جمعه, ۲ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Fri, 22 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در صورتی که پیمانکاران معادن، بیمه کارگران را رد نکرده باشند، طبق بخشنامه  ای که مصوب شده کارفرمای اصلی باید پیمانکار را تغییر دهد.

به گزارش «فرصت امروز» علی ربیعی در نخستین دقایق بامداد روز گذشته برای دومین بار با حضور در معدن زمستان یورت درباره این حادثه گفت: این حادثه بسیار تاسف برانگیز است. اینها کارگرانی هستند که باتوجه به حقوق های ناچیزی که در معدن می گیرند با جان شان کار می کنند.

ربیعی با تاکید بر اینکه کار در معدن یکی از سخت ترین شغل هاست، خاطرنشان کرد: متأسفانه در این حادثه هم کارگران از دست رفتند و هم کودکانی یتیم شدند و هم زنانی بیوه شدند و این مسئله برای ما تاسف انگیز است.

وزیر کار با بیان اینکه معدن جزو مکان های پرریسک است، تصریح کرد: امروز ما تا عمق 1400 متر رفتیم و به محل حادثه رسیدیم. معتقدم ما نیاز داریم درباره تمام تجهیزات و ایمنی معادن مان تجدید نظر کنیم. شاید بگوییم آنچه در کتاب آمده در اینجا رعایت شده، اما به نظرم ما نیاز به مباحث بسیار جدی تری در این باره داریم.

ربیعی تأکید کرد: معادن ما 40، 50 ساله هستند و این قابل کتمان نیست که تجهیزات آنها کهنه است و به شکلی نیست که امروز ایمنی کامل را به همراه داشته باشد. هرچند قواعدی که در استانداردها هست، بیشتر آن در اینجا رعایت شده اما به عقیده من قطعاً می توانستیم با برخی اقدامات تکمیلی فاجعه در معادن  را کم کنیم.

او با تأکید بر اینکه باید حوادث ناشی از کار در معدن ها را کم کنیم، توضیح داد: با آقای نعمت زاده درباره نوسازی همه معادن صحبت کردیم و آن را در دستور کار خودمان قرار دادیم. همچنین برای این ماجرا هم کمیته ای تشکیل دادیم که همه موارد را بررسی می کنند، حتی برای اینکه این کمیته آزاداندیشانه تر نظر دهد یک کارگر معدن در کنار کارشناسان ایمنی در این کمیته حضور دارد تا یک گزارش جامع به دست آید و ما آن را مبنای کار خود قرار دهیم.

وزیر کار تأکید کرد: با توجه به سخت گیری هایی که می شده، باز هم در پیمانکاری ها حق بیمه رعایت نشده و برای این موضوع نیز کمیته ای تشکیل دادیم و هر کسی می تواند با مراجعه به آن اظهارات خود را بگوید. البته این کمیته مختص به این معدن نیست و در دیگر معادن اگر پیمانکاران بیمه  را رد نکرده باشند، طبق بخشنامه  ای که مصوب شده، کارفرمای اصلی باید پیمانکار را تغییر دهد و معتقدم این حق باید ایفا شود و ما هم به دنبال حق بیمه کارگران هستیم.

ربیعی در حاشیه بازدید از محل حادثه معدن آزادشهر در جمع خبرنگاران ادامه داد: به دلیل کمبود برخی از تجهیزات دستور دادیم که این تجهیزات از نقاط دیگر کشور به این منطقه آورده شود.

وی با اشاره به اینکه اندازه یک ساختمان چهار طبقه در تونل معدن آوار ریخته است، افزود: برای برش آهن های داخل تونل معدن نیازمند استفاده از دستگاه های برش هیدرولیک هستیم که با توجه به شرایط معدن تنها از لودرهای خاص استفاده می شود.

ربیعی با بیان اینکه عملیات آواربرداری به دلیل حجم ریزش تونل حداقل پنج تا شش روز دیگر ادامه می یابد، تصریح کرد: از یک جبهه دیگر نیز در حال حفاری هستیم که اگر به ریزش برخورد نکنیم، امیدواریم به نتیجه برسیم. امید داریم افراد در انتهای معدن تحت استنشاق گاز قرار نگرفته و زنده باشند.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در پایان با تأکید بر پیگیری درخواست معدنکاران گفت: تا زمانی که در این منطقه حضور دارم، شنونده حرف های همه معدنکاران و به خصوص بازماندگان این حادثه غمبار هستم. خوشبختانه معوقات سال 95 در این معدن پرداخت شده و از سال های 93 و 94 معوقات دارند که پرداخت خواهد شد و ما به شما وعده می دهیم که تا پایان تحقق حقوق تان در کنار شما باشیم.

به گزارش «فرصت امروز» حوالی ظهر چهارشنبه، 13 اردیبهشت ماه، انفجاری قلب معدن زمستان یورت آزادشهر استان گلستان را به لرزه درآورد؛ حادثه ای که به گفته رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در نتیجه آن 103 معدنچی مصدوم شده و تا زمان تنظیم این گزارش 22 پیکر از داخل معدن خارج شده و 13 تن دیگر همچنان در دل معدن محبوس اند.

معدن زغال سنگ زمستان یورت در فاصله 25 کیلومتری جنوب  شرق آزادشهر و 90 کیلومتری شهر گرگان بر اثر افزایش گاز متان داخل آن و جرقه حاصل از باتری لکوموتیو منفجر شد. این معدن دارای پنج تونل فعال استخراج و یک تونل در آستانه بهره برداری با 370 نفر کارگر و کارمند دائم است و تونلی که دچار حادثه شده، سومین تونل طولانی معدن بوده است که به طول 2500 متر از چهار سال قبل وارد فاز استخراج در تناژ بالا شده است.معدن زمستان یورت، معدنی 16 ساله است و برای 60 سال آینده به میزان سالانه 100 هزار تن، ذخیره زغال سنگ دارد که بخش فولاد کشور بیش از سایر بخش ها نیازمند آن است.

یورت زمستان به معنای چادر قشلاقی، روستایی در نزدیکی معدن است که نام معدن از آن وام گرفته شده است. یورت یا یورد اسمی است که عشایر به چادرهای سیار که به عنوان خانه مورد استفاده قرار می گیرند، می گویند. یورت معمولاً از پشم و پوست حیوانات ساخته شده و از آنجا که استان گلستان یکی از سرزمین های اصلی اقوام عشایر ایران زمین بوده و هست، این واژه در ادبیات گفتاری استان کاربرد زیادی دارد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/cZCr8Di1
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفره
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه