سه شنبه, ۶ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Tue, 26 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز
در پی برقراری تعرفه ترجیحی با ترکیه صورت گرفت

کاهش تعرفه واردات پوشاک ترک

9 سال پیش ( 1393/11/4 )
 

رییس اتحادیه تولید‌کنندگان و فروشندگان پوشاک تهران بر ضرورت شناسایی واردکنندگان غیر‌مجاز پوشاک تاکید کرد و برقراری تعرفه ترجیحی با ترکیه را در کاهش قاچاق در این بخش موثر دانست. ابوالقاسم شیرازی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه در حال حاضر بیشتر واردات در این حوزه از طریق قاچاق انجام می‌شود که قابل شناسایی نیستند، گفت: درحال حاضر تعرفه گمرکی واردات پوشاک 100درصد است که با برقراری تعرفه ترجیحی به نصف کاهش می‌یابد. البته با توجه به اینکه پوشاک جزو کالاهای گروه دهم است، 100 درصد هم سود بازرگانی و مالیات بر ارزش افزوده در آن لحاظ می‌شود. 

وی ادامه داد: طبیعی است با نصف شدن تعرفه 100درصدی پوشاک، 50 درصد تعرفه‌ای که تا به امروز به جیب قاچاقچیان و دلالان می‌رفت نصیب دولت می‌شود و می‌توان درآمد حاصل از این کار را در صندوقی به همین منظور ذخیره کرد. 

 شیرازی با تاکید بر اینکه باید با نظارت دولت و کمک اتحادیه، تولیدکنندگان قانونی را در حوزه پوشاک شناسایی کنیم، گفت: باید تولیدکنندگان یقین داشته باشند که از لحاظ افزایش بهره‌وری، کیفیت و از نظر قیمت تمام شده با کالاهای وارداتی قابل رقابت هستند. از سویی باید برای حمایت از تولیدکنندگان از صندوقی که به همین منظور ایجاد شده بیمه کارگری و مالیاتی تولیدکنندگان را پرداخت کرد تا تولید با واردات قابل رقابت باشد.  

رییس اتحادیه تولید‌کنندگان و فروشندگان پوشاک تهران با بیان اینکه افزایش تولید و حمایت از تولیدکنندگان، اشتغال زایی را به دنبال خواهد داشت، اظهار کرد: با ایجاد این صندوق در واقع بازار را تنظیم می‌کنیم و بدون اینکه به دولت فشاری وارد شود می‌توانیم با این صندوق از واردات قانونی حمایت و از تولیدکننده پشتیبانی کنیم تا تولیدی با کیفیت و قابل رقابت داشته باشد.  وی در عین حال با تاکید بر اینکه برای تولید باید ظرفیت‌سازی کرده و اشتغال زایی کنیم، افزود: اگر دولت از این صندوق هزینه مالیات، بیمه تولیدی‌ها و فروشندگان بخش پوشاک را پرداخت کند، بسیاری از بزهکاری‌ها نیز کاهش می‌یابد. 

شیرازی با تاکید بر اینکه باید منافع و مضرات برقراری تعرفه ترجیحی با ترکیه به دقت مورد بررسی قرار گیرد، گفت: باید با دوراندیشی و درایت در زمینه تعرفه ترجیحی با ترکیه عمل کنیم، چون سال‌های سال است که دولت با افزایش تعرفه واردات پوشاک قصد حمایت از تولیدات داخلی را دارد، ولی در نهایت به این نتیجه رسیدیم که فقط با این کار قاچاق افزایش پیدا کرده است.  

وی در عین حال تاکید کرد: با توجه به واردات بی‌رویه در این بخش پوشاک، تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان متضرر شده‌اند و از سویی دولت درآمدی بابت تعرفه گمرکی ندارد چون قاچاقچیان به واردات غیرقانونی اقدام می‌کنند.  رییس اتحادیه تولید‌کنندگان و فروشندگان پوشاک تهران با تاکید بر اینکه در هیچ جای دنیا قیمت‌گذاری در حوزه پوشاک وجود ندارد، افزود: حوزه پوشاک قیمت‌گذاری ندارد چون هر جا که نظام قیمت‌گذاری باشد نتیجه خوبی نداشته 

است. وی همچنین از در دستور کار بودن قوانین مرتبط با خدمات پس از فروش پوشاک خبر داد و یادآور شد: حدود 17 هزار واحد عرضه‌کننده پوشاک در تهران فعالیت می‌کنند و بازرسان اتحادیه اقدامات نظارتی لازم را بر روند فعالیت واحدهای صنفی انجام می‌دهند. ایران و ترکیه به تازگی قراردادی مبنی بر تجارت ترجیحی منعقد کرده‌اند که براساس آن تعرفه واردات و صادرات تعدادی از کالاها به نصف کاهش یافته است که پوشاک و صنایع نساجی هم مشمول این تجارت شده‌اند. 

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/zgkIn6U4
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
غلامرضا :
8 سال پیش
شلوارو پیراهن وکت وشلوارو...
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتامحاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه