دبیر جشنواره برترینها در صنعت بستهبندی به حمایتهای مالی صندوق کارآفرینی امید از فعالان این بخش اشاره و تاکید کرد: توسعه صادرات بدون توجه به بهروز بودن صنعت بستهبندی تحقق نمییابد.
افشین فخر در گفتوگو با ایرنا افزود: صندوق کارآفرینی امید از فعالان حوزه بستهبندی در ارتباط با ارائه توانمندیهای خود در نمایشگاه تخصصی و حضور در دورههای بینالمللی و همچنین برگزیدگان مسابقه طراحی این جشنواره، حمایت مالی میکند. وی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران بهتازگی عضو سازمان جهانی بستهبندی (WPO) و اتحادیه بستهبندی آسیا (APF) شده است.
فخر یادآور شد: در طول سالهای متمادی، به دلیل فقدان تشکلی جامع در صنایع بستهبندی ایران، ایجاد ارتباطات بینالمللی و استفاده از تجربهها و دانش دیگر کشورها در تدوین برنامههای راهبردی بستهبندی، اهمیت چندانی برای متولیان نداشته است. وی افزود: از آنجا که بستهبندی هرگز اولویت اصلی صنایع مهم نبوده و صنعتی تجملی و غربی به حساب آمده، هر روز بیشتر در لاک خود فرورفته و داخل مرزهای کشور اسیر شده است.
فخر ادامه داد: پس از رفع تحریمهای اقتصادی، باید توسعه صادرات کالاهای غیرنفتی در اولویت قرار گیرد؛ ضرورت نخست این توسعه، توجه دولتمردان و صادرکنندگان به صنعت بستهبندی است. وی افزود: در این شرایط، انتقال دانش روز، ایجاد زیرساختهای لازم، تربیت نیروی انسانی و تجهیز واحدهای تولیدی و صادراتی به فناوریهای نوین بستهبندی، نیازهای انکارناپذیر در فرآیند توسعه صنعت بستهبندی است.
به گفته وی، اکنون یکی از سیاستهای مهم دولت تدبیر و امید رونق تولید و افزایش صادرات است؛ بنابراین برای این مهم باید صنعت بستهبندی در کشور تقویت شود تا بتوان ارزش افزوده کالاهای صادراتی را به نحو چشمگیری افزایش داد. جشنواره برترینها در صنعت بسته بندی، خرداد ماه امسال در تهران برگزار میشود.