مدت زمان زیادی از تاسیس شرکت بوتان با مسئولیت محدود نگذشته بود که پسرم، مهندس محسن خلیلی، پیشنهاد ساخت وسایل گازسوز را به من داد که مورد استقبال من قرار گرفت. او بر این عقیده بود که ساخت وسایل گازسوز را هرچه زودتر باید در داخل کشور آغاز کرد. چراکه مصرف «گاز مایع» مستلزم وجود لوازم گازسوز و سیلندر گاز مایع و ظروف تحت فشار برای حمل، ذخیرهسازی و توزیع آن است. از اینرو، واحد کوچکی در درون شرکت بوتان برای ساخت لوازم گازسوز ایجاد شد. اولین محصول که با زحمت و صرف وقت بسیار محسن ساخته و با استقبال زیاد مردم روبهرو شد آبگرمکن ایستاده 40 گالنی با کنترل ترموستاتیک بود.
کارگاه آبگرمکنسازی در زمینی به مساحت 12000مترمربع در تپه سفید واقع در کیلومتر 10 جاده ساوه که اولین تاسیسات سیلندرپرکنی و ذخیرهسازی شرکت بوتان نیز در آنجا قرار داشت، در سالنی به مساحت هزار مترمربع ایجاد شد. محسن کار ساخت را در آنجا فقط به اتفاق دو تکنیسین به نامهای رشید سروش و فاضل علمی با امکانات ساده اولیه و به صورت ابداعی آغاز کرد. به این ترتیب که با پرس دستی و قالبهایی که خود ساخته بود، سر و ته آبگرمکن و غلاف آن را پرس میکرد.
یک نورد هم ساخته بود که بدنه را به حالت استوانهای شکل میداد و با جوشکاری دستی مجموعه ساخته شده و با نصب مشعل طراحی شده و استفاده از عایقهای موجود و کنترلکننده حرارت، آبگرمکن تکمیل و رنگکاری میشد. تولیدات این کارگاه ماهانه حداکثر به بیست عدد میرسید.
در همین کارگاه کوچک به تدریج ساخت اجاقهای رومیزی و پلوپزهای یک تا چهار شعله شروع شد و چندی بعد با همکاری بسیار صمیمانه مهندس محسن غفاری و استفاده از تکنیک تازه لعابکاری، تولید افزایش یافت و در حقیقت، سازندگی در شرکت بوتان اینگونه آغاز شد و رونق گرفت.
به موازات توسعه کارگاه هزار متری اشاره شده و ساخت محصولات گازسوز خانگی، در سال 1343 تاسیس شرکت صنعتی بوتان سهامی خاص را به صورت مستقل الزامی کرد.
فرزندان دیگر من، مهندس همایون، مهندس حمید و مهندس شاهین خلیلی پس از پایان تحصیلات در امریکا یکی پس از دیگری به ایران بازگشته و به جمع ما پیوستند و به این ترتیب، روند توسعه با سرعتی مطلوب پیش میرفت و همین سرعت چندبرابر موجب شد که شرکت بتواند در زمانی کوتاه محصولات گوناگون فراوانی را به بازار عرضه کند.
ساخت وسایل گازسوز و سیلندر گازمایع و استفاده از این فرآوردهها توسط تعداد زیادی از مردم، موجب شناخت و آشنایی هرچه بیشتر مردم میهمان با این نام خدمتگزار صنعتی شد.