جمعه, ۱۵ تیر(۴) ۱۴۰۳ / Fri, 5 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

مدیریت تحول، از ابتدا تا امروز

9 سال پیش ( 1393/7/2 )
پدیدآورنده : سارا گلچین  

مدیریت تحول به‌عنوان یک پدیده نظام یافته از دهه 1980 و به دنبال تلاش شرکت‌های مشاوره تعیین‌کننده 50 شرکت برتر فورچون ظهور کرد. نخستین شرکت‌های اجرا‌کننده این نوع مدیریت از جمله جنرال الکتریک، فورد و AT & T شرکت‌های بزرگی بودند که توانستند صرفه‌جویی‌های قابل‌توجهی را از این رهگذر برای خود داشته باشند.

آنها برنامه‌های تازه و موثری را در این راه اجرایی کردند و با ایجاد تغییرات فکر شده و خردمندانه در نقش‌های مدیریتی آشنا شدند. این مجموعه کارها به معرفی مدل‌های اولیه مدیریت تحول مثل فرآیند پرشتاب تغییر در جنرال الکتریک (CAP) و فرآیند 8مرحله‌ای جان کوتر برای تغییرات مدیریتی منتهی شد. در این زمان، دسترسی به پیشنهادها و مدل‌های گوناگون مدیریت تحول بیشتر از راه خدمات مشاوره‌ای و تعدادی کتاب درسی و غیردرسی  امکان‌پذیر بود.

در دهه 1990 همزمان با تغییرات اساسی و سریع صنایع در بخش‌های فناوری اطلاعات و منابع انسانی، فرآیند استفاده از برنامه‌های مربوط به مدیریت تحول و مزایای حاصل از آن در مقیاسی گسترده‌تر از پیش کلید خورد. در این مسیر، ‌تجربه‌ها، نتایج و هزینه‌های ایجاد تغییر بدون رویکرد ساختاری باعث شد تا کارمندان و نهادهای گوناگون از ورود ابزارهای موردنیاز برای مدیریت تحول استقبال کنند.

اگرچه استفاده از مدیریت تحول هنوز به شرکت‌های بزرگ محدود بود و آنها به استفاده از پیشنهادهای شرکت‌های مشاوره‌ای بسنده کرده بودند، نقش مدیریت تحول روزبه‌روز پررنگ‌تر و معتبرتر از گذشته می‌شد.
نخستین دهه از هزاره سوم میلادی اما اوج شکوفایی مدیریت تحول بود، زیرا تحول‌های مدیریتی به عنوان یک شایستگی در میان کسب‌و‌کارداران شناخته می‌شد.

این تغییر به افزایش اعتبار مدیریت تحول در دنیای کسب‌و‌کار منجر شد. پژوهش‌ها نشان می‌دهد، آمار استفاده از مدیریت تحول افزایش قابل توجهی داشته، به‌طوری‌که استفاده از روش‌شناسی از 34‌درصد در سال 2003 به 72‌درصد در سال 2011 رسید. ارزش و اعتبار مدیریت تحول با انجام تحقیقاتی درباره اثر این نوع مدیریت بر موفقیت کسب‌و‌کارهایی چون Prosci، IBM و McKinsey از گذشته هم بيشتر شد.

بازار ابزارها و آموزش مدیریت تحول به سرعت در این دوران رشد کرد. تعداد شرکت‌های مشاوره‌ای در این زمینه در سال 2011 به 320 شرکت رسید. برخی از این شرکت‌ها روش‌شناسی‌های خود را داشتند و برخی دیگر که پیش از این تنها خدمات مشاوره‌ای ارائه می‌دادند، حالا آموزش و پیشنهادهایی در برخی از سطوح تولید ارائه می‌دادند.
در آخر اینکه، در پایان دهه اول قرن حاضر شاهد شکل‌گیری نخستین انجمن جهانی صنعتی برای شاغلان مدیریت تحول با عنوان رسمی «انجمن فعالان مدیریت تحول (ACMP) » بودیم.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/VUgAILK8
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتا
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه