چهارشنبه, ۵ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Wed, 25 Dec(12) 2024 /
           
فرصت امروز

«افرادی که تاریخ را از یاد می برند، محکوم به تکرار آن خواهند بود». متاسفانه اکثر کارآفرینان این اشتباه را بارها و بارها تکرار می کنند.

طبق تحقیقات، دلایل اصلی شکست تجارت ها نبود تقاضا برای محصول، به پایان رسیدن ذخایر مالی شرکت و استفاده از افراد اشتباه برای کار است. این دلایل کاملا واضح و آشکار هستند، پس چرا شرکت ها دائما ورشکست می شوند؟

شروع یک تجارت به شدت وسوسه کننده است و اکثر کارآفرینان قصد دارند با ارائه یک محصول، خدمات یا مفهوم جدید، دنیا را تغییر دهند و معتقدند که هرگز شکست نخواهند خورد. حتی معدود افرادی که با خوش شانسی محصول خود را به مرحله تولید می رسانند نیز هیچ تضمینی برای فروش آن و جذب مشتری نخواهند داشت.

مردم دائما در وب سایت های مختلف از تجارت ناموفق یا در حال شکست خود گلایه می کنند. به چند مثال توجه کنید:

«به بن بست رسیده ایم. وضعیت پایدار است و هیچ پیشرفتی حاصل نمی شود. هیچ یک از 10 کارمندم متوجه این مسئله نیستند».

مطلب مرتبط: 5 راز موفقیت در کسب و کار

«من چند سال پیش به همراه همسرم یک کارخانه تولید لباس کودک احداث کردیم. من بلافاصله متوجه شدم که او از نحوه مدیریت یک تجارت و همچنین مسائل اقتصادی هیچ اطلاعی ندارد. پس از گذشت یک سال و نیم، تجارت ورشکست شد و حتی تا آستانه جدایی نیز پیش رفتیم. من تنها خود را مقصر می دانم».

«استارتاپ من دچار مشکل شده است. تا نیمه اول امسال من کاملا به مدل تجاری خود اعتماد داشتم و می دانستم که تنها به سرمایه نیاز داریم. ولی اکنون اوضاع اصلا جالب نیست. فروش در حال کاهش است و هیچ راه حلی هم نداریم».

چطور به چنین سرنوشتی دچار نشویم؟

خب، نخستین مرحله، استفاده از منابع موجود است. این داستان ها منابع بسیار خوبی هستند. خوشبختانه منابع دیگری نیز در اختیار داریم. با کمی جست وجو در اینترنت و شبکه های اجتماعی، با داستان های مشابه بی شماری مواجه خواهید شد. داستان شرکت هایی که با رویایی بزرگ شروع به کار کردند، ولی در نهایت چیزی جز شکست به دست نیاوردند.

شما همچنین می توانید با خواندن زندگی نامه ها و همچنین مصاحبه های افراد مشهور و موفق و حتی کارآفرینان و مدیران ناموفق اطلاعات بسیار باارزشی به دست آورید. این افراد همواره بر داستان زندگی و شکست های خود تاکید دارند پس از این منابع نیز غافل نشوید.

تمام این موارد اهمیت بسیاری دارند و تکرار این اشتباهات به معنای پایان عمر کار و تجارت شما خواهد بود. چنانچه به تحقیق علاقه دارید، اخیرا طی تحقیقی دلیل شکست 1500 شرکت در نقاط مختلف دنیا جمع آوری شد. این لیست در چند گروه طبقه بندی شده است و شما می توانید با مشاهده جنسیت و سن صاحب کسب و کار، نوع تجارت و سایر موارد، با دلایل مختلف شکست تجارت ها آشنا شوید.

پس از بررسی چندین صفحه، من اطلاعات بسیار خوبی از مشکلات رایج این شرکت های ناموفق به دست آوردم. به این نکات در خصوص شکست و موفقیت توجه کنید:

1. نگران رقابت نباشید

رقابت یعنی تایید بازار و هر چه رقیب شما موفق تر باشد، ورود به بازار برای شما ساده تر خواهد بود. به علاوه، صرف نظر از میزان تشابه، رقیب همواره با شما تفاوت خواهد داشت. روی کار خود تمرکز داشته باشید و از تقلید بپرهیزید.

2. تنها به موارد مورد نیاز خود توجه کنید

مهم نیست که در حال جذب سرمایه هستید یا برای جلب توجه مشتریان جدید تلاش می کنید، شروع کار بدون آمادگی نتیجه ای جز شکست نخواهد داشت. شما باید بلافاصله پس از امضای قرارداد کار، انتظارات کارفرما را برآورده سازید. چنانچه آمادگی لازم را ندارید به دنبال راه دیگری باشید.

3. ساخت محصول مورد نظر مردم

اکثر افراد، با این تصور که مشکلی را شناسایی کرده اند و راه حلی برای رفع آن دارند، اقدام به ساخت محصول مورد نظر خود می کنند. سپس ماه ها و حتی سال ها برای ساخت آن تلاش می کنند، ولی متاسفانه، به نیاز و تقاضای مردم و حل مشکلات آنها هیچ توجهی ندارند.

مطلب مرتبط:6 نکته در تجارت خارجی

شاید شما هم یک کارآفرین ورشکسته باشید

شما نیز می توانید با بازگویی داستان و مشکلات خود در فضای مجازی، به رشد و شکوفایی تجارت های نوپا و جدید کمک شایانی بکنید. پس هرگز تجربیات خود را از دیگران دریغ نکنید.

منبع : inc
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/G7SpwMT0
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابخرید کتاب استخدامیقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیپارتیشنتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپور
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه