چهارشنبه, ۱۰ مرداد(۵) ۱۴۰۳ / Wed, 31 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

بیل گیتس از طریق یک شبیه سازی تصویری، نشان داد که در صورت شیوع آنفولانزا، ۳۳ میلیون نفر در بازه ۶ ماهه به دام مرگ گرفتار می شوند.

درست یک قرن پیش، یعنی در سال ۱۹۱۸ میلادی، بیماری آنفلونزا در جهان شیوع پیدا کرد که نزدیک به یک سوم از جمعیتِ آن زمانِ جهان را تحت تأثیر خود قرار داد. در پی شیوع این بیماری مسری و مرگبار، بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون نفر جان خود را از دست دادند. حال بیل گیتس و متخصصان بهداشت عمومی بر این باور هستند که در صورت شیوع بیماری مشابه در جهان کنونی، ۳۳ میلیون نفر در عرض ۶ ماه جان خواهند باخت. با این وجود، اگر چنین اتفاقی دوباره رخ دهد، آثاری به مراتب مرگبارتر و فراگیرتر از گذشته خواهد داشت.

برطبق نوشته های یافت شده از اتفاقات صد سالِ گذشته، شیوع این بیماری با چنان سرعتی اتفاق افتاد که در عرض ۵ هفته، سراسر خاکِ ایالات متحده آمریکا گرفتار آن شد.

تنها پس از گذشت یک سال، ۵۰۰ میلیون نفر از جمعیت آن زمانِ دنیا، توسط این ویروس آلوده شدند؛ این تعداد یک سوم از جمعیت آن دوران را تشکیل می داد. فقط در ایالات متحده، ۶۷۵ هزار نفر جان باختند که آمار بسیار تأسف باری است.

حال با گذشت یک قرن از آن اتفاق، علم پزشکی پیشرفت های خیره کننده ای کسب کرده است؛ اما تفاوت دنیای کنونی با جهان گذشته، سهولت ارتباطات و به دنبالِ آن، راه های سریع تر برای شیوع بیماری ها است. روزانه هزاران نفر از طریق هواپیم، به دیگر کشورهای سفر می کنند که همین امر، شیوع بیماری های مسری از نقطه ای به نقطه ای دیگر را راحت تر از گذشته می کند.

متخصصان باور دارند که شیوع بیماری مشابه در زمانه ی کنونی، می تواند در عرض ۶ ماه، ۳۳ میلیون نفر را به کام مرگ بکشاند. بیل گیتس از جمله افرادی است که مرتباً درباره ی این موضوع به مردم هشدار می دهد و در ماه گذشته نیز دوباره این موضوع را در گفتگویی درباره ی اپیدمی ها بازگو کرد.

او در این گفتگو عنوان کرد:

در زمینه  تهدیدات زیست محیطی، هیچ احساس ضرورتی وجود ندارد. جهان باید برای شیوع بیماری ها آماده باشد؛ به همان جدیتی که برای جنگ خود را آماده می کنند.

در شبیه سازی ویدیویی که گیتس در اثبات حرفش آن را ارائه کرد، می توان دید که آنفولانزا می تواند به تمام نقاط دنیا گسترش پیدا کند.

معمولاً از آنفولانزا به عنوان کاندیدای اصلی بیماری فراگیر بعدی یاد می شود و به عقیده ی بسیاری از کارشناسان، دیر یا زود باید منتظر چنین رخدادی باشیم.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/dmx6wUq1
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتیندانلود رایگان از شاتراستوکخرید اقساطی آیفون 13 با تخفیف ویژهخرید سی پی کالاف دیوتی موبایل
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه