باشد. 

منبع : entrepreneur
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/gD5dAd0w
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابخرید کتاب استخدامیقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5مبلمان اداری
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه