به گزارش رویترز، در زمانهای گذشته که چندان هم دور نیست، تمام نامزدهای سیاسی معتبر برای شرکت در انتخابات ایالتی یا انتخابات ریاست جمهوری در فلوریدا، کمپین انتخاباتی برگزار میکردند و لزوما باید دولت کوبا را محکوم و اعتقاد خود را نسبت به اینکه در نهایت تحریمها، کاسترو را از قدرت برکنار خواهد کرد اعلام میکردند.
سیاست مذکور طی سالهای اخیر بهطور چشمگیری کاهش یافته است، زیرا مهاجران کوبایی که در جنوب ایالت «فلوریدا» زندگی میکنند تمایل دارند روابط مستقیم خود را با کشور زادگاهشان رواج دهند. کوبا همچنان یک موضوع سیاسی مهم در «فلوریدا» و حتی در سراسر آمریکا است؛ اما این مسئله به موضوعی بسیار پیچیدهتر تبدیل شده است.
این تغییر اجازه داده که شمار قابل توجهی از سیاستمداران آمریکایی تحریم علیه کوبا را بهعنوان سیاستی شکستخورده بشناسند و بر سر این موضوع بحث کنند که موضوع شکستن تحریمهای اعمالی و پایاندادن به دشمنی علیه این جزیره بهترین فرصت برای ترویج آیندهای بهتر برای خود در کوباست.
این تغییر نشانههایی نیز در کاخ سفید داشته است و مشاوران رییسجمهور در حال بررسی این مسئله هستند که با گسترش روابط خود با کوبا به چه میزان از پیشرفت دست پیدا میکنند؛ آرمانی که بهزعم این مقاله باراک اوباما، رییسجمهور آمریکا مدتهاست در سر دارد. اوباما زمانی که در سال 2004 نامزد انتخاباتی مجلس سنا بود، به نفع لغو تحریمها علیه کوبا رأی داده بود، اما طی نامزدی خود برای انتخابات ریاست جمهوری در سال 2008 از این موضع عقب کشید. چارلی کریست، نامزد دموکرات فرمانداری فلوریدا نیز اشاره کرده است که تحریم، سیاستی از رده خارج است که باید کنار گذاشته شود. او اعلام کرد که در نظر دارد طی کمپین انتخاباتی خود به کوبا نیز سفر کند.
کلینتون که یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری حزب دموکرات برای سال 2016خواهد بود، در زندگینامه خود که شخصا آن را نوشته و اخیرا منتشر شده، اعلام کرده که امروز موافق با پایاندادن به تحریم است و آن را نوعی استراتژی شکستخورده میداند. وی این موضع خود را طی مصاحبه در مجلهای نیز اعلام کرده بود.