پنجشنبه, ۱ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Thu, 21 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز
ارزیابی بهترین توصیه ما در بازاریابی ویدئویی

بهترین استفاده از محتوای ویدئویی در بازاریابی شبکه های اجتماعی

3 سال پیش ( 1399/12/22 )
پدیدآورنده : بورن کاور   پدیدآورنده : علی آل علی  

استفاده از محتوای ویدئویی در عرصه بازاریابی رواج بسیار زیادی میان برندها دارد. اغلب کاربران در زمینه مشاهده محتوای بازاریابی تمایل به فرمت ویدئو دارند. این امر مسیر جذابی پیش روی برندها قرار می ‎دهد. امروزه استفاده از شبکه های اجتماعی در میان مردم گسترش قابل ملاحظه ‎ای پیدا کرده است. اغلب مردم برای ارتباط با هم از شبکه های اجتماعی مانند واتس ‎اپ، توییتر، اینستاگرام و فیس ‎بوک استفاده می ‎کنند. در این میان برخی از شبکه های اجتماعی تازه تاسیس مانند تیک تاک نیز شهرت بالایی کسب کرده‎ اند. براساس گزارش موسسه Wyzowl، کاربران شبکه های اجتماعی به طور میانگین هفته ای 16 ساعت به مشاهده محتوای ویدئویی اختصاص می ‎دهند. بازاریابی با استفاده از محتوای ویدئویی شانس افزایش توجه کاربران را به همراه دارد. درست به همین خاطر در طول سال‎ های اخیر بازاریابی ویدئویی محبوبیت بسیار بالایی در میان برندها پیدا کرده است. پیش از این اغلب برندها به دنبال طراحی تبلیغاتی متنی بودند، اما شبکه های اجتماعی و تحول در فناوری اینترنت موجب شروع دوره تازه ‎ای در عرصه بازاریابی شد.

طراحی محتوای بازاریابی ویدئویی براساس شیوه ‎های مختلفی صورت می‎ گیرد. بسیاری از برندها هزینه لازم برای بازاریابی ویدئویی را با استفاده از پس‎ انداز یا بودجه‎ های اضطراری ‎شان تامین می‎ کنند. با این حساب بهره برداری حداکثری از ویدئوهای بازاریابی دارای اهمیت فراوانی است. اگر کسب و کارها در این مسیر از شیوه ‎ها و توصیه‎ های مناسب استفاده نکنند، بخش قابل توجهی از سرمایه گذاری ‎شان ناموفق خواهد بود. هدف اصلی مقاله کنونی بررسی برخی از نکات اساسی در زمینه سرمایه گذاری بر روی الگوی بازاریابی ویدئویی در شبکه های اجتماعی است. در ادامه برخی از مهمترین نکات در این زمینه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

بهترین استفاده محتوای ویدئویی بازاریابی شبکه های اجتماعی

1. طراحی ویدئوی معنادار برای طرفداران برند

ویدئوهای بازاریابی در شبکه های اجتماعی برای افزایش آگاهی کاربران پیرامون کسب و کار کاربرد فراوانی دارد. بسیاری از برندها به دنبال کسب مشتری یا مخاطب تازه برای خود هستند. این امر جذابیت‎ های بسیار زیادی دارد. مهمترین مسئله در این میان توجه به طرفدارهای فعلی کسب و کار است. بسیاری از برندها دست کم دامنه‎ ای محدود از طرفدارها و مشتریان وفادار دارند. توجه مداوم به این دسته از مخاطب هدف در فرآیند تولید محتوای بازاریابی دارای اهمیت فراوانی است. اغلب سود کسب و کارها از سوی مشتریان وفادار تامین می ‎شود بنابراین بی ‎توجهی به آنها در فرآیند بازاریابی نتیجه مناسبی در پی نخواهد داشت.

مطلب مرتبط: بازاریابی ویدئویی در شبکه های اجتماعی، چالش ها و راهکارها

تولید محتوای ویدئویی باید همراه با کاربرد قابل ملاحظه برای مخاطب هدف باشد. ایراد اصلی برخی از برندها سرمایه گذاری بر روی ویدئوهای غیرکاربردی است. کاربران نیز با مشاهده چنین ویدئوهایی کمترین توجه و تمایلی برای تعامل با برند نشان نمی‎دهند. طراحی محتوای جذاب و تعاملی برای مخاطب هدف دارای پیچیدگی زیادی نیست. مهمترین مسئله در این میان آگاهی از سلیقه مخاطب هدف و تلاش برای تولید محتوای جذاب برای آنهاست. راهکار دیگر در این میان شناسایی نیازهای اساسی مشتریان و مشکلات ‎شان در زندگی روزمره برای پاسخگویی به آنهاست. معرفی کمپین های بازاریابی ویدئویی در قالب آموزش ‎های آنلاین همیشه ایده جذابی محسوب می ‎شود. این امر علاوه بر مشتریان وفادار، توجه مشتریان تازه را نیز جلب خواهد کرد.

یکی از بهترین عملکردها در زمینه طراحی ویدئوهای بازاریابی آموزشی مربوط به برند FabFitFun است. این برند در زمینه تولید و معرفی لوازم آرایشی، بهداشتی و فیتنس فعالیت دارد. اکانت ‎های این برند در شبکه های اجتماعی اغلب اوقات مشغول معرفی محصولات تازه و موردنیاز مشتریان است. جالب اینکه اغلب محصولات براساس سطح نیازهای مختلف مشتریان دسته‎ بندی می ‎شود بنابراین اگر مشتریان دارای بودجه محدود برای خرید لوازم موردنیازشان باشند، بازهم پیشنهادهای مناسبی در صفحه این برند پیدا خواهند کرد.

2. استفاده از ویدئوهای قبلی برای موفقیت در ویدئوهای جدید

بازاریابی ویدئویی در شبکه های اجتماعی از مدت ‎ها قبل مدنظر برندها قرار داشته است. بسیاری از برندها در این حوزه تجربه ‎های متفاوتی و حتی متعارضی دارند. برخی از کمپین های بازاریابی به دلیل استفاده از المان ‎های جذاب مورد توجه مخاطب هدف قرار می ‎گیرد، اما برخی دیگر با بی ‎توجهی تمام کاربران رو به رو می ‎شود. فهم دلیل واکنش‎ های متفاوت کاربران به محتوای بازاریابی کار سختی نیست. شاید این امر تا یک دهه پیش بسیار سخت بود، اما امروزه با معرفی ابزارهای دارای هوش مصنوعی و توانایی یادگیری ماشینی بسیاری از سختی‎ های عرصه بازاریابی رفع شده است.

امروزه بازاریاب ‎ها امکان ارزیابی بازخورد کاربران نسبت به کمپین های ویدئویی قبلی ‎شان در کمترین زمان ممکن را دارند. این امر جلوه جذابی از فعالیت بازاریابی برندها به نمایش می ‎گذارد. یادگیری اصول بازاریابی ویدئویی و تلاش برای رفع مشکلات کمپین ‎های قبلی همیشه تاثیر مثبتی بر روی بازاریابی برندها دارد. یکی از ابزارهای مفید برای ارزیابی وضعیت کمپین های بازاریابی در کمترین زمان ممکن نرم ‎افزار یکپارچه موسسه Sprout Social است. این ابزار امکان ارزیابی دقیق اطلاعات مربوط به محتوای بازاریابی را فراهم می ‎سازد. اگر یک کمپین دارای ویدئوی رسمی بازاریابی باشد، آن ویدئو به احتمال زیاد در شبکه های اجتماعی متعددی بارگذاری شده است. ارزیابی وضعیت بازدید و میزان تعامل کاربران با ویدئو به صورت سنتی بسیار دشوار است. ابزارهای بازاریابی با استفاده از فناوری هوش مصنوعی به سادگی این کار دشوار را انجام می ‎دهند.

نتیجه استفاده از ابزارهای حرفه‎ ای در حوزه بازاریابی دسترسی سریع و ساده به اطلاعات کاربردی برای برندهاست بنابراین دیگر نیازی برای نگرانی در مورد نحوه گردآوری اطلاعات در مورد کمپین های قبلی نیست. مسئله اساسی در این بخش استفاده از اطلاعات مربوط به کمپین های قبلی برای افزایش تاثیرگذاری کمپین های بعدی است. این امر اغلب مورد بی ‎توجهی برندها قرار می ‎گیرد. بنابراین مشاهده کاهش تمایل کاربران برای تعامل با برندها در بازه‎ های زمانی طولانی امری طبیعی خواهد بود.

استفاده از ابزار گوگل تحت عنوان Google Analytics به طور رایگان دسترسی به برخی از اطلاعات مهم در زمینه کسب و کار را فراهم می‎ سازد. بسیاری از برندها به دلیل کیفیت بالای خدمات این سرویس و امکان استفاده رایگان از آن به همکاری با گوگل تمایل دارند. در هر صورت کمپین های تازه یک برند باید با استفاده از اطلاعات مربوط به کمپین های قبلی از کیفیت بالاتری بهره ‎مند باشند.

مطلب مرتبط: هرآنچه باید در مورد بازاریابی ویدئویی بدانیم

3. تعیین سطح تاثیرگذاری مورد انتظار

هر کمپین بازاریابی و ویدئویی با هدف تاثیرگذاری خاص بر روی مخاطب هدف طراحی و تولید می‎ شود. بسیاری از برندها اهداف اصلی ‎شان را به طور دقیق مشخص نمی ‎کنند. این امر مشکلات بسیار زیادی برای برندها به ارمغان می‎ آورد. برخی از کسب و کارها در فرآیند بازاریابی و تاثیرگذاری بر روی مخاطب هدف فقط به دنبال طراحی ویدئوهای جذاب هستند. این امر هیچ هدفی پشت سرش ندارد. با این حساب مشاهده عدم تغییر وضعیت برندها در طول بازه ‎های زمانی طولانی امری طبیعی خواهد بود. تعیین هدف پیش از طراحی محتوای بازاریابی به تمام فعالیت‎ های بعدی نظم می ‎دهد.

برخی از اهداف برندها شامل افزایش تاثیرگذاری بر روی مشتریان در زمینه خرید محصولات، آشنایی بیشتر با برند یا حتی بیان کیفیت بالاتر محصولات ‎شان است. به عنوان مثال، هدف اخیر در مورد بیان کیفیت بالاتر محصولات را در نظر بگیرید. وقتی هدف یک برند جلب نظر مشتریان با کیفیت برتر محصولاتش باشد، بازاریابی ویدئویی از طیق نمایش پشت صحنه تولید محصول کمک شایانی خواهد کرد. این امر در صورت عدم تأمل قبلی درباره هدف کمپین بازاریابی امکان ‎ناپذیر می‎شد.

استفاده از فرمت ‎هایی نظیر گیف یا انیمیشن در بازاریابی ویدئویی تازگی دارد. بسیاری از برندها وقتی از محتوای ویدئویی صحبت می ‎کنیم، فقط به قالب ‎های کلیشه ‎ای و رایج فکر می‎ کنند. هرچه توانایی یک برند برای طراحی ویدئوهای تازه و جذاب بیشتر باشد، تاثیرگذاری بالاتری بر روی مخاطب هدف خواهد داشت. توییتر به عنوان یکی از شبکه های اجتماعی محبوب همیشه مورد توجه برندها قرار داشته است. استفاده از فرمت گیف در توییتر در راستای بازاریابی بهتر یک امر ضروری در دوره کنونی محسوب می‎ شود. کاربران به طور معمول واکنش بسیار بهتری در قبال محتوای ویدئویی نشان می ‎دهند بنابراین برندها باید این امر را به طور دقیق ‎تر مدنظر قرار دهند.

