اطلاعات پزشکی محرمانه ۲۸۰ هزار بیمار از دانشگاه علوم پزشکی اوکلاهامای آمریکا هک شده و به سرقت رفته است.
به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت healthcareitnews، به تازگی گزارش هایی مبنی بر اینکه اطلاعات پزشکی خصوصی و محرمانه ۲۸۰ هزار بیمار از دانشکده علوم پزشکی دانشگاه اوکلاهاما در ماه نوامبر گذشته هک شده، منتشر شده است که نشان می دهد هکرها به اطلاعات بیماری و درمانی آنها دسترسی یافته اند. پیشتر ابعاد گسترده این خبر رسانه ای نشده بود و هم اکنون مسئولان مربوطه از جزئیات این حمله سایبری و هک اطلاعات بیماران سخن گفته اند.
مقامات رسمی مربوطه در بیانیه ای اعلام کرده اند که یک هکر به فولدرها و فایل های مربوط به اطلاعات شخصی، بیماری و درمان بیماران در دانشکده علوم پزشکی دانشگاه اوکلاهاما واقع در ایالات متحده آمریکا دسترسی پیدا کرده است و تمامی این اطلاعات را از سرورهای شبکه این دانشگاه به سرقت برده است، به گونه ای که استادان دانشگاه و پزشکان دیگر نمی توانند به این فایل ها و اطلاعات دسترسی یابند.
اطلاعات ربوده شده شامل نام و نام خانوادگی بیماران، شماره پذیرش و شماره پرونده آنها، نام پزشک و نحوه درمان و داروهای درمانگر آنها می شود که سرقت و هک آنها هم اکنون به این دانشکده ضرر و خسارات بسیاری را وارد کرده است.
این دانشگاه از سایر موسسات و شرکت های فعال در زمینه امنیت سایبری درخواست کمک کرده است تا متخصصان آنها بتوانند در این باره به دانشگاه اوکلاهاما کمک کنند تا هکر مربوطه را با پیگیری، شناسایی و اطلاعات ربوده شده را بازیابی کنند.
اما با توجه به افزایش روزافزون حملات سایبری از سوی هکرها، کشورهای زیادی در سراسر جهان هدف این گونه حملات قرار گرفته اند و آسیب ها و خسارات جبران ناپذیری را متحمل شده اند. بر اساس گزارش های منتشر شده، آمار حملات سایبری و هک در سال گذشته ۲۰۱۷، به اوج خود رسیده است.
سال گذشته حمله سایبری بدافزار واناکرای به بیمارستان ها و کلینیک های بهداشت و درمان و خدمات پزشکی در انگلستان بدون شک یکی از بزرگترین حملات سایبری در طول تاریخ بود که مشکلات بی سابقه و وحشتناکی را برای کادر پزشکی و بیماران ایجاد کرد و وضعیت سلامتی بسیاری از افراد را به طور مستقیم تحت تاثیر قرار داد.