جمعه, ۲۱ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Fri, 10 Jan(1) 2025 /
           
فرصت امروز

یكی از آمارهای تأسفبار درباره محیط های كاری این است كه هر ساله تعداد زیادی از آنها با حادثه مواجه می شوند كه در این زمینه آتش سوزی، درصد بالاتری را به خود اختصاص می دهد. برای مثال در آمریكا تنها طی سال گذشته، بیش از 17 هزار شركت با آتش سوزی مواجه شدند. میزان خسارت ناشی از آن نیز بیش از 800 میلیون دلار اعلام شده است. این امر در حالی است كه آمریكا، یكی از پیشرفته ترین كشورهای جهان به حساب می آید و طبیعی است كه این آمار خصوصا در كشورهای جهان سوم، به مراتب بیشتر باشد. تحت این شرایط سوال اصلی این است كه چگونه می توان محیط كار ایمن تری را داشته باشیم؟ در این زمینه اگرچه حتی در بهترین شرایط نیز همچنان ریسك هایی وجود دارد، با این حال اقدام هوشمندانه این است كه میزان آن را تا حد امكان به حداقل برسانیم. در این رابطه شش توصیه جهانی را بررسی خواهیم كرد كه به عقیده بسیاری از مراكز آتش نشانی، احتمال بروز حوادث را به كمتر از 10 درصد می رساند. در این زمینه فراموش نکنید که اگرچه تمرکز اصلی بر روی آتش سوزی است با این حال تمامی این توصیه ها، ریسک بروز هرگونه حادثه ای را کاهش می دهد. 

چگونه محیط كار ایمن تری داشته باشیم؟

1-توصیه های محلی را جدی بگیرید 

نخستین نكته ای كه باید به آن توجه داشته باشید این است كه هر منطقه ای، یكسری ویژگی های خاص خود را دارد. برای مثال ممكن است شما در منطقه ای بیابانی حضور داشته باشید كه بدون شك توصیه هایی متفاوت با مناطق بارانی وجود خواهد داشت. به همین خاطر اولین و مهمترین توصیه این است كه با نزدیك ترین مركز آتش نشانی با شركت خود ارتباط برقرار كرده و از توصیه های آنها استفاده كنید. در این زمینه نكته مهمی كه باید به خاطر داشته باشید این است كه حادثه برای هر برندی ممكن است رخ دهد و به همین خاطر نباید تصور كنید كه رعایت توصیه ها به زمانی اختصاص دارد كه ساختمان شركت فرسوده شده و از عمر تجهیزات گذشته است. توصیه می شود که سطح ایمنی شرکت خود در برابر انواع حوادث را بسنجید. این موضوع کمک خواهد کرد تا آمادگی به مراتب بالاتری را داشته باشید. درواقع هزینه کردن در این بخش، یک سرمایه گذاری بوده و به مراتب کمتر از بروز حتی یک حادثه ساده خواهد بود. بدون شک بیمه کردن، از دیگر موارد ضروری خواهد بود. 

مطلب مرتبط: چگونه ایمنی محل کار را ارتقا دهیم؟

2-ریسك های احتمالی را شناسایی كنید 

بدون شک در هر شرکتی، بخش هایی وجود دارد که احتمال بروز حادثه در آنها بیشتر است. شناسایی این موارد کمک خواهد کرد تا دقت عمل خود را بالاتر برده و با اقدامات پیشگیرانه، احتمال بروز حادثه را کاهش دهید. برای مثال آشپزخانه، از جمله فضاهایی محسوب می شود که باید کپسول های آتش نشانی وجود داشته باشد. در این بخش نکته بسیار مهم این است که مناطق پرریسک را در یک گروه جداگانه قرار دهید و نسبت به آنها توجه به مراتب بالاتری را داشته باشید. درواقع شما باید به صورت مداوم، وضعیت را بررسی کرده و تصور نکنید که با یک اقدام، حداقل تا یک سال بدون هیچ گونه احتمال بروز مشکلی خواهید بود. در این زمینه فراموش نکنید که ممکن است شما تمامی نکات را رعایت کرده باشید، با این حال ممکن است ساختمان های مجاور، در وضعیت مناسب قرار نداشته باشند. تحت این شرایط، شما باید با مدیران دیگر نیز ارتباط برقرار کنید و در صورت عدم نتیجه، حتی می توانید به صورت قانونی اقدام کنید.

3-از تجهیزات جدید استفاده کنید 

در هر زمینه ای تجهیزات جدید نه تنها سهولت و مصرف انرژی را کاهش می دهد، بلکه ایمنی آنها نیز افزایش پیدا خواهد کرد. به همین خاطر توصیه می شود که حداقل هر پنج سال، نسبت به تعویض تجهیزات خود اقدام نمایید. در این زمینه طبیعی است که به هر میزان حساسیت کار شما بیشتر باشد، حساسیت این اقدام نیز بیشتر خواهد بود. 

4-آموزش داشته باشید 

این امر که تمامی کارمندان بدانند در هنگام بروز حادثه باید چه اقداماتی را انجام دهند، طبیعی است که احتمال بروز آسیب مالی و جانی نیز به شدت کاهش پیدا خواهد کرد. درواقع بسیاری از اتفاقات بزرگ، ناشی از عملکرد بد خود افراد است. درواقع استرس گرفتن، می تواند خطرناک‎تر از اتفاقات باشد. در این رابطه تنها به آتش سوزی محدود نباشید. حوادث بسیار دیگری نظیر زلزله وجود دارد که تیم شما باید رفتار اصولی در برابر هر یک از آنها را یاد بگیرید. خوشبختانه امروزه آموزش بسیار متنوع شده و حتی می توانید از دوره های آنلاین نیز استفاده کنید. 

مطلب مرتبط: اهمیت برنامه‌ های سلامت و ایمنی کارکنان / سازمان سالم با کارمندان سالم

5-به مرتب بودن محیط شرکت توجه داشته باشید 

ممکن است بیش از حد ساده به نظر برسد با این حال واقعیت این است که عدم مرتب بودن دفتر کار، خود می تواند زمینه بروز بسیاری از حوادث را به همراه داشته باشد. برای مثال انبوه زباله های خشک، خود می تواند به افزایش سرعت آتش سوزی منجر شود. 

در آخر فراموش نکنید که هر ساله حوادث مختلف را مطالعه کرده و با این اقدام، مانع از تکرار چنین اتفاقاتی برای شرکت خود شوید. 

منبع : easyworknet
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/0CQ7AN4F
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5مبلمان اداریقیمت طلای آبشدهنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیکوچینگ فراکوچ
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه