مشاور ستاد توسعه صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی به کارگیری اساتید آشنا به محیط کسب و کار در دانشگاه ها را زمینه ایجاد ارتباط صنعت و دانشگاه دانست.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، احمد بیرانوند مشاور ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره ایده پردازی هوایی و هوانوردی، با اشاره به اینکه استفاده از اساتید آشنا به کسب و کار ضروری است، گفت: نمی توان در حوزه دانشگاه کارآفرینی داشت و کسب و کار راه اندازی کرد؛ اما برخی از اساتید این دانشگاه ها هیچ سابقه اجرایی در این زمینه نداشته باشند؛ این مسئله به طور حتم برای تبدیل ایده به ثروت در محیط دانشگاه ها محدودیت ایجاد کرده است.
وی افزود: یکی از راهکارهای اصلی جسورکردن دانشگاه ها به منظور توجه به حوزه کارآفرینی را، اولویت در بکارگیری اساتیدی دانست که به حوزه اجرایی و کسب و کار نیز آشنایی لازم داشته باشند.
به گفته بیرانوند، صرف اینکه یک نفر با یک مدرک تحصیلی بالاتر بخواهد به دانشجویان درس دهد، نمی تواند برای آنها آینده کاری ایجاد کند؛ در برخی رشته ها مشاهده می شود که یک دکتر یا فوق لیسانس بدون سنخیت رشته ای به دانشجویان غیرمرتبط درس می دهد. این مساله در حوزه کسب و کار یک آفت است.
وی با تاکید بر اینکه، ارتباط صنعت و دانشگاه نباید تشریفاتی باشد، گفت: اساتید باید به این حوزه توجه کنند؛ بسیاری از اساتید تحصیلکرده هستند اما فرصت اینکه در دانشگاه تدریس کنند، ندارند درحالی که باید از آنها نیز کمک گرفته شود.
مشاور عالی ستاد توسعه صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی در ادامه بیان کرد: به طور معمول کسانی که قدرت جسارت و اظهارنظر دارند، به حوزه ایده پردازی وارد می شوند و ارتقای فناوری و کسب امتیازات صنعتی بخش هایی از صنعت کشور، به طور حتم حاصل ایده پردازی اتاق های فکر دانشجویی است.