پنجشنبه, ۱ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Thu, 21 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز
راهنمای جامع فرصت امروز برای وبلاگ نویس ها

سئوی محتوا در دنیای وبلاگ ها

2 سال پیش ( 1401/7/9 )

بهینه سازی موتور جست وجو یا آنطور که متخصص های این حوزه می گویند، سئوی محتوا دیگر یک مفهوم ناشناخته نیست. این روزها هر کسی که یکبار هم به اینترنت وصل شده باشد، خیلی خوب با سئو آشناست. کلیشه هایی نظیر استفاده از کلیدواژه های مناسب یا هشتگ های کاربردی آنقدر تکرار شده که دیگر همه آن را حفظ هستند. آنچه در این بین مورد غفلت شدید واقع شده، سئوی وبلاگ هاست. انگار که فقط سایت ها یا شبکه های اجتماعی برای کارآفرینان پولساز است و حتی چیزی به اسم وبلاگ وجود خارجی هم ندارد. 

اگر شما از آن دست کارآفرینانی هستید که هنوز هم روی وبلاگ حساب ویژه ای باز می کنند، احتمالا بی توجهی کارشناس های سئو به این قلمرو حسابی حرص تان را درآورده است. هرچه باشد وبلاگ های تخصصی هنوز هم کلی طرفدار در چهار گوشه دنیا دارد و رقابت بر سر جذب ترافیک بیشتر در این قلمرو حسابی داغ است. پس بد نیست از خودمان بپرسیم چرا هیچ کس به سئوی وبلاگ توجهی ندارد؟

سئوی محتوا در دنیای وبلاگ ها

کارآفرینان مختلف برای سوال بالا جواب های بی نهایت متنوعی دارند. چه بسا حتی یکی از آنها از هر دری برای تان حرف بزند به جز سئوی وبلاگ. البته ما در روزنامه فرصت امروز اصلا میانه خوبی با اینطور طفره رفتن از جواب نداریم. اگر قرار باشد ما به سوال بالا جواب دهید، بدون معطلی روی پیشفرض های غلط کارآفرینان دست خواهیم گذاشت. ماجرا جالب شد، نه؟

همانطور که خیلی از کارآفرینان ایمیل مارکتینگ را الگویی از مد افتاده می دانند، در دنیای سلطه شبکه های اجتماعی به وبلاگ نویسی نیز توجه زیادی نمی کنند. راستش را بخواهید، ما اصلا نمی دانیم این باور غلط از کجا پیدا شده، اما مطمئنیم ماجرا به هیچ وجه اینقدر هم تیره و تار نیست. هرچه باشد وبلاگ های تخصصی در دنیای کسب و کار طرفدارهای دو آتیشه خودش را دارد که اتفاقا روزشان بدون چک کردن وبلاگ های مورد علاقه شان شب نمی شود. 

مطلب مرتبط: اشتباهات نابخشودنی در سئوی محتوا

همانطور که یک ورزشکار فقط با آرزوهای دور و دراز برای قهرمانی در المپیک راه به جایی نمی برد، شما هم صرفا با علاقه به وبلاگ نویسی کارتان پیش نخواهد رفت. در عوض شما یک برنامه دقیق لازم دارید تا صفر تا صد کارتان را پیش بینی کند. این برنامه جذاب که همه آرزوهای کارآفرینان در دنیای وبلاگ نویسی بدان گره خورده است، چیزی نیست جز سئوی محتوا؛ البته نه هر نوع سئو، بلکه سئوی محتوای وبلاگی!

اگر شما هم دوست دارید دستی به سر و گوش وبلاگ تان بکشید، این مقاله همان تکه گمشده پازل کسب و کارتان است. جالب آنکه شما با سئوی محتوا در وبلاگ حتی لازم نیست دست به جیب هم بشوید؛ چراکه تمام توصیه های ما در این مقاله کاملا رایگان است. خب منتظر چه هستید؟ آب دست تان است زمین گذاشته و در ادامه با ما همراه شوید. 

سئوی محتوا برای وبلاگ ها

سئوی محتوا در دنیای وبلاگ ها

آیا تا به حال پیش خودتان فکر کرده اید چرا بعضی از وبلاگ ها با محتوای کاملا معمولی طوری طرفدار دارند که انگار یک نقشه گنج را فاش کرده اند؟ یک جواب دم دستی برای این سوال شانسی خواندن چنین رویدادهایی است. قبول دارم این جواب منطقی به نظر می رسد، اما ما در روزنامه فرصت امروز اصلا به شانس اعتقاد نداریم. در عوض رمز موفقیت بعضی از وبلاگ ها با محتوایی کاملا معمولی در سئوی بی عیب و نقص است. 