یکی از جذابیت ‎های تولید محتوای ویدئویی مانند گیف یا انیمیشن در شبکه های اجتماعی عدم نیاز به مهارت ‎های بالاست. امروزه بسیاری از بازاریاب‎ ها بدون هیچ ‎گونه مهارتی در زمینه ساخت انیمیشن اقدام به طراحی نمونه ‎های جذاب می‎ کنند. مسئله اساسی در این میان استفاده از ابزارهای ساده و جذاب است. اشتباه برخی از برندها مراجعه به ابزارهای بسیار حرفه ‎ای مانند مجموعه نرم‎افزارهای ادوبی است. وقتی بازاریاب ‎ها مهارت چندانی در حوزه طراحی ویدئو ندارند، باید از ابزارهایی ساده و کاربردی استفاده نمایند. در غیر این صورت امکان ایجاد تاثیر موردنظر از بین خواهد رفت.

4. ضرورت تعیین اهداف اصلی

وقتی برندها در حال طراحی و توسعه محتوای ویدئویی ‎شان هستند، اهداف نقش اساسی بازی می ‎کنند. امروزه اهداف بسیار متنوعی برای برندها در زمینه بازاریابی وجود دارد. بدون تردید اصلی ‎ترین هدف هر برند کسب فروش بیشتر است. با این حال برخی اهداف اصلی دیگر نیز در این میان قابل ملاحظه است. افزایش آگاهی پیرامون برند، اقناع بهتر مشتریان و جلب نظر دامنه تازه‎ ای از کاربران از جمله رایج ‎ترین اهداف اصلی برندها محسوب می‎ شود.

اهمیت اساسی اهداف کمک به ارزیابی هرچه ساده ‎تر و بهتر نتیجه کمپین بازاریابی است. بسیاری از برندها در این زمینه اقدام به استفاده از ابزارهای پیچیده برای ارزیابی نتیجه کمپین‎ شان می‎ کنند. مسئله اساسی در این میان شخصی‎ سازی معیارهای ارزیابی وضعیت برند است. در غیر این صورت هیچ کسب و کاری امکان بررسی دقیق نحوه تاثیرگذاری محتوای ویدئویی بر روی مشتریانش را نخواهد داشت.

ابزارهای رایج در زمینه ارزیابی وضعیت ویدئوهای بازاریابی به طور معمول بر اساس معیارهای کلیشه ‎ای اقدام به ارزیابی کمپین می ‎کنند. این امر هیچ کمکی به برندها برای توسعه کیفیت خدمات ‎شان نخواهد کرد. اگر یک کسب و کار به دنبال تاثیرگذاری بر روی مخاطب هدف و تحقق اهدافش است، باید 2 نکته را مدنظر قرار دهد. نکته نخست مربوط به استفاده از معیارهای شخصی برای بازاریابی بهتر است. نکته دوم نیز امکان استفاده از ابزارهای بازاریابی دارای هوش مصنوعی است. این امر امکان شخصی‎ سازی ارزیابی کمپین را فراهم می ‎کند. شاید تنها نکته منفی در مورد ابزارهای دارای هوش مصنوعی نیاز به پرداخت هزینه به نسبت بالا برای بهره ‎مندی از خدماتش باشد. به جز این نکته سایر خدمات چنین ابزارهایی بسیار جذاب و کاربردی است.

مطلب مرتبط: بهترین و مفیدترین راه های استفاده از بازاریابی ویدئویی

5. دعوت مخاطب به سوی عملی خاص

تولید محتوای ویدئویی در شبکه های اجتماعی براساس اهداف مشخص صورت می ‎گیرد. تلاش برای ترغیب مخاطب هدف به سوی عملی خاص باید در تمام کمپین های بازاریابی رعایت شود. در غیر این صورت محتوای بازاریابی برند برای مخاطب هدف فقط در حکم اندکی سرگرمی است. بسیاری از برندها هیچ برنامه ‎ای برای تاثیرگذاری بر روی مخاطب هدف یا دعوت از آنها برای انجام عملی خاص ندارند. نتیجه این امر افزایش مداوم هزینه‎ های برند و نیاز به سرمایه گذاری در حوزه بازاریابی خواهد بود.

دعوت از مخاطب هدف به سوی عملی خاص اغلب در بخش‎ های پایانی ویدئوهای بازاریابی بروز پیدا می ‎کند. این المان باید فشار قابل ملاحظه‎ ای بر روی مخاطب هدف ایجاد کند. در غیر این صورت تاثیرگذاری موردنظر را ایجاد نخواهد کرد. بسیاری از برندها در تلاش برای تاثیرگذاری بر روی مخاطب هدف و ترغیب آنها به سوی عملی خاص از المان اجبار استفاده می ‎کنند. این امر تاثیر مناسبی بر روی مخاطب هدف ندارد. در عوض کسب و کارها باید به دنبال راهکارهایی برای تاثیرگذاری مطلوب و مناسب بر روی مخاطب هدف باشند. برخی از برندها در این زمینه اقدام به همکاری با اینفلوئنسرها و سلبریتی ‎های مختلف می ‎کنند. مهمترین مسئله در این همکاری‎ ها مهارت افراد موردنظر با ماهیت کمپین بازاریابی برند است. اگر این نکته مدنظر قرار نگیرد، تمام فرآیند بازاریابی و تلاش برای تاثیرگذاری بر روی مخاطب هدف بی ‎فایده خواهد بود.

6. ساده ‎سازی دسترسی مخاطب به ویدئوها

هرچه دسترسی مخاطب هدف به ویدئوهای بازاریابی برند ساده ‎تر باشد، واکنش بهتری از سوی کاربران دریافت خواهد شد. بسیاری از برندها در این مسیر با مشکلات عمده ‎ای نظیر تمرکز بر روی یک شبکه های اجتماعی یا انتشار انحصاری محتوا در وبلاگ برند مواجه هستند. امروزه اغلب برندها فقط در تعداد محدودی از شبکه های اجتماعی اقدام به ایجاد اکانت رسمی می ‎کنند. این امر برای برندهایی با بودجه اندک توجیه اقتصادی دارد. مهمترین مسئله در این بخش ضرورت حضور برندها در شبکه های اجتماعی محبوب مشتریان است. پلتفرم‎ هایی نظیر توییتر، اینستاگرام و یوتیوب باید در محور کانونی فعالیت بازاریابی برندها قرار گیرد.

نکته بعد درخصوص دسترسی ساده مخاطب هدف به ویدئوهای بازاریابی مربوط به توجه به نحوه مشاهده ویدئوها از سوی مخاطب هدف است. اغلب کاربران به هنگام مشاهده ویدئوهای بازاریابی آنها را بدون صدا پخش می ‎کنند بنابراین استفاد از زیرنویس برای ویدئوهای بازاریابی و همچنین توجه به ساختار روان و بدون نیاز به صدای آنها ضروری خواهد بود. این امر اغلب مورد غفلت برندهای مختلف قرار می‎ گیرد بنابراین مشاهده ارتباط گرفتن اندک کاربران با ویدئوهای بازاریابی امری طبیعی خواهد بود.

امروزه برندهای بزرگ در زمینه تولید محتوای بازاریابی مهارت بسیار زیادی دارند. اگر کسب و کار شما در این زمینه با هرگونه مشکلی مواجه شد، الگوبرداری از برندهای بزرگ و موفق بهترین ایده خواهد بود.

مطلب مرتبط: 5 نمونه از جذاب ترین محتوا در شبکه های اجتماعی

7. غفلت از سئو ممنوع

سئو محتوای بازاریابی اهمیت بالایی دارد. بسیاری از برندها فرآیند مدیریت سئو را فقط محدود به سایت‎ های رسمی و وبلاگ می ‎دانند. امروزه در شبکه های اجتماعی نیز ساز و کار مشخصی برای نمایش محتوای مختلف به مخاطب هدف وجود دارد. به عنوان مثال، یوتیوب به عنوان بزرگ ‎ترین پلتفرم ویدئویی دنیا دارای نرخ حیرت‎ انگیز 3 میلیارد جست ‎وجو در ماه است. اگر برندها تمایل به نمایش محتوای ‎شان برای مخاطب هدف دارند، باید به خوبی نسبت به استفاده از تکنیک‎ های مدیریت سئو توجه نشان دهند. این امر فراتر از کاربست کلیدواژه های مناسب است.

