سه شنبه, ۱۲ تیر(۴) ۱۴۰۳ / Tue, 2 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: جذب سرمایه گذاران خارجی برای ایران هم فرصت و هم ضرورت است.

به گزارش ایرنا، مسعود سلطانی فر دیروز در همایش بین المللی سرمایه گذاران خارجی در صنعت گردشگری در محل اجلاس سران اظهار کرد: در دولت تدبیر و امید و پس از توافق برجام، روند ورود گردشگر به ایران شتاب قابل ملاحظه ای داشته است. شمار ورود گردشگران به ایران بیش از دوبرابر میانگین جهانی است و با عنایت به این موضوع سرمایه گذاران با اشتیاق، آمادگی خود را برای حضور در ایران اعلام می کنند.

وی افزود: براساس گزارش شورای جهانی سفر و گردشگری در سال 2016، سهم سفر و گردشگری خارجی در تولید ناخالص ایران در سال 2015 معادل 7.6 درصد بوده است که امیدواریم در سال جاری تا مرز 9 درصد افزایش یابد.

سلطانی فر ادامه داد: گردشگری بهترین گزینه برای تحقق اقتصاد مقاومتی و رهایی از اقتصاد تک محصولی است و سازمان میراث فرهنگی در همین راستا برنامه ریزی برای ساخت و بهره برداری از 300 هتل چهار و پنج ستاره برای پنج سال آینده یعنی تا سال 1400 را در دستور کار قرار داده و بخش خصوصی در همین زمینه با تمام توان عملیات اجرایی بیش از 170 هتل چهار و پنج ستاره را آغاز کرده است.

5 میلیارد دلار تسهیلات مورد نیاز

معاون رئیس جمهوری تاکید کرد: بیش از 1750پروژه گردشگری در کشور در حال احداث است که 820 پروژه آن به هتل های یک تا پنج ستاره و تعداد 108 پروژه آن به هتل و تاسیسات گردشگری اختصاص دارد که در دو سال گذشته 970میلیارد تومان از طریق منابع صندوق توسعه ملی و منابع داخلی بانک ها و منابع تلفیقی تامین شده است.

وی افزود: مجموع منابع و تسهیلات مورد نیاز برای بهره برداری از این 1750 پروژه بخش خصوصی گردشگری در کشور، که با حجم سرمایه گذاری معادل 32هزار میلیارد تومان برابر 10میلیارد دلار در حال احداث است، نیازمند 16هزار میلیارد تومان یا حدود 5میلیارد دلار تسهیلات است که امیدواریم در پنج سال آینده بتوانیم آن را از محل های داخلی و خارجی تامین کنیم.

رئیس سازمان میراث فرهنگی گفت: با استفاده از ظرفیت اشتغال در گردشگری و صنایع دستی برای سال های 2016 و 2017 ایجاد 140هزار شغل جدید را در نظر گرفته ایم که این مهم نیازمند حدود 4هزار میلیارد تومان تسهیلات است که با حمایت رئیس جمهوری و سیستم بانکی در مسیر تصویب قرار گرفته است.

سهم گردشگری، 7 درصد از صادرات جهانی

سلطانی فر با تاکید بر اهمیت گردشگری به عنوان بزرگ ترین صنعت حال حاضر جهان افزود: امروزه گردشگری ماهیت و ابعاد جدید و متنوعی به خود گرفته است که یکی از کارکردهای ملموس آن کارکرد اقتصادی است و نتایجی چون درآمدزایی، سودآوری، توزیع عادلانه ثروت، اشتغال آفرینی، توانمندسازی جوامع محلی و رفاه و شکوفایی را به همراه دارد.

وی اضافه کرد: درآمد یک هزار و 500میلیارد دلاری حاضر از جابه جایی بیش از یک میلیارد و 200میلیون گردشگر در سال 2015 و اختصاص یک شغل از هر 11 شغل جهانی در این صنعت و 7درصد از صادرات جهانی و 30 درصد از صادرات خدمات مبین این مسئله است که گردشگری از مهم ترین ارکان اقتصادی دنیاست.

معاون رئیس جمهوری ادامه داد: گردشگری فراتر از بعد اقتصادی خود به لحاظ برخورداری از سایر امکانات تبدیل به پدیده ای اجتماعی، فرهنگی و حتی سیاسی شده و از این نظر بهره گیری مناسب از این کارکردها می تواند جهان کنونی را که با تبعیض، تندروی و خشونت رو به رو است، به اعتدال و پذیرش تفاوت های قومی، فرهنگی و مذهبی سوق دهد. 

وی یکی از جدیدترین و کارآمدترین ابزار پیشرفت اقتصادی برای جوامع را تامین بودجه برای پروژه های کلان اقتصادی از طریق سرمایه گذاری مشترک با طرف های خارجی دانست و گفت: ایران اسلامی با وجود ظرفیت ها و توانایی های بالقوه و بالفعل قابلیت لازم برای تبدیل شدن به یکی از مقاصد برتر گردشگری در سطح جهان را دارد.

سلطانی فر تصریح کرد: از جمله مهم ترین مزیت های ایران برای سرمایه گذاران خارجی وجود امنیت پایدار، ثبات سیاسی و اجتماعی، زیرساخت های مناسب و عوامل تولید ارزان است و بازار وسیع وجود قوانین و مقررات مناسب برای بخش خصوصی با استفاده از اصل 44 و قانون جذب سرمایه گذارن خارجی را از دیگر امتیازات می توان برشمرد.

اهم سیاست های دولت یازدهم در گردشگری

معاون رئیس جمهوری در تبیین سیاست ها و برنامه های دولت یازدهم در گردشگری گفت: یک وضع قوانین و دستورات مناسب در راستای جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی، سپس برندسازی در صنعت گردشگری با عنایت به تاثیر آن در جذب گردشگر و سوم ایجاد محصولات و بخش های جدید گردشگری علمی، ورزشی و صنعتی و ایجاد اقامتگاه های مناسب برای همه سطوح درآمدی از چشم اندازهای این سیاست گذاری است.

وی ادامه داد: توسعه منابع انسانی دانش پایه با توجه به تاثیر مستقیم منابع انسانی کارآمد و ایجاد نظام جامع ناظر بر استانداردهای محصولات و خدمات گردشگری همچنین ایجاد توازن در ظرفیت ها و مزیت های کشور در گردشگری با استفاده از گسترش روابط سیاسی بعد از برجام و هفتم تدوین نظام مدیریت و نجات بخشی آثار طبیعی، تاریخی و فرهنگی در معرض خطر مهم ترین اقدامات و دستورالعمل های دولت تدبیر و امید برای تحول در اقتصاد کشور از طریق گردشگری است.

همایش بین المللی سرمایه گذاری در صنعت گردشگری ایران با حضور 50شرکت و برند مطرح جهانی در این صنعت، دیروز و امروز (دوم و سوم اکتبر 2016) در سالن اجلاس سران بین المللی جمهوری اسلامی ایران و هتل همای تهران برگزار شد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/HmbEM64P
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتا
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه