جمعه, ۱۴ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Fri, 3 Jan(1) 2025 /
           
فرصت امروز

با توجه به نام گذاری سال جدید  به نام «اقتصاد مقاومتی و تولید - اشتغال» بسیاری از کارشناسان عقیده دارند که نباید تنها به این مهم به عنوان یک شعار نگریسته شود بلکه این امر باید سرلوحه مهم ترین کارهای اقتصادی کشور قرار گیرد تا در کنار تولید داخلی که با هویت ملی هم گره خورده است بتوان با صادرات و ارزآوری به اقتصاد کشور کمک شایانی کرد. در همین راستا گفت و گویی را با کارشناسان حوزه های مختلف مثل، فضای کسب و کار اینترنتی، فرش ماشینی و صنایع غذایی داشته ایم که در ادامه می خوانید.

بهروز فروتن، موسس برند بهروز در گفت و گو با «فرصت امروز» : با توجه با نام گذاری سال جاری به نام «اقتصاد مقاومتی و تولید - اشتغال» در رابطه با مهم ترین موانع تولید و اشتغال در کشور  می گوید: مسئله تولید و اشتغال نه به عنوان شعار بلکه باید به عنوان یک منشور نگریسته شود تا پایدار بماند زیرا شعار از بین رفتنی است.

در سال جاری دولت اگر بخواهد فعالیتی در عرصه اقتصاد داشته باشد باید مهم ترین اولویت خود را روی بحث اشتغال متمرکز کند. برای این مهم در کنار اهمیت فرهنگی به تولیدکنندگان باید حرف های آنها را باور کند زیرا بقای یک جامعه سالم بر تولید آن کشور استوار است.

این موضوع با شعار امکان پذیر نیست بلکه باید به مرحله ظهور و بروز عملی برسد. باید برای همه روشن شود که برای بقای جامعه نیاز به تولید و اشتغال داریم و این تولید برای داخل و جامعه خودمان باشد نه اینکه تنها مصرف کننده تولیدات خارجی باشیم.

سرمایه گذار با احترام دولت دلگرم به حضور می شود

وی در پاسخ به این سوال که حوزه موادغذایی تا چه میزان می تواند به اشتغال زایی کشور کمک کند،  می گوید: برای پاسخ به این سوال باید کمی به عقب بازگشت. هر صنعتی در کشور به جز صنعت کشاورزی و صنایع غذایی که مربوط به جامعه مبدا است، وارداتی است. در حال حاضر تولیدات حوزه کشاورزی ما کمی بیش  از 100میلیون تن در سال است که با مدیریت آب مزارع می توان این رقم را به 300میلیون تن در سال رساند. یعنی اینکه در صورت مدیریت آب با 200 میلیون تن مازاد تولید مواجه خواهیم بود و در آن صورت می توانیم به بخش صادرات و ارزآوری بیندیشیم ضمن اینکه اشغال و تولید هم رونق خواهد گرفت.

فروتن در پاسخ به این پرسش که آیا این اقدامات باید از سوی بخش خصوصی یا دولتی صورت گیرد،  می گوید: طبیعتا در بخش کشاورزی بیشتر ماهیت بخش دولتی مطرح می شود. در این راستا حمایت دولت تنها نباید مختص بخش های اقتصادی باشد بلکه حمایت دولت از کارآفرینان و تولیدکنندگان لازمه اصلی تولید و اشتغال محسوب می شود.

این کارآفرین نمونه در ادامه می افزاید: سرمایه گذاران در ابتدای امر باید ایمنی های لازم برای حضور و تولید را احساس کنند. در این صورت است که می توانند با رغبت و انگیزه مضاعفی وارد کارهای تولیدی شوند. اگر از تولید و تولیدکننده حمایت های کافی صورت گیرد در آن صورت تمام مشکلات جامعه از قبیل اشتغال قابل رفع خواهد بود. این امر زمانی محقق خواهد شد که دولت فرهنگ تولید را بشناسد و قدردان آن باشد. به عنوان سخن پایانی تاکید می کنم که اگر سرمایه گذار سود را در تولید و نه پس انداز بداند قطعا پول های خود را از فضای مجازی خارج کرده و در بخش های واقعی تزریق می کند.

ارتباط با نویسنده: Leilashirzad69@gmail.com

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/UfpzQ0oP
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابخرید کتاب استخدامیقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5مبلمان اداری
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه