چهارشنبه, ۷ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Wed, 27 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

شرکت اینتل با اشاره به پیشرفت های این شرکت، اعلام کرده که محصولات آینده اینتل دیگر آسیب پذیری های معروف اسپکتر و ملت داون را نخواهند داشت.

به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت وی تری، برایان کرزانیخ - مدیر ارشد اجرایی شرکت اینتل - در جریان کنفرانسی در خصوص کیفیت محصولات آینده این شرکت تراشه ساز این اطمینان را به مشتریان خود داده است که محصولاتش در سال جاری میلادی از آسیب پذیری های ملت داون و اسپکتر رهانیده خواهند شد.

به تازگی شرکت اینتل بعنوان یکی از بزرگترین سازندگان تراشه و پردازنده برای دستگاه های الکترونیکی همچون گوشی های هوشمند، گزارش مالی مربوط به سه ماهه ی چهارم سال ۲۰۱۷ را منتشر کرده است که از عملکرد بسیار خوب و رضایت بخش این شرکت در بخش تولید پردازنده نشان دارد.

طبق این گزارش ها، شرکت اینتل موفق شده است تا در پاییز ۲۰۱۷ میلادی درآمدی معادل ۱۷.۱ میلیارد دلار کسب کند که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که ۱۶.۴ میلیارد دلار بود، شاهد یک رشد ۴.۱ درصدی بوده است.

اینتل، یک شرکت تجهیزات رایانه ای در ایالات متحده آمریکاست که در زمینه تولید سخت افزارهای رایانه و تلفن همراه، با تمرکز بر مادربورد، کارت شبکه، چیپ ست، بلوتوث و حافظه های فلش، انواع ریزپردازنده، نیم رسانا، مدارهای مجتمع، واحدهای پردازش گرافیکی و سامانه های نهفته فعالیت می کند.

کرزانیخ در ادامه سخنانش گفت: "ما در تلاشیم تا تغییر و تحولاتی که بر پایه سیلیکون است، برروی محصولات آینده خود ایجاد کنیم تا بتواند در برابر آسیب پذیری های اسپکتر و ملت داون که مدت هاست جنجال های فراوانی را به پا کرده ، مقاوم باشد تا دیگر شاهد چنین ضعف ها وحفره های امنیتی در سخت افزارهای دستگاه های الکترونیکی نباشیم".

وی در ادامه افزود:"سرمایه گذاری های استراتژیک ما برای طراحی و ساخت تراشه و پردازنده در بخش تولید محصولات خودکار و خودران، ارتباطات هوشمند، هوش مصنوعی و غیره به طور قطع می تواند فرصت های استثنایی و ویژه ای را برای رشد و پیشرفت شرکت ما (اینتل) ایجاد کند".

این در حالیست که پیشرفت و رشد این شرکت در زمینه رایانه های شخصی کمتر از گوشی های هوشمند بوده است به گونه ای که درآمد سه ماهه اینتل با ۲ درصد کاهش به ۹ میلیارد دلار رسیده است.

مدت هاست که ضعف ها و حفره های امنیتی اسپکتر و ملت داون کشف شده در پردازنده های ساخته شده توسط شرکت اینتل که از سال ۱۹۹۵ به بعد وجود داشته و باعث شده هکرها به اطلاعات ذخیره شده برروی حافظه رایانه ها دسترسی پیدا کنند، مورد بحث های فراوانی قرار گرفته است.

این ضعف ها به هکرها اجازه می داد علاوه بر سرقت کلمات و رمز عبور کاربران، تمامی اطلاعات ذخیره شده موجود بر حافظه، پردازنده رایانه و گوشی های همراه را به سرقت برده و از آن سوءاستفاده کنند و این سطح از دسترسی موجب می شد به تراشه های دیگری همچون ای ام دی و ای آر ام نیز دسترسی یابند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/LxzH3rIO
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتامحاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه