صادق بشیری گفت که «بهره مندی از ظرفیت های فکری افراد خلاق برای پدید آوردن محصولات جدید در خلق ثروت و کسب وکارهای نوین در جامعه امروزی یک ضرورت است و غفلت از آن، عقب ماندگی از کاروان جهانی را در پی خواهد داشت.»
صادق بشیری، عضو انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان در گفت وگو با نوپانا، گفت: «وظیفه مدیران، هدایت و تصمیم گیری های صحیح برای سازمان است و باید از لحاظ اقتصادی، فنی، انسانی، اطلاعاتی و . . . به این وظیفه خود درست عمل کنند. مدیران باید در خلق آینده هوشیار باشند، چرا که اندیشه های نوین حکایت از آرایش جدید نیروهای اقتصادی در حال شکل گیری دارد و ماهیت کشمکش های دیرینه بنگاه های اقتصادی رو به تغییر است. امروز خلق ثروت خود در کنار دانش و علم قرار گرفته و رویکردهای جدیدی را به وجود آورده است، بنابراین مسیر آینده خلق ثروت برای آنهایی که افق تحولات آینده را بهتر می دانند، بسیار متفاوت از گذشته است و مختصات خاص خودش را دارد.»
این اقتصاددان ادامه داد: «استارت آپ ها مجموعه ای از افراد هستند که با تجمیع ایده های خود به دنبال یافتن یک مدل کسب وکار مناسب، تکرارپذیر و مقیاس پذیر هستند. عنوان تکرارپذیر از این جهت به آنها اطلاق می شود که درآمدزایی ادامه دار باشد و عنوان مقیاس پذیر نیز به دلیل قابلیت توسعه منابع مختلف است، بنابراین لازمه داشتن یک جامعه مدنی، تقویت سرمایه های اجتماعی (ایجاد پتانسیل در جامعه) است. لذا بهره مندی از ظرفیت های فکری افراد خلاق برای پدید آوردن محصولات جدید در خلق ثروت و کسب وکارهای نوین در جامعه امروزی یک ضرورت است و غفلت از آن، عقب ماندگی از کاروان جهانی را در پی خواهد داشت.»
او در رابطه با این موضوع که فعالان استارت آپی، رزمندگان جنگ اقتصادی هستند و حمایت از آنها موجب بهبود وضعیت اشتغال و حمایت از تولیدات داخلی است، گفت: «منظور از اقتصاد مقاومتی تشخیص حوزه های فشار، تلاش برای کنترل بی اثر کردن آنها در شرایط آرمانی و تبدیل این فشارها به فرصت است. هدف از اقتصاد مقاومتی بازسازی و احیای اقتصاد ملی است. ترکیب تخصص و تعهد همیشه معجزه آفرین بوده و حمایت از متخصصان خوش فکر با ایده های نوین خدمتی موثر است، همچنین برای برون رفت از بن بست های اقتصادی راهی جز بها دادن به استارت آپ ها نداریم.»
او افزود: «منشا خلق ثروت در گذشته تولید انبوه بود، امروزه بسته های خلق ثروت در دل مشارکت و بهره گیری از ایده های نو نهفته شده است و برای حمایت از رویکردهای نوین دستورالعمل های لازم در این زمینه به خصوص دستورالعمل های حمایتی از کسب وکارهای نوپا لازم است اجرایی شود.»
بشیری درخصوص صندوق های سرمایه گذاری جسورانه بیان کرد: «امروزه آحاد جامعه بر این امر واقف هستند که اعتلای ایران در گرو وضعیت اقتصادی است و کسب وکارهای نوپا تاکنون کمک زیادی به رونق بخش اقتصادی جامعه کرده اند. حمایت های مالی اقتصاد بین المللی نیز پیشگام در این امر هستند. از سوی دیگر لازم به یادآوری است که کسب وکارهای سنتی نیاز به همکاری بانک ها جهت تسهیلات مالی داشتند، اما ساختار کسب وکارهای نوین به گونه ای است که بدون نیاز به کمک های مالی و بیشتر با حمایت های صندوق های سرمایه گذاری جسورانه که به ریسک های مختلف آشنا هستند و استارت آپ ها را در رسیدن به هدف مورد نظر یاری می دهند، فعالیت می کنند. یکی از دلایل عدم موفقیت کسب وکارهای سنتی را در همین امر باید جست وجو کرد، بنابراین بهتر است مشاغل سنتی خود را با تغییرات و تکنولوژی روز وفق دهند.»
عضو انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان درخصوص حمایت از کسب وکارهای نوپا گفت: «همه سازمان ها برای تداوم فعالیت های خود نیازمند اندیشه های جدید هستند و برای خلق آینده ای نو باید با نیروهای پیش برنده بر نیروهای بازدارنده غلبه کرد. این پیروزی بدون عناصر، انگیزه، استعداد و پشتکار خلاق استارت آپ ها به دست نخواهد آمد.»
او ادامه داد: «می دانیم تمام فناوری ها و اختراعات بشر با تکیه بر خلاقیت و نوآوری ابداع شده اند و اساسا بدون خلاقیت و نوآوری تمدن بشری امکان پذیر نیست. همچنین خلق ثروت نیز نیازمند تجمیع ایده ها و ابتکار عمل است، بنابراین لازم است سرمایه های فکری کشور را قدر دانسته و به نیروهای پیش برنده و تأثیر جادویی آنها بر جامعه باور داشته باشیم. برای این امر باید با تجدید نظر کردن در مورد پیشران های اقتصادی کشور، اقدامات اساسی برای رسیدن به توسعه اقتصادی پایدار انجام دهیم.»