امروزه دیگر کاربران از کلیدواژه‎ های متنی برای یافتن محتوای موردنظرشان استفاده نمی ‎کنند. اغلب کاربران به جای تایپ کلیدواژه‎ها از دستیارهای صوتی و همچنین بخش ویدئوهای پیشنهادی سود می ‎برند. معنای این امر ضرورت سازگاری برندها با شیوه‎ های تازه بازاریابی و تاثیرگذاری بر روی مخاطب هدف است. بسیاری از برندها در این زمینه مهارت و تجربه قابل ملاحظه ‎ای ندارند. همین امر کار آنها را دشوار خواهد کرد.

استفاده از ابزار مدیریت بازاریابی Sprout Social فرصت مناسبی در اختیار برندها برای مدیریت بهینه محتوای بازاریابی‎ شان قرار می ‎دهد. بسیاری از برندها در این مسیر نیازمند استفاده از ابزارهای هوشمند هستند. چالش اساسی انتخاب ابزاری مطمئن با هزینه نهایی اندک است. دسترسی به توصیه‎ های حرفه‎ ای در زمینه مدیریت سئو و ارزیابی مداوم کیفیت سئو مطالب از جمله خدمات گسترده ابزار مورد بحث است بنابراین در صورت مشاهده مشکلات عمده در این زمینه باید نسبت به کاربست شیوه ‎های تازه در حوزه بازاریابی اقدام نمایید. در غیر این صورت شاید فرصت‎ های بسیاری برای تاثیرگذاری بر روی مخاطب هدف را از دست دهید.

8. ارزیابی عملکرد کلی ویدئوی بازاریابی

ویدئوهای بازاریابی دارای عملکردهای کلی نیز هستند. اغلب کسب و کارها در زمینه تاثیرگذاری بر روی مخاطب هدف ایده ‎های مختلفی دارند. ارزیابی میزان تحقق اهداف و ایده‎ های هر برند در فرآیند بازاریابی امری رایج در میان کسب و کارها محسوب می ‎شود. این امر شیوه‎ های مختلفی نظیر تعیین معیارهای شخصی ‎سازی شده برای برند را به پیش می‎ کشد. مسئله دیگر در این میان مربوط به وضعیت کلی ویدئوهای بازاریابی است. معیارهای رایج در این بخش شامل میزان لایک، کامنت و بازنشر هر محتوای بازاریابی است. اگر رتبه هر کدام از معیارهای فوق بالا باشد، وضعیت بازاریابی برندها در نمای کلی بهبود یافته است. متاسفانه بسیاری از برندها در عمل تمایلی به ارزیابی وضعیت کلی کمپین های بازاریابی شان ندارند بنابراین اطلاعات آنها از وضعیت بازاریابی و تاثیرگذاری بر روی مخاطب هدف همیشه ناقص است.

مطلب مرتبط: 11 اصل طلایی بازاریابی شبکه های اجتماعی

9. تداوم در زمینه تولید محتوای جذاب

بازاریابی ویدئویی در شبکه های اجتماعی باید به عنوان امری بلندمدت مدنظر قرار گیرد. بسیاری از برندها نسبت به استفاده از شیوه‎ های مختلف برای بازاریابی ویدئویی در قالب کوتاه‎ مدت اقدام می ‎کنند. این امر موجب شهرت اندک برندها در دوره‎ های کوتاه و سپس فراموشی‎ شان از سوی مخاطب هدف می ‎شود. برندهای بزرگ همیشه اقدام به بازاریابی با استفاده از ویدئوهای جذاب می ‎کنند. این امر در دهه ‎های متمادی مدنظر برندها قرار داشته است بنابراین برندهای دیگر نیاز باید در بلندمدت اقدام به استفاده از مزیت بازاریابی ویدئویی نمایند. در غیر این صورت بهره‎ برداری مناسبی از سرمایه ‎گذاری ‎شان نکرده‎ اند.

منبع : sproutsocial
برچسب ها : بازاریابی و فروش
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/C6BkVDrM
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفره
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه