وبلاگ نویسی بهترین اقدام در زمینه نمایش مهارت های شما محسوب می شود که تاثیر بسزایی خصوصا در رزومه و پیدا کردن موقعیت های شغلی بهتر، به همراه دارد. با این حال تنها نوشتن محتواهای جذاب و سودمند کافی نبوده و شما نیاز دارید که به این اطمینان برسید که موارد تولیدشده، مخاطبان بالایی را خواهند داشت. در این زمینه نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که روزانه میلیون ها محتوا در حوزه های مختلف منتشر می شود که این امر باعث خواهد شد تا شما بدون توجه به تمامی پارامترها، شانس موفقیت بالایی را نداشته باشید.
همچنین نکته دیگری که باید به آن توجه نمایید این است که اعتبار فعالیت در بسترهای تخصصی، به مراتب بیشتر از موارد دیگر است. به همین خاطر قصد داریم تا در این مقاله به بررسی 13 پلتفرم برتر برای وبلاگ نویسی بپردازیم.
مطلب مرتبط: چرا وبلاگ نویسی مهم است؟
1-WordPress
این سیستم رایگان و منبع باز، محبوب ترین بستر فعالیت در اینترنت محسوب می شود. در این زمینه آمارها حاکی از آن است که تقریبا نیمی از کاربران، از این سیستم استفاده می کنند. وجود بیش از 60 هزار افزونه، کمک می کند تا بتوانید به تمامی نیازهای خود برای تولید انواع محتوا، دسترسی داشته باشید. با این حال نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که به دلیل رایگان بودن این بستر، نمایش تبلیغات نیز وجود خواهد داشت. با این حال وجود پلاگین و قالب های متنوع در کنار محیط کاربری ساده، باعث شده است تا از این بستر به عنوان مهمترین فضا جهت فعالیت وبلاگ نویسی یاد شود.
2-Medium
در این بستر شما می توانید محتواهای خود را به اشتراک گذاشته و از وجود کاربران میلیونی آن، نهایت استفاده را داشته باشید. امکان دسترسی به محتواهای شما به دو صورت رایگان و همراه با حق اشتراک خواهد بود که این امر کمک می کند تا از فعالیت های خود، کسب درآمد هم داشته باشید. درواقع با انتخاب این بستر، شما دیگر نگران مواردی نظیر نگهداری سایت و مدیریت آن نخواهید بود. با این حال این امر به معنای فراموش کردن بسترهای دیگر نظیر وردپرس نبوده و نکته جالب این است که اکثر فعالان آن، از دیگر بسترها نیز استفاده می کنند. در آخر نکته ای که باید به آن توجه نمایید این است که فعالیت در این سایت بدون هزینه بوده و این موضوع باعث خواهد شد تا هر فردی بتواند در آن فعالیت داشته باشد. با این حال شما عملا امکانی برای شخصی سازی در دست ندارید و باید براساس فرم و قالب های تعیین شده، تولید محتوا داشته باشید.
3-Ghost
این سایت فعالیت خود را از سال 2013 آغاز کرده و کاملا باسابقه محسوب می شود. مزیت آن نیز تحلیل وضعیت شما می باشد که باعث خواهد شد تا بتوانید مسیر پیشرفت خوبی را طی نمایید. نکته ای که در این بخش باید به آن توجه کرد این است که برای فعالیت در این سایت شما امکانات متنوعی دارید. درواقع هم می توانید به عنوان سایت ساز از آن استفاده کنید و یا از بستر آن برای نمایش محتواهای خود سود ببرید. ایجاد خبرنامه و امکانات متنوع برای تعامل بیشتر با مخاطب، از دیگر امتیازهای این سیستم محسوب می شود.
4-LinkedIn
کمتر کسی را می توان پیدا کرد که با شبکه اجتماعی تخصصی حوزه کسب و کار آشنایی نداشته باشد. درواقع شما از این بستر می توانید برای تولید محتوا در زمینه کاری خود استفاده کرده و به ترکیبی از یک سایت و شبکه اجتماعی خود، دست پیدا کنید. اگرچه فعالیت در این سایت رایگان است، با این حال نسخه پیشرفته آن حق اشتراک 30 دلار به ازای هر ماه دارد که امکانات بیشتری در اختیار کاربران قرار می دهد. نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که بسیاری از شرکت ها حساب لینکدین افراد متقاضی را بررسی می کنند و حتی از این بستر برای پیدا کردن افراد مناسب هم استفاده می شود. به همین خاطر بسیار مهم است که چه محتواهایی را منتشر می کنید.
مطلب مرتبط: اشتباهات وبلاگ نویسی که باید همین امروز کنار گذاشت
5-Squarespace
اگر خواهان یک سایت حرفه ای هستید ولی بنا به هر دلیل امکان هزینه کردن را ندارید، این برنامه برای شما کاملا کاربردی خواهد بود. نکته جالب این است که شما از پشتیبانی 24 ساعته در تمامی هفت روز هفته نیز برخوردار خواهید بود که این امر باعث می شود تا سرعت کار بسیار بالایی را داشته باشید. نکته جالب این است که اگرچه امکانات زیادی برای شخصی سازی های مورد نظر در اختیار دارید، با این حال در کمال تعجب محیط کاربری و نحوه کار کردن با این برنامه، به مراتب ساده تر از وردپرس است. درواقع در این برنامه شما عملا نیازی به حتی دانستن پایه های کدنویسی نخواهید داشت. همچنین این برنامه به شما کمپین های مختلفی را پیشنهاد می دهد که با شرکت در آنها و انجام اقدامات مورد نیاز، می توانید ترافیک سایت خود را به طرز چشمگیری افزایش دهید.
