بسیاری از مدیران تصور می کنند که سیاست دورکاری باعث می شود که وظایف مدیریتی آنها کاهش پیدا کند، با این حال این مسئله کاملا نادرست بوده ولی نحوه کار شما تغییراتی را پیدا خواهد کرد. درواقع این دسته از کارمندان نیز عضوی از تیم شرکت محسوب شده و لازم است تا توجه کافی را به آنها داشته باشید. با توجه به شرایط حال حاضر که ویروس کرونا باعث توجه حداکثری به مقوله دورکاری شده است، اکنون بهترین زمان برای صحبت در رابطه با این موضوع محسوب می شود. در این رابطه به بررسی سه وظیفه مدیران در برابر کارمندان دورکار خواهیم پرداخت که رعایت آنها توسط خود من باعث بروز بهترین نتایج شده است.
1-توجه
شما باید به صورت مداوم به کارمند خود پیام داده و از شرایط او آگاه شوید. همچنین می توانید آخرین اخبار را به وی انتقال دهید. درواقع ارتباط خود شما با این افراد باعث خواهد شد تا آنها احساس رضایت بالاتری را از کار خود داشته و میزان وفاداری آنها افزایش پیدا کند. در این رابطه از تشویق و روحیه دادن و تیم خود غافل نشوید. در نهایت تلاش کنید تا شرایطی مهیا شود که تنهابودن، باعث فراموش شدن اصل کار تیمی نشود. برای مثال می توانید زمینه آشنایی آنها را با سایر کارمندان شرکت فراهم آورده و هماهنگی های لازم را انجام دهید. به صورت کلی شما باید توجه خود به دورکارها را به صورت مستقیم نشان دهید.
مطلب مرتبط: تقویت روحیه کارمندان در ایام دورکاری کرونا
2-اعتماد
شما باید اجازه دهید تا افراد به شیوه خود وظایف را انجام دهند. در این رابطه اگر آمارها و راندمان کاری مورد رضایت شما نیست، می توانید مشاوره های لازم را انجام داده و مشکلات موجود را برطرف کنید. همچنین شما نباید یک کارمند دورکار را از نظر زمان تحت فشار قرار دهید. درواقع یکی از دلایل اصلی انتخاب این شیوه کاری، آزادی بیشتر است. درواقع به صورت کلی شما نباید به علت عدم امکان نظارت مستقیم، کارمند را تحت فشار قرار دهید. در نهایت توصیه می شود که وبینارهایی را داشته باشید تا افراد خود را در کنار تیم شرکت حس کرده و مستقیما ایده های خود را بیان کنند. همچنین آنها را از بازخوردها و اتفاقات مثبت پیرامون شرکت آگاه سازید تا روحیه آنها افزایش پیدا کند. امید دادن به آینده ای بهتر و بهبود شرایط آنها نیز امری الزامی محسوب می شود.
3-حمایت
در آخر شما باید از کارمندان خود خصوصا تازهکارها حمایت کنید. این افراد ممکن است درصد اشتباهات بیشتری در مقایسه با یک کارمندی داشته باشند که در شرکت حضور دارند، شما در این زمینه باید صبور باشید تا افراد بتوانند به هماهنگی لازم دست پیدا کنند. همچنین ایجاد امنیت شغلی از دیگر مواردی است که باید رعایت شود. درواقع فردی که احساس کند هر لحظه احتمال از دست دادن موقعیت شغلی خود را دارد، طبیعی است که انگیزه ای برای تلاش بیشتر نخواهد داشت.