صنعت تکنولوژی از جمله شرکت اپل کارمندان زیادی دارند که زندگی شان تحت تأثیر قانون منع مهاجرت هفت کشور مسلمان قرار گرفته است. حالا اپل به سایر غول های تکنولوژی مانند مایکروسافت، فیس بوک و گوگل پیوسته است که مدیران عامل شان در محافل خصوصی از این قانون انتقاد کرده اند.
کوک حداقل دو بار با ترامپ مکالمه داشته است. بار اول در یک تماس تلفنی پس از اعلام پیروزی اش در انتخابات و اخیرا در برج ترامپ در کنار چند تن از رهبران صنعت تکنولوژی.
اپل را استیو جابز فرزند یک مهاجر سوری بنیان گذاشته است. همانطور که کوک نوشته است«اپل بدون مهاجرت هرگز وجود نداشت» این متن ایمیلی است که تیم کوک به همه کارمندان اپل در سراسر دنیا فرستاده است:«در دیداری که این هفته در واشنگتن با مقامات داشتم با صراحت اعلام کردم که اپل عمیقا به مهاجرت باور دارد. چه برای شرکت خودمان و چه برای آینده کشور.بدون مهاجران هیچ گاه اپلی وجود نمی داشت که این گونه پیشرفت کند و خلاق باشد. بسیاری از شما به من گفته اید درباره قانون منع مهاجرت هفت کشور مسلمان که دیروز امضا شد نگران هستید. من هم در این نگرانی شریکم. ما از این سیاست حمایت نمی کنیم.»
کارمندانی در اپل هستند که قانون مهاجرتی مستقیماً در زندگی شان تأثیر دارد. تیم خدمات انسانی، حقوقی و امنیتی ما با آنان در ارتباط است و اپل از هیچ تلاشی برای حمایت ازآنان دریغ نخواهد کرد. ما اطلاعاتی را در سایت اپل قرار داده ایم جهت کمک به کسانی که نگرانی یا سوال درباره طرح محدودیت مهاجرتی دارند و طی مذاکره ای با کاخ سفید تأثیرات منفی این قانون بر شرکت و کارمندان مان را مطرح کردیم.
همانطور که بارها گفته ام این تنوع نژادی است که تیم ما را قدرتمند تر می کند و مهم ترین چیزی که می دانم در اپل وجود دارد حس عمیق همدردی و حمایتی است که بین ماست. این حمایت از هر زمان دیگری حیاتی تر است و ذره ای تضعیف نخواهد شد. می دانم که می توانم روی شما حساب کنم در ساختن فضایی که همه در آن احساس راحتی، احترام و ارزشمند بودن داشته باشند.
درهای اپل به روی همه باز است، اهمیتی ندارد که به چه زبانی صحبت می کنند، از کجا آمده اند، طرفدار چه کسی اند یا چگونه عبادت می کنند. کارمندان ما بااستعداد ترین ها در دنیا هستند و از نقاط مختلف این کره خاکی برخاسته اند. به قول دکتر مارتین لوترکینگ: ما شاید با کشتی های مختلف به این کشور آمده ایم، اما الان همه در یک قایق هستیم.