یکشنبه, ۳۱ تیر(۴) ۱۴۰۳ / Sun, 21 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

سیدعلی کهفی قانع، رئیس هیات‌مدیره انجمن صنفی تولیدکنندگان تابلوهای برق گفت: ‌ظرفیت کشور ما برای ساخت تابلو براساس استاندارد صنعت 250 هزار سلول است که در سال 93 فقط 75 هزار سلول تولید داشته‌ایم و این میزان تولید به دلیل رکود در بازار بوده که باعث شده ظرفیت بالایی از این صنعت معطل بماند. ضمن اینکه بازار داخلی ما نیز جوابگوی بیش از 100هزار سلول نخواهد بود. در نتیجه نیاز به صادرات داریم که البته آن نیز مشکلات خاص خودش را دارد.

فشار قوانین مالیاتی بر گلوی صنعتگران برق

به گزارش ایلنا، کهفی در نشست خبری ضمن تشریح وضعیت انجمن خاطرنشان کرد: ما در اطراف کشور بازار 400 تا 600 میلیونی را متصوریم به‌طوری که می‌توانیم تابلوها را به کشورهایی مثل عراق، ترکمنستان، قزاقستان، عمان و قطر صادر کنیم اما باید بتوانیم ملزومات حضور در بازارهای خارجی را فراهم کنیم.

رئیس هیات‌مدیره انجمن صنفی تولیدکنندگان تابلوهای برق ایران با بیان اینکه برای صادرات صنعت ازجمله تابلو و صنعت برق مشکلات عدیده‌ای وجود دارد، اظهار داشت: علاوه بر مشکلات مربوط به صادرات، در داخل کشور نیز با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنیم که باید حل شود تا بتوانیم بخش صادراتی را فعال کرده و ارزآوری داشته باشیم.

محسن نجاتیان، نایب رئیس انجمن صنفی تولیدکنندگان تابلوهای برق ایران نیز در این نشست خبری با بیان اینکه برخی مشکلات داخل کشور باعث شده که صنایع نتوانند رشد کنند، اظهار داشت: این مشکلات منجر به این شده که وقت زیادی از صاحبان صنایع گرفته شود و به جای پرداختن به صنعت باید وقت خود را صرف حل مسائل حاشیه‌ای کنند که دولت مسبب آن است.

وی افزود: ما در حال حاضر در بخش مادیات و سازمان اجتماعی با مشکلاتی مواجهیم. به طور مثال اگر وضعیت مالیات‌دهی بخش صنعت را با دیگر کشورهای دنیا مقایسه کنیم آنچه ما پرداخت می‌کنیم بسیار ناچیز است اما از طرفی درآمدهای این بخش نیز ناچیزتر است، بنابراین وقتی بستر برای سوددهی فراهم نیست و قوانین مالیاتی نیز فشار وارد می‌کنند این مسئله باعث می‌شود که صنعت بیشتر وقت خود را صرف دفع این موانع کند، زیرا در سازمان‌های مالیاتی منطق حاکم نیست. بنابراین اگر مشکلی هم پیش بیاید مجبوریم به داوری ارجاع کنیم و اگر مقاومت هم کنیم ابزارهای تهدید و فشار را شاهدیم و این امر تا جایی پیش می‌رود که بخش صنعتی تعطیل شود.

نجاتیان با بیان اینکه مشکل بخش خصوصی باید با نظارت حل شود، اظهار داشت: مسئولان مربوطه به جای تهدید باید منطق را جاری کنند. به‌عنوان مثال اگر ما به میزان ناچیزی بدهکار باشیم و در مقابل بخش هنگفتی نیز از دولت طلبکار باشیم در قبال طلب ما هیچ قانونی اعمال نمی‌شود اما قوانین برای پرداخت بدهی‌ها تا جایی پیش می‌رود که به ضبط اموال و ممنوع‌الخروجی منجر می‌شود.

وی تصریح کرد: در حال حاضر سازمان‌های مالیاتی به‌عنوان نماینده دولت فقط برای وصول مطالبات کار می‌کنند بدون اینکه چاره‌ای برای پرداخت مطالبات ما اندیشیده شود، زیرا طرف قرارداد سازمان‌های مالیاتی دولت است و به این ترتیب ما برای حل این مشکلات راه زیادی باید بپیماییم تا جایی که باعث می‌شود بخش صنعت مستهلک شود.

نایب رئیس انجمن صنفی تولیدکنندگان تابلوهای برق ایران گفت: در حال حاضر به جای اینکه صنعت تشویق شود که توانسته از تحریم‌ها عبور کند و مشکلات مواد اولیه را حل کند عملا مشکلات مضاعف پیش پای صنعتگران گذاشته می‌شود و حتی برای حل مشکل تولید و رفع موانع تولید قوانین اجرایی نمی‌شود و حتی دیوان عدالت نیز طرف دولت را می‌گیرد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/12S0A6UF
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتیندانلود رایگان از شاتراستوک
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه