با برگزاری مجمع جهانی صنایع دستی، تمام تغییرات و تحولات به یک فرصت تبدیل می شود و این مسئله امکان به ثبات رساندن و سهم خواهی ایران از بازار دنیاست.
به گزارش روابط عمومی معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، امید شیوا، مشاور بین الملل معاون صنایع دستی کشور در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه در اصفهان گفت: ما در کشورمان به رخداد ها اهمیت نمی دهیم و رخدادهای فرهنگی را کمرنگ می کنیم.
وی افزود: برگزاری مجمع عمومی صنایع دستی یک رخداد اجتماعی - سیاسی محسوب می شود و با توجه به اینکه تاکنون هیچ اتفاق مهمی در حوزه صنایع دستی نداشته ایم این اتفاق مهمی است که رخ می دهد.
وی با اشاره به تفاوت درآمدی صادرات در ایران با چین افزود: اگر تعاملی با جهان نداشته باشیم بازارهای ما رو به فراموشی می رود.
شیوا ادامه داد: روند این رخداد از سال ۲۰۱۴ در هند آغاز و مصوب شد و بعد از آن شورای عالی صنایع دستی طرحی را ارائه داد که همه ساله شهرهای جهانی صنایع دستی انتخاب شوند.
مشاور معاونت صنایع دستی کشور افزود: از سال گذشته که رئیس منطقه ای صنایع دستی در جشن شهر جهانی اصفهان این پیشنهاد را به مسئولان داد بیش از 2هزار ساعت کار کارشناسی انجام شد تا باوجود همه مخالفت ها، اصفهان با اکثریت آرا میزبان این اجلاسیه شد.
وی اظهار کرد: با برگزاری این مجمع تمام تغییرات و تحولات به یک فرصت تبدیل می شود و این امکان به ثبات رساندن و سهم خواهی ایران از بازار دنیاست.
به گزارش روابط عمومی معاونت صنایع دستی کشور، در این گردهمایی که با حضور 75 نفر از مدیران رسانه ای در اصفهان برگزار شد، مقرر شد پوشش کامل خبری از قبل از اجلاس و درحین برگزاری اجلاس به زبان های انگلیسی، عربی، فرانسه، اسپانیایی و چینی انجام شود.
همچنین مراسم افتتاح مجمع عمومی به صورت زنده در شبکه های خبری با هماهنگی صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران پخش می شود. لازم به ذکر است شبکه های تلویزیونی اینترنتی با هماهنگی مجمع عمومی صنایع دستی اصفهان تمامی رویدادها و رخدادهای مربوط به هجدهمین مجمع عمومی شورای جهانی صنایع دستی را پوشش می دهند.