حمایت از طرح های کارآفرینی و کسب و کار فناورانه دانشجویی از سوی صندوق رفاه دانشجویان.رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت که این صندوق برای حمایت از طرح های کارآفرینی و کسب و کار فناورانه دانشجویی برنامه ریزی دارد.
به گزارش فارس، ذوالفقار یزدان مهر، رئیس صندوق رفاه دانشجویان در بیست و ششمین نشست روسای پارک ها ی علم و فناوری در سالن شهدای جهاد علم وزارت علوم گفت: پارک های علم و فناوری با هدف توسعه فناوری و کسب و کارهای دانش محور و فناورانه تشکیل شد که این ظرفیت می تواند ما را به توسعه متوازن برساند. پارک های علم و فناوری در ظرفیت سازی برای ورود به بازار کار نقش اساسی دارند که یکی از این نقش ها ایجاد حلقه ای واسط با هدایت و آموزش و ظرفیت سازی برای ورود کارآفرینانه دانش آموختگان است.
وی با اشاره به ماموریت صندوق رفاه دانشجویان در زمینه حمایت از فناوری گفت : صندوق رفاه دانشجویان با بیش از 40 سال سابقه تنها متولی رسمی اعطای تسهیلات به دانشجویان به جز دانشجویان وزارت بهداشت بوده است و در این زمینه ماموریت زمینه سازی رشد استعدادهای دانشجویان و تامین رفاه لازم برای دانشجویان مستعد و کم بضاعت را داریم.
وی ادامه داد: ماموریت اصلی صندوق رفاه تامین بخشی از نیازهای دانشجویان است تا با دغدغه ها و نگرانی های کمتری به تحصیل بپردازند و تاکنون نیازهای بسیاری از آنان رفع شده، اما با توجه به نیاز مهم ایجاد فرصت اشتغال به منظور کمک به آماده سازی دانشجویان برای ورود به عرصه کسب و کار به ویژه کارآفرینی و نیز با توجه به تاکید مقام معظم رهبری و ضرورت توجه به تولید و اشتغال صندوق رفاه دانشجویان حمایت از اشتغال دانشجویی را در برنامه خود قرار داده است که در این زمینه دانشجویان دکترا وام ویژه تمرکز بر تحقیق را دریافت می کنند که بر این اساس ماهانه 700 هزار تومان در اختیار آنان قرار می گیرد.
یزدان مهر گفت: به منظور حمایت از دانشجویان کارآفرین به طرح هایی که اجرایی بودن آنها طی فرآیندی به تایید مراکز رشد دانشگاهی رسیده و در حال اجرا باشند و دست کم یک نفر دانشجو در طرح مشارکت داشته باشد، بر حسب شرایط تسهیلات 4درصد تعلق می گیرد. سقف تسهیلات قابل پرداخت نیز به هر دانشجو حداکثر 100 میلیون تومان و مبلغ تسهیلات اعطایی با توجه به تعداد دانشجوی شاغل در طرح تا سقف 100 میلیون تومان است که طی سه مرحله پرداخت می شود.