6-Wix
وجود هوش مصنوعی در این برنامه کمک می کند تا بتوانید یک راهنمای کارآمد را در کنار خود داشته باشید. از جمله مزایای دیگر این سایت، وجود ابزارهای پیشرفته سئو، وجود اپلیکیشن تلفن همراه، ابزارهای تحلیلی حتی برای شبکه های اجتماعی، امکان برنامه ریزی برای انتشار محتواها و امکانات ویرایشی بسیار راحت می باشد. با این حال نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که اگر خواهان یک سایت بزرگ هستید، این برنامه نمی تواند تمامی امکانات لازم را در اختیار شما قرار دهد. همچنین به علت رایگان بودن این برنامه، نمایش تبلیغات به صورت مداوم نیز وجود دارد.
7-CMS Hub
با استفاده از این بستر شما در کنار ایجاد سایتی که امکانات متنوع برای شخصی سازی را دارد. از توصیه های مداوم آن برای بهبود سایت خود نیز برخوردار خواهید شد. همچنین این برنامه تمامی اطلاعات موردنیاز درباره مخاطبان را در اختیار شما قرار می دهد. با این حال نکته ای که باید به آن توجه نمایید این است که این برنامه رایگان نبوده و لازم است تا حق اشتراک ماهانه 23 دلاری را برای استفاده از آن، پرداخت نمایید.
8-Craft CMS
در این سایت شما می توانید محتواهای خود را منتشر کرده و از طریق امکانات تبلیغاتی، امکان پیدا کردن مخاطبان بیشتر را داشته باشید. همچنین شما می توانید حساب کاربری خود را به خوبی مدیریت کرده و با تحلیل آمارهای خود مواجه شوید. در نهایت امکانات متنوع برای همکاری با سایر افراد و اعمال تغییرات مورد نظر بر روی تمامی بخش های محتوا حتی پس از انتشار، از جمله مواردی است که باعث شده است تا این بستر، یک انتخاب مطمئن باشد. این برنامه اگرچه به صورت پیش فرض رایگان است، با این حال برای استفاده از تمامی امکانات آن نیاز است تا 299 دلار پرداخت کنید.
9-Weebly
امکان مدیریت نظرات، برنامه ریزی برای پست های آینده و سایر امکانات باعث شده است تا این برنامه نیز یک بستر کاربردی باشد. وجود ابزارهای سئو و امکانات تبلیغاتی، از مواردی است که باعث می شود تا نسبت به ترافیک مناسب، اطمینان داشته باشید. نسخه پیشرفته این برنامه، حق اشتراک شش دلار به ازای هر ماه دارد که رقم کاملا مقرون به صرفه ای محسوب می شود.
مطلب مرتبط: توصیه های وبلاگ نویسی برای جلب مخاطب بیشتر
10-Write.as
در این برنامه شما با امکانات ویرایش خودکار محتوا مواجه خواهید بود که کمک می کند تا موارد تولیدشده، بدون ایراد باشد. همچنین شما می توانید با برداشتن تیک نمایش اطلاعات، به صورت ناشناس فعالیت داشته باشید که این موضوع در موارد مختلفی، کاربرد دارد. این برنامه در دو نسخه رایگان و همراه با حق اشتراک شش دلار به ازای هر ماه، در دسترس همگان قرار دارد.
11-Blogger
این برنامه توسط گوگل منتشر شده است و همین امر کمک می کند تا از تمامی بازارهای محبوب ترین مرورگر جهان، نهایت استفاده را داشته باشید. درواقع وجود ابزار آنالیز گوگل در کنار تبلیغات کلیکی این برنامه، موفقیت شما را تضمین می کند.
12-Tumblr
این برنامه تمرکز خود را بر روی میکروبلاگینگ گذاشته است و با تمامی موارد قبلی، تفاوت دارد. درواقع شما تنها می توانید محتواهای کوتاه را در این برنامه منتشر نمایید. با این حال شما در ایجاد انواع محتوا، امکانات لازم را در اختیار دارید و این امر در حالی است که هیچ پنل پولی، برای آن وجود ندارد.
13-Contently
آخرین گزینه در این فهرست، یک پلتفرم بازاریابی محتوا محسوب می شود که برای فعالیت در آن لازم است تا استراتژی درستی را داشته باشید. نکته جالب این است که شما می توانید در ازای پرداخت هزینه از تولیدکنندگان محتوای حرفه ای نیز استفاده نمایید. این موضوع کمک خواهد کرد تا امکان فعالیت بیشتر و تخصصی تر نیز وجود داشته باشد.
مطلب مرتبط: چطور تعداد کاربران وبلاگ برندتان را افزایش دهید؟
در آخر توصیه می شود که برای موفقیت، خود را تنها به یک بستر محدود نکرده و تا حد امکان، از موارد معرفی شده استفاده کنید.