پنجشنبه, ۲۸ تیر(۴) ۱۴۰۳ / Thu, 18 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

استارت آپ ها با مشکلات زیادی روبه رو هستند و نداشتن سرمایه تنها دلیل شکست نیست. گاهی اوقات استارت آپ ها با وجود سرمایه زیاد باز هم نمی توانند موفق شوند.

هرجا زندگی وجود داشته باشد مرگ معنا پیدا می کند و سیلیکون ولی نیز از این قاعده مستثنا نیست. این روزها بازار استارت آپ ها حسابی داغ شده است و به هر مرکز شتاب دهنده ای که مراجعه کنید، می بینید هر تیم با لباس های یکسان مشغول کار کردن روی ایده خود هستند. البته در این میان تیم هایی نیز وجود دارند که به دلایل مختلف نتوانسته اند به کار خود ادامه دهند و با گذاشتن یک یادداشت خداحافظی محل کار را ترک کرده اند.

در این مقاله به نقل از زومیت به معرفی ۱۰ استارت آپی می پردازیم که با وجود جذب سرمایه بالا، بازهم به دلایل مختلف نتوانسته اند در سال ۲۰۱۷ دوام بیاورند و شکست خوردند. این شرکت ها در مجموع ۱.۶۹۵ میلیارد دلار بودجه جذب کردند؛ اما سرمایه گذاران آن دیگر هیچ امیدی به بازگشت پولشان ندارند.

1- استارت آپBeepi: از سال ۲۰۱۳ تا فوریه ۲۰۱۷

سرمایه جذب شده: ۱۵۰ میلیون دلار

بالاترین ارزش استارت آپ: ۵۶۰ میلیون دلار

وب سایت استارت آپ Beepi در زمینه خرید و فروش ماشین فعالیت داشت و خریداران و فروشندگان ماشین دست دوم را در کنار یکدیگر جمع می کرد. هر دو شرکت fair و DGDG قصد داشتند این استارت آپ را خریداری کنند، اما بعد از مدتی تصمیم شان عوض شد. در نهایت بودجه استارت آپ به پایان رسید و به فعالیت خود پایان داد.

۲- استارت آپQuixey: از سال ۲۰۰۹ تا فوریه ۲۰۱۷

سرمایه جذب شده: ۱۳۳ میلیون دلار

بالاترین ارزش استارت آپ: ۶۰۰ میلیون دلار

این استارت آپ موتور جست وجویی برای اپلیکیشن ها ارائه داده بود. این موتور جست وجوی موبایل که اطلاعات مورد نیازش را از اپلیکیشن ها جمع آوری می کرد، مجبور شد تا پایان ماه فوریه اغلب کارمندان خود را اخراج کند. این شرکت مدیرعامل خود را در مارس ۲۰۱۶ عوض کرد، اما نتوانست جایگاه خودش را پیدا کند و به درآمد ثابتی برسد.

۳- استارت آپYik Yak: از سال ۲۰۱۳ تا آوریل ۲۰۱۷

سرمایه جذب شده: ۷۳ میلیون دلار

بالاترین ارزش استارت آپ: ۴۰۰ میلیون دلار

اپلیکیشن این استارت آپ در زمینه شبکه های اجتماعی فعالیت می کرد. این اپلیکیشن با اینکه توانسته بود در میان دانشجویان چند دانشگاه محبوب شود، در ماه آوریل به فعالیت خود پایان داد. ظاهرا این اپلیکیشن نتوانست کاربران را برای طولانی مدت راضی نگه دارد. چند روز قبل از بسته شدن این استارت آپ، یک شرکت مرتبط با امور مالی تیم مهندسی آن را به مبلغ 3میلیون دلار خریداری کرد.

۴- استارت آپMaple: از سال ۲۰۱۴ تا مه ۲۰۱۷

سرمایه جذب شده: ۲۹ میلیون دلار

بالاترین ارزش استارت آپ: ۱۱۵ میلیون دلار

استارت آپ Maple در نیویورک راه اندازی شد و در زمینه تحویل غذا به مشتری ها فعالیت می کرد. این استارت آپ در آغاز فعالیت خود از طرف دیوید چنگ، سرآشپز و بنیان گذار رستوران های زنجیره ای و سطح بالای Momofuku حمایت می شد و بسیار پرطرفدار بود. این اپلیکیشن خدمات خاصی داشت و امکان پرداخت انعام و هزینه حمل را نیز برای کاربران مهیا کرده بود، همچنین همراه سفارش، نوعی شیرینی خوشمزه رایگان برای کاربران ارسال می شد. مشتری ها زمانی متوجه تغییرات اساسی شدند که مشاهده کردند شیرینی های واقعی جای خود را به تصویری از شیرینی داده اند. برخی از تیم های این استارت آپ توسط Deliveroo، خدمات تحویل غذای انگلیسی خریداری شدند.

۵- استارت آپSprig: از سال ۲۰۱۳ تا مه ۲۰۱۷

سرمایه جذب شده: ۵۷ میلیون دلار

بالاترین ارزش استارت آپ: ۱۱۰ میلیون دلار

این استارت آپ نیز در زمینه تحویل غذا فعالیت می کرد. هدف استارت آپ ارائه غذای باکیفیت در کمتر از ۱۵ دقیقه به مشتری و استفاده از منابع غذایی محلی بود، اما مدل کسب و کار این استارت آپ در مقایسه با رقبای خود مانند Seamless، از پایداری کمتری برخوردار بود. مدیرعامل این استارت آپ بعد از پایان دادن به فعالیت های خود در وب سایت نوشت: «فرآیند تولید مواد غذایی و تحویل به موقع و منظم چالش بزرگی برای ما بود.»

۶- استارت آپHello: از سال ۲۰۱۲ تا ژوئن ۲۰۱۷

سرمایه جذب شده: ۴۰ میلیون دلار

بالاترین ارزش استارت آپ: ۳۰۰ میلیون دلار

این استارت آپ دستگاه هایی به نام Hello به مشتریان عرضه می کرد تا الگوی خواب آنها را زیر نظر داشته باشد. این دستگاه ها طوری طراحی شده بودند که نیازی نبود به مچ دست بسته شوند و با قرار گرفتن در اتاق، الگوی خواب کاربر را دریافت می کردند. این استارت آپ نیز نتوانست خریدار پیدا کند و در نهایت به فعالیت های خود پایان داد. استارت آپ Hello در Kickstarter راه اندازی شد و حتی محصول آن در خرده فروشی ها عرضه شد، اما این موفقیت ها هم نتوانستند به دوام استارت آپ کمکی کنند.

۷- استارت آپ Jawbone: از سال ۱۹۹۷ تا جولای ۲۰۱۷

سرمایه جذب شده: یک میلیارد دلار

بالاترین ارزش استارت آپ: ۳ میلیارد دلار

استارت آپ Jawbone پیشگام در عرضه دستگاه های پوشیدنی بود و در زمینه ردیاب های تناسب اندام و بلندگوهای قابل حمل فعالیت می کرد، اما در پرداخت هزینه به فروشندگان موفق نبود. این استارت آپ در ماه جولای امسال تعطیل شد و دارایی های خود را فروخت. بعد از این ماجرا حسین رحمان، بنیان گذار و مدیرعامل این استارت آپ، شرکت دیگری را با نام مرکز سلامتی Jawbone در زمینه ارائه سخت افزار و نر افزار مرتبط با سلامتی راه اندازی کرد.

۸- استارت آپ Juicero: از سال ۲۰۱۳ تا سپتامبر ۲۰۱۷

سرمایه جذب شده: ۱۱۸.۵ میلیون دلار

بالاترین ارزش استارت آپ: ۲۷۰ میلیون دلار

شرکت دستگاه های آب میوه گیری Juicero در سال ۲۰۱۳ سرمایه جذب کرد، اما محصول خود را در سال ۲۰۱۶ به بازار ارائه داد. یک سال بعد از ورود این دستگاه به بازار، سرمایه گذاران به بزرگ ترین راز این شرکت ۲۷۰ میلیون دلاری پی بردند و متوجه شدند که آب میوه گیری های ۴۰۰ دلاری این شرکت عملکرد موفقی در خالی کردن پاکت ندارند و با فشار دست خالی می شوند، بنابراین شرکت نتوانست سرمایه جدیدی از طرف سرمایه گذاران دریافت کند و از نظر مالی با مشکل روبه رو شد.

۹- استارت آپRaptr: از سال ۲۰۰۸ تا سپتامبر ۲۰۱۷

سرمایه جذب شده: ۴۴ میلیون دلار

بالاترین ارزش استارت آپ: ۱۷۰میلیون دلار

خدمات این استارت آپ به کاربر نشان می داد که کدام بازی را چه مدت زمانی انجام داده است. Raptr بعد از گذشت تقریبا یک دهه، به شبکه اجتماعی مخصوص عاشقان بازی تبدیل شده بود. خدمات این استارت آپ به کاربر نشان می داد که دوستانش چه بازی هایی انجام می دهند و به آنها کمک می کرد که از راه دور با یکدیگر بازی کنند. بعد از گذشت مدتی شرکت های دیگر نیز خدمات مشابهی ارائه دادند. از طرفی استارت آپ Raptr نتوانست همکاری خودش را با شرکت AMD سازنده پردازنده کامپیوتر ادامه دهد و در نهایت شکست خورد.

۱۰- استارت آپDoppler Labs: از سال ۲۰۱۳ تا نوامبر ۲۰۱۷

سرمایه جذب شده: ۵۱ میلیون دلار

بالاترین ارزش: ۲۳۵ میلیون دلار

این استارت آپ با ارائه هدفون هوشمند و وایرلس توانست نظر سرمایه گذاران را به خود جلب کند. این هدفون سر و صدای شهری را حذف می کرد، اما مکالمات عادی به راحتی برای کاربر قابل شنیدن بودند. این محصول حریفان بزرگی مانند AirPods شرکت اپل و Pixel Buds شرکت گوگل داشت، اما سرعت فروش پایین بود و شرکت نتوانست ماندگاری خود را در بازار کسب و کار تضمین کند.

۱۱- استارت آپLuxe: بعد از بسته شدن دوباره به زندگی بازگشت

سرمایه جذب شده: ۷۵ میلیون دلار

بالاترین ارزش: ۱۱۰ میلیون دلار

استارت آپ Luxe در زمینه ارائه خدمات پارکینگ فعالیت می کرد و امسال نتوانست عملکرد خوبی ارائه دهد. این شرکت بعد از خریداری چند گاراژ پارکینگ اپلیکیشن خود را در ماه آوریل بست و به طور موقت خدمات سنتی دیگری را به کاربران خود ارائه می داد. این شرکت با تغییر موضوع فعالیت محصول اصلی و دامن زدن به شایعه هایی مانند خریداری شدن توسط اوبر مشتری ها را به سمت خود جذب کرد تا اینکه در سپتامبر امسال توسط شرکت سوئدی ولوو خریداری شد. اطلاعات بیشتری از جزییات معامله منتشر نشده است، اما مطمئنا شرایط آن به اندازه ای خوب بوده که توانسته است سرمایه گذاران را به سرمایه گذاری ۷۵ میلیون دلاری تشویق کند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/Ig5Fek9H
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتین
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه