مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو از ایجاد شركت صادراتی در حوزه مهندسی، طراحی و تامین قطعه خبر داد و گفت: با راهاندازی این شرکت زمینه همكاری قطعهسازان داخلی با برندهای مطرح جهانی فراهم میآید و این امر علاوه بر تاثیر مستقیم بر افزایش كیفیت تولیدات، توان شركتهای ما را نیز افزایش میدهد. به گزارش ایكوپرس، هاشم یكه زارع در دیدار از شرکت اورند پلاستیک با بیان اینكه شركت جدید میتواند از راههای مختلف در این عرصه فعالیت كند، اظهار كرد: با توجه به توافق هستهای و ایجاد فضای مثبت بینالمللی، این شركت در وهله نخست میتواند قطعات مورد نیاز برای محصولات صادراتی را تامین كند. در شیوه دیگر نیز قطعات طراحی و تولید شده میتوانند وارد بازارهای صادراتی شوند.
وی افزود: یكی از مواردی كه در فصل جدید از همكاریهای بینالمللی گروه صنعتی ایران خودرو با شركتهای خارجی دنبال میشود، به دست آوردن سهمی قابل قبول از بازار خودرو و قطعه منطقه است. مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو ادامه داد: هدفگذاری برای خودروساز شدن به معنی واقعی از دو سال گذشته آغاز شده و 80درصد از تحقق این هدف مهم به دوش قطعهسازان است و شركت ساپكو باید آن را اجرایی کند.
یکهزارع افزود: شركت ساپكو در برههای از فعالیت خود تنها به تامین كننده قطعه تبدیل شد، اما وقت آن رسیده كه بحث مهندسی و تحقیق و توسعه را در اولویت كاری خود قرار دهد. از این رو راهاندازی شركت جدید نیز تا اندازه زیادی میتواند به تحقق این امر مهم كمك كند. مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با اشاره به ضرورت ارتقای صنعت قطعه گفت: شرایط فعلی و آینده صنعت خودرو ایجاب میكند كه قطعه سازانی توانمند، سكان كار را به دست گرفته و با تكیه بر تولید كیفی پیش ببرند. وی اظهار كرد: متاسفانه در یك برهه زمانی، فشارهای خارجی و سوءمدیریت باعث شد تا خودروسازان از مقوله كیفیت غافل شوند كه نتیجه آن را در گلایههای امروز مشتریان میبینیم.
مدیرعامل شرکت اورند پلاستیک نیز در این دیدار اظهار كرد: مهندس یكه زارع همراهی خودروسازان و قطعهسازان را به نشستن در یك كشتی تشبیه كردند و من میخواهم بگویم قطب نمای این كشتی باید تولید با كیفیت باشد. حمیدرضا صمدی ادامه داد: بیشك كیفیت باید سرلوحه كارها و برنامههای ما باشد و لازم است خودروسازان و قطعهسازان خود را برای حضور در عرصههای جهانی و بازار رقابتی بینالمللی آماده كنند. وی به فضای جدید پیشآمده برای صنعتگران كشور در دوران پساتحریم نیز اشاره كرد و افزود: این فضای ایجاد شده زمینه حضور صنعتگران در عرصه بینالمللی را فراهم میآورد اما در این عرصه، سختافزارها مشابه هستند و منابع انسانی نیز مهیاست، اما آنچه میتواند برتری را ایجاد كند، مهندسی و كیفیت است.