حالا که جواب موفقیت وبلاگ ها در دنیای رقابتی امروز را پیدا کردیم، اجازه دهید بدون هیچ حرف اضافه ای برویم سراغ اصل مطلب. این شما و این هم تکنیک های سئوی محتوا در وبلاگ.

محتوا همچنان پادشاه است!

سئوی محتوا در دنیای وبلاگ ها

مارکتینگ بدون محتوای خوب مفت هم نمی ارزد. کاربران در شبکه های اجتماعی فقط به نیت مشاهده محتوای به درد بخور سراغ اکانت برندهای مشهور می روند. در این بین اگر یک برند فقط حرف های تکراری یا کلیشه ای بزند، خیلی زود سوژه خنده کاربران را فراهم خواهد کرد. هرچه باشد مردم وقت شان را از سر راه نیاورده اند که پای محتوای تکراری من و شما هدر دهند. اینجاست که محتوای باکیفیت مثل یک قهرمان اسطوره ای خودنمایی می کند. 

وقتی وبلاگ شما محتوای باکیفیت دارد، دقیقا مثل تیم فوتبالی خواهد بود که آنقدر زیبا بازی می کند که حتی طرفداران تیم حریف هم شیفته آن می شوند. احتمالا شما هم در بین دوستان تان شخصیت هایی را سراغ دارید که هیچ کس از آنها متنفر نیست. چنین آدم های دوست داشتنی ای معمولا آنقدر خوب رفتار می کنند که همه در یک نگاه عاشق شان می شوند. وبلاگی که محتوای درجه یک دارد، دقیق مثل آدم خوش مشربی است که اتفاقا دیگران کلی چیز از او یاد می گیرند!

بی شک این همه تاکید ما روی محتوای باکیفیت اول از همه کلی سوال درباره ماهیت چنین محتواهایی در ذهن تان ایجاد خواهد کرد. هرچه باشد بدون یک تعریف دقیق حتی آب خوردن هم تبدیل به کاری بی نهایت سخت و پیچیده می شود. ما در روزنامه فرصت امروز محتوای باکیفیت را آن محتوایی می دانیم که مرتبط با حوزه کاری یک برند باشد. قبول دارم این تعریف کمی پیچیده است، پس اجازه دهید با یک مثال کاربردی همه چیز را مثل روز روشن کنیم. 

فرض کنید شما برندی در حوزه تولید لاستیک خودرو دارید. اگر کارتان گرفته باشد، احتمالا از لاستیک خودروهای شهری تا فرمول یک و حتی کامیون های سنگین را تولید خواهید کرد. حالا اگر قرار باشد وبلاگی برای خودتان داشته باشید، بی شک کسی انتظار مشاهده پوشش اخبار فرمول یک در آن را ندارند. هرچه باشد کار شما تولید لاستیک است و بازدیدکنندگان وبلاگ تان هم فقط دنبال محتوایی مرتبط با این حوزه می گردند. پس باید دقیقا همان محتوایی را جلوی آنها قرار دهید که انتظارش را دارند. 

مطلب مرتبط: فاکتورهای گوگل در سئوی محتوا چیست؟

اگر بخواهیم همچنان از مثال بالا استفاده کنیم، نمونه موفق تولید محتوای باکیفیت وبلاگی آموزش های کاربردی درباره انتخاب لاستیک، تفاوت مدل های مختلف و صدالبته مقایسه آنها با هم است. چنین محتوایی سه سوته کلی مخاطب به وبلاگ تان سرازیر خواهد کرد؛ چراکه دقیقا همان محتوایی را تولید کرده اید که کلی خواهان در بازار دارد؛ به همین سادگی.

شاید کارآفرینان سختگیر به ما ایراد بگیرند که تولید محتوای باکیفیت اصلا تکنیک سئو نیست. قبول دارم فرمول ما در این بخش با قواعد سفت و سخت سئو جور درنمی آید، اما اگر قرار بود همه با یک فرمان در بازار موفق شوند، دیگر سنگ روی سنگ بند نمی شد. پس با خیال راحت اول از همه دنبال تولید محتوای باکیفیت باشید. بعد هم بیایید سراغ بقیه توصیه های ما تا کارتان زمین نماند. 

آنالیز جست وجوی کاربران

سئوی محتوا در دنیای وبلاگ ها

آیا تا به حال فکر کرده اید برای چه کسانی محتوا تولید می کنید؟ اشتباه نکنید، اینجا کلاس درس فلسفه نیست و ما هم قصد نداریم چارچوب های ذهنی تان را به هم بریزیم. در عوض تمام هدف مان نشان دادن اهمیت سلیقه مخاطب در سئوی محتواست. شما حتی اگر یک ویدئوی بازاریابی حرف های با حضور جانی دپ هم داشته باشید، تا زمانی که این محتوا باب میل کاربران نباشد حتی یک سنت هم سود نخواهید کرد. اگر حرف ما را قبول ندارید، کافی است خودتان را جای کاربران بگذارید. آیا شما به عنوان یک کاربر عادی حاضر به خرید از برندی هستید که در وبلاگش اصلا محتوای باب میل تان ندارد؟ 

فرمول طلایی ما در این بخش برای میخکوب کردن کاربران به سایت برندتان بی نهایت ساده است. کافی است قبل از اینکه شب و روزتان را به تولید محتوا اختصاص دهید، یک جست وجوی ساده در گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) داشته باشید. آن وقت قلق کار دست تان می آید و با صفر تا صد سلیقه کاربران آشنا خواهید شد. خب وقتی مو به موی جست وجوی کاربران در گوگل را حفظ باشید، آیا دلیلی برای تولید محتوای بی ربط به سلیقه مخاطب تان باقی می ماند؟

این روزها گوگل آنالیتیکس دیگر یک ابزار ساده نیست. در عوض کلی بخش های تو در تو دارد که اگر حواس تان نباشد در یک چشم به هم زدن تبدیل به هزارتویی بی سر و ته خواهد شد. توصیه طلایی ما برای شما در این بخش استفاده از اطلاعات سوابق جست وجو (Search History) در این ابزار است. اینطوری شما بدون هیچ دردسر اضافه ای کلیدواژه های پرطرفدار مخاطب هدف تان را پیدا خواهید کرد. از این مرحله به بعد هم کافی است محتوای تخصصی براساس آن کلیدواژه ها تولید کنید. اینطوری وبلاگ تان در یک چشم به هم زدن تبدیل به پاتوق مشتریان خواهد شد.

تیتر خوب و دیگر هیچ!

سئوی محتوا در دنیای وبلاگ ها

عکاس های حرف های یک اصطلاح دارند که یک عکس خوب اندازه هزاران جمله ارزش دارد. بی شک در حالت عادی این عبارت جای هیچ چون و چرایی ندارد، اما وقتی پای سئوی محتوا وسط باشد همه معادلات به هم خواهد ریخت؛ چراکه در وبلاگ نویسی یک تیتر خوب اندازه هزاران عکس یا حتی چند صد گیگ ویدئوی بازاریابی اهمیت دارد. ماجرا به بخش حساسش رسید، نه؟

مطلب مرتبط: 7 گام ایجاد محتوای سئویی

وقتی کاربران به وبلاگ شما سر می زنند، اولین چیزی که به چشم شان می خورد، تیتر محتواهای تان است. در این بین هم هیچ فرقی بین فرمت های مختلف نظیر متن، ویدئو یا صوت نیست. در هر صورت محتوا باید شناسنامه داشته باشد و تیتر شناسنامه اصلی محتوا به حساب می آید. اگر حتی یک محتوای بدون تیتر در وبلاگ یا سایت برندهای بزرگ پیدا کردید، پیش ما جایزه دارید (لازم نیست به خودتان زحمت دهید، کلی گشتیم اما یک مورد هم پیدا نمی شود!).

اگر شما تا حالا به اهمیت تیتر در سئوی محتوا توجه نکرده اید، اولین اقدام استراتژیک تان باید انتخاب یک قالب سبک و در عین حال سازگار با نمایش درست تیترها باشد. باور کنید یا نه، بعضی از قالب ها طوری محتوا را نشان می ‏دهد که اصلا تیترش به چشم نمی آید. پس یک زحمتی کشیده و ته توی قالب وبلاگ تان را در بیاورید. اگر تیتر محتواهای تان اصلا به چشم نمی آید، باید همین امروز دنبال قالبی بهتر باشید. یادتان باشد در این مورد حتی یک روز تعلل هم فاجعه بار خواهد بود.

مرحله بعدی کار ما در این بخش شبیه درج اسم بازیکنان فوتبال روی پیراهن تیم هاست. همانطور که هر بازیکن تیم بایرن مونیخ پشت پیراهنش اسم خودش را دارد، در وبلاگ شما هم هر محتوا باید اسم خاص خودش را داشته باشد. ما در دنیای سئو به این اسم های خاص تگ موضوعی (Title Tag) می گوییم. این تگ ها هر محتوا را از بقیه جدا کرده و به موتورهای جست وجو کمک می کند نتایجی کاملا دقیق برای کاربران پیدا کنند. با این حساب محبوبیت تگ های موضوعی پیش الگوریتم گوگل نباید خیلی تعجب برانگیز باشد، مگر نه؟

کارآفرینان معمولا با مثال های دم دستی بهتر موضوعات مربوط به سئو را متوجه می شوند. درباره تگ موضوعی کافی است قبل از بارگذاری محتوای تان چند تا کلیدواژه مرتبط با محتوای تان را در کادر تگ قرار دهید. مثلا اگر ویدئویی درباره کیفیت لپ تاپ جدید برندتان ساخته اید، استفاده از کلیدواژه هایی نظیر لپ تاپ، راهنمای خرید لپ تاپ و تازه های دنیای رایانه گزینه های خوبی برای تیتر موضوعی خواهد بود. اینطوری شما مثل آب خوردن کاربرانی که دنبال لپ تاپ هستند یا حتی به این صنعت علاقه دارند را روی هوا می قاپید.

لینک کردن محتوا به هم

سئوی محتوا در دنیای وبلاگ ها

جمع دوستانی را در نظر بگیرید که به قصد بازدید از نقاشی های یک هنرمند مشهور وارد یک گالری هنری می شوند. بی شک همه این افراد بعد از دیدن تک تک نقاشی ها بدون حتی یک دقیقه معطلی سمت خانه شان خواهند رفت؛ چراکه دیگر دلیلی برای ماندن در گالری مورد بحث نخواهد بود. البته به شرط اینکه صاحب آن گالری یک بازاریاب حرفه ای نباشد؛ چراکه وقتی یک فود کورت، موزه هنری و صحنه تئاتر کنار چنین گالری برپا شود، دیگر هیچ کس دلش نمی آید این مجموعه را ترک کنید. چنین مثالی در دنیای سئو نیز کاربرد دارد. البته در عرصه سئو به جای فود کورت یا دیگر مراکز تفریحی جانبی پای لینک های جذاب وسط است. 

اگر شما در وبلاگ تان سیستم دقیقی برای معرفی محتوای مرتبط داشته باشید، کاربران وقتی سری به یکی از محتواهای تان می زنند با کلی پیشنهاد جذاب دیگر هم رو به رو خواهند شد. آن وقت احتمالا دست و دل شان بلرزد و به جای یک بازدید چند دقیقه ای ساعت ها در وبلاگ تان پرسه بزنند. بی شک در این حالت خبری از ترافیک اضافه برای وبلاگ تان نیست، اما یادتان نرود الگوریتم گوگل خیلی باهوش تر از آن است که فقط روی ترافیک بیشتر حساب کند. یکی از معیارهای کلیدی برای گوگل در رتبه بندی سایت یا وبلاگ ها مدت زمان حضور کاربران است. به زبان خودمانی، هرچه کاربران زمان بیشتری در سایت شما حضور داشته باشند، شانس شما برای کسب رتبه های برتر گوگل بالاتر می رود. 

شاه کلید ما برای حفظ کاربران در وبلاگ برند خیلی عجیب یا پیچیده نیست. شما فقط باید تک تک محتواهای تان را با لینک های مربوط به بقیه محتواهای مرتبط تان پوشش دهید. اینطوری کاربران با انبوهی از محتوای مرتبط با کارتان رو به رو خواهند شد و مدت زمان بیشتری در سایت تان حضور پیدا می کنند. از آنجایی که هیچ کاری در این دنیا راحت نیست، احتمالا فرآیند لینک کردن محتوا به هم در ابتدا خیلی به نظرتان سخت خواهد رسید. با این حال کمی که بگذرد، دست تان حسابی راه می افتد. آن وقت دیگر هیچ برندی به گرد پای تان هم نمی رسد. 

مطلب مرتبط: سئو محتوا با 6 اقدام طلایی

منابع:

https://problogger.com

https://blog.hubspot.com

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/evyIhGdu
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفره
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه