یکشنبه, ۴ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Sun, 24 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز
بررسی ویژگی‌های جدید در اندروید M

روبات سبز پوست می‌اندازد

9 سال پیش ( 1394/5/5 )
پدیدآورنده : محمد ممتازپور  

چندی پیش شرکت گوگل نسخه دیگری از محبوب‌ترین سیستم‌عامل تلفن همراه را با نام رمز اندروید M معرفی کرد که احتمالا تا پاییز امسال وارد بازار خواهد شد. این نسخه از اندروید که در کنفرانس سالانه Google I/O رونمایی شد ظاهری ساده و مشابه نسخه L یا همان Lolipop دارد اما به گفته سازندگان آن، تغییرات زیادی از نظر کدنویسی دارد که امکانات بیشتری را برای کاربران فراهم می‌کند. علاوه بر امکاناتی مثل پشتیبانی از فناوری 4K و امکان انتقال اطلاعات از حافظه داخلی به حافظه خارجی مهیا می‌شود.

57685686697

پشتیبانی از سنسور اثر انگشت

درحالی که شرکت‌های اپل و سامسونگ مدتی است که محصولات خود را با سنسور اثرانگشت روانه بازار کرده‌اند؛ گوگل قول داده پشتیبانی از فناوری اثرانگشت را به‌طور رسمی در اندروید جدید بگنجاند. این خبری خوش برای تولیدکنندگان تلفن‌های هوشمند است چون در محصولات آینده خود می‌توانند سنسور اثر انگشت را تعبیه کنند و از این طریق دستگاه‌های امن‌تری را به مشتریان خود عرضه کنند. از نکات جالب این فناوری می‌توان به استفاده از اثرانگشت کاربر در پرداخت‌های اینترنتی مثل پرداخت از طریق google pay اشاره کرد که می‌تواند بستر امنی را برای خریدوفروش آنلاین مهیا کند.

وقتی اندروید چرت می‌زند

یکی از عمده‌ترین مشکلات کاربران تلفن‌های هوشمند مصرف بالای انرژی این دستگاه‌ها در مقابل باتری‌های نه‌چندان قوی آنهاست. طراحان اندروید M ادعا کرده‌اند که در نسخه جدید این سیستم عامل تا حد زیادی این مشکل برطرف شده است. اندروید جدید از قابلیتی با نام Doz بهره می‌برد که وقتی از دستگاه استفاده نمی‌شود، به‌طور خودکار درحالت Standby قرار می‌گیرد. گوگل با تست‌های انجام شده روی تبلت نکسوس‌9 نشان داد که اندروید جدید با قابلیت Doz می‌تواند مصرف انرژی را تا 50درصد نسبت به نسخه لالی پاپ کاهش دهد که می‌تواند خبر بسیار مسرت‌بخشی هم برای تولیدکنندگان و هم برای کاربران گوشی‌های هوشمند باشد.

اشتراک‌گذاری حرفه‌ای‌تر

کاربران اندروید همیشه برای به اشتراک‌گذاشتن فایل‌های خود با پیچیدگی‌ها و مشکلات زیادی روبه‌رو بوده‌اند اما در سیستم عامل اندروید جدید، قابلیت Direct Share این امکان را فراهم می‌کند که سیستم‌های اشتراک‌گذاری اولویت‌بندی شود. این اولویت‌بندی با توجه به میزان استفاده‌ کاربر از هر قابلیت اشتراک‌گذاری مثل بلوتوث یا اپلیکیشن‌ها دسته‌بندی می‌شود.

پورت Type-C

آینده انتقال اطلاعات سیمی، در دستان نسل جدیدی از پورت‌های USB با عنوان Type-C خواهد بود. به همین دلیل گوگل هم نمی‌خواهد از این عرصه عقب بماند و سیستم‌عامل اندروید M را طوری طراحی کرده تا از این فناوری پشتیبانی کند. این نسل جدید از پورت‌های USB می‌توانند اطلاعات را با سرعت10 Gbps انتقال دهد. در Type-C توان خروجی پورت USB به 100 وات افزایش پیدا کرده است و می‌تواند دستگاه‌ها را با سرعت بسیار بالایی شارژ کند. علاوه بر این پورت دو‌طرفه است؛ یعنی هم می‌تواند یک دستگاه را شارژکند و هم به آن انرژی دهد. جالب اینکه این پروسه می‌تواند در حین انتقال اطلاعات از طریق این پورت نیز انجام شود یعنی جریان انتقال اطلاعات از طریق پورت USB تداخلی در شارژ دادن یا شارژ گرفتن دستگاه از طریق یک پورت تکی ایجاد نمی‌کند.

پشتیبان‌گیری خودکار

بک‌آپ‌گیری خودکار از برنامه‌ها یکی دیگر از ویژگی‌های کاربردی اندروید M است. در این شرایط اگر کاربران حساب کاربری گوگلی خود را حذف کنند، بک‌آپ برنامه‌های آنها نیز حذف خواهد شد. پروسه‌ بک‌آپ‌گیری به‌طور پیش فرض هر 24 ساعت یک‌بار و در شرایطی که دستگاه در وضعیت‌هایی همچون Idle یا شارژ کردن قرار گرفته باشد، انجام می‌شود. البته دستگاه حتما باید به اینترنت متصل باشد.

بهبود در ویرایش متن

انتخاب بخشی از متن در اسمارت فون‌ها کار دشواری است. در اندروید M این قابلیت کمی بهبود یافته و متن به‌صورت کلمه کلمه انتخاب می‌شود. سپس با دکمه‌های کوچک لغزنده می‌توانید حروف را انتخاب کنید. وقتی بخشی از متن را انتخاب می‌کنید، نواری شامل گزینه‌های Copy, Cut و Paste بالای آن ظاهر می‌شود. در نسخه‌های پیشین اندروید، این گزینه‌ها در بالای صفحه ظاهر می‌شدند که اکنون انتخاب آنها راحت‌تر شده است.

مدیریت مجوزها

کاربران اندروید از این پس می‌توانند با قابلیت Apps Permissions میزان دسترسی اپلیکیشن‌ها به بخش‌های مختلف مانند دوربین، مخاطبان و غیره را کاملا کنترل کنند. این کنترل علاوه بر بخش Settings در خود اپلیکیشن‌ها نیز قابل دسترسی است؛ مثلا فرض کنید از واتساپ استفاده می‌کنید و قصد دارید با کلیک روی آیکون میکروفن یک پیام صوتی ارسال کنید. اگر برای نخستین بار در این برنامه روی میکروفن کلیک کنید، اندروید یک پیام نمایش می‌دهد و از شما می‌خواهد که اجازه دسترسی به میکروفن را به واتساپ بدهید. هم‌اکنون کاربران هنگام نصب اپلیکیشن‌ها تمامی دسترسی‌ها را به‌صورت یکجا به برنامه می‌دهند. در نسخه‌های پیشین اندروید هنگام نصب نرم‌افزار لیست مجوزهای درخواستی نشان داده می‌شد تا بدانید این برنامه از چه قابلیت‌هایی استفاده خواهد کرد. ولی نمی‌توانستید بر این مجوزها مدیریت کنید و مثلا اجازه استفاده از اینترنت را به یک نرم‌افزار خاص ندهید. ولی در اندروید M می‌توانید مجوزهای برنامه‌ها را مدیریت کنید.

زمان عرضه

هنوز زمان مشخصی برای عرضه نهایی اندروید جدید اعلام نشده اما در حال حاضر، دارندگان دستگاه‌های نکسوس ۵، ۶، ۹ و Nexus Player می‌توانند نسخه آزمایشی اندروید M را روی دستگاه‌هایشان نصب کنند. گرچه به نظر می‌رسد زمان چندانی تا عرضه نهایی این سیستم عامل باقی نمانده است و به گفته کارشناسان نسخه نهایی آن احتمالا تا پاییز امسال عرضه خواهد شد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/2dtZ18eJ
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه