چهارشنبه, ۱۳ تیر(۴) ۱۴۰۳ / Wed, 3 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

نخستین مناظره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به کام دموکرات ها تمام شد و هیلاری کلینتون، نامزد دموکرات این انتخابات موفق شد دونالد ترامپ، نامزد حاشیه ساز جمهوریخواهان را به گوشه رینگ براند. نظرسنجی شبکه سی ان ان که بعد از این مناظره انجام شد هم حاکی از پیروزی کلینتون در مقابل ترامپ بوده است. شرکت کنندگان این نظرسنجی کلینتون را با 62 درصد رأی برنده قاطع این مناظره دانستند. این در حالی است که ترامپ تنها 27 درصد آرا را از آن خود کرد.

 کلینتون، برنده اولین دوئل انتخاباتی

به گزارش ایسنا، در این مناظره که حدود ۹۰ دقیقه به طول انجامید، مسائل مربوط به آینده آمریکا، رفاه، مالیات، اشتغال، سیاست خارجی و امنیت از جمله موضوعات مطرح شده بود.

مجری این مناظره لستر هولت، مجری شناخته شده ای بود که در سال های اخیر مجری برنامه های دیت لاین و تودی شبکه ان . بی. سی بوده و در حال حاضر مجری اخبار شامگاهی این شبکه است که میلیون ها بیننده دارد. ناظران پیش بینی کرده بودند که این مناظره رکورد ۸۰ میلیونی مناظره جیمی کارتر و رونالد ریگان (۱۹۸۰) را بشکند.

در بخش نخست این مناظره، کلینتون در تبیین سیاست های خود در رابطه با وضعیت اشتغال و اقتصاد، از افزایش مالیات برای طبقه سرمایه دار حمایت کرد و ترامپ نیز گفت که حامی کاهش مالیات برای سرمایه داران به منظور توسعه مشاغل و جلوگیری از سرمایه گذاری شرکت های آمریکایی در خارج از این کشور است. ترامپ افزود تخفیف مالیاتی که به مردم خواهد داد، بزرگ ترین تخفیف از زمان ریاست جمهوری ریگان خواهد بود.

کلینتون گفت: محور کلیدی انتخابات مسئله اقتصادی است و باید تضمین کرد که دستمزد زنان و مردان برابر شود. ترامپ ثروتمند است و طرح مالیاتی وی بزرگ ترین کاهش مالیاتی برای ثروتمندان خواهد بود و به طبقه متوسط کمکی نخواهد کرد. ترامپ فعالیت خود را با سرمایه چندصدمیلیون دلاری که پدرش در اختیار او قرار داده بود، شروع کرد.

در مقابل، ترامپ اظهار کرد: فرصت های شغلی آمریکایی ها به کشورهای دیگر مانند چین و مکزیک می رود. سرقت مشاغل از آمریکا باید متوقف شود. نباید بگذاریم شرکت ها و مشاغل از کشور خارج شوند.

کلینتون گفت: دونالد ترامپ در سال ۲۰۰۶ گفته بود که امیدوار است بازار مسکن سقوط کند که سرمایه های او افزایش یابد که ترامپ در پاسخ گفت این یعنی کسب و کار.

ترامپ اظهار کرد: کلینتون ۳۰ سال است در عرصه سیاسی بوده و به مشکلات اقتصادی توجهی نداشته است. کلینتون نیز با خنده پاسخ داد که به این موضوع فکر کرده و در دوران ریاست جمهوری همسرش اوضاع اقتصادی کشور بهبود یافته بود.

در بخش دیگری از مناظره مجری از دونالد ترامپ در مورد انتشار اظهارنامه های مالیاتی اش پرسید. ترامپ تاکنون از انتشار این اظهارنامه ها خودداری کرده است. کلینتون نیز در این باره گفت: چرا ترامپ اظهارنامه مالیاتی اش را منتشر نمی کند؟ حتما چیزی هست که او مخفی می کند.

ترامپ در پاسخ گفت که پس از پایان فرآیند حسابرسی اقدام به انتشار اظهارنامه خود خواهد کرد. کاندیدای جمهوریخواه در مقابل خواستار آن شد که کلینتون ۳۳ هزار ایمیل محرمانه خود را منتشر کند.
درخصوص راهکار نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در رابطه با مسئله داعش، کلینتون از فقدان سیاست مشخص ترامپ در قبال داعش انتقاد کرد و گفت: ترامپ به طور مکرر از برنامه های محرمانه خود درباره مقابله با داعش سخن می گوید اما تنها موضوع محرمانه این است که او هیچ برنامه ای در این خصوص ندارد.

ترامپ در مورد داعش، سیاست های دولت واشنگتن را در شکل گیری این گروه مقصر دانست و افزود: یکی از علل تشکیل داعش این بود که ما عراق را بیش از اندازه زود ترک کردیم. اوباما و کلینتون در عراق خلأ قدرت ایجاد کردند و داعش به وجود آمد. کلینتون مدت هاست که می خواهد داعش را نابود کند.

کاندیدای جمهوریخواه گفت: من از حمله آمریکا به عراق حمایت نکردم؛ این ادعا را رسانه هایی که طرفدار کلینتون هستند، مطرح می کنند. کلینتون اما اظهار کرد ترامپ هم از جنگ عراق حمایت کرده بود و هم از حمله به لیبی و سرنگون کردن قذافی.

کلینتون از مردم آمریکا خواست که در انتخابات شرکت کنند زیرا آینده آنها به نتیجه انتخابات بستگی دارد. ترامپ نیز تأکید کرد: می خواهم عظمت آمریکا را احیا کنم. در پایان این مناظره دو طرف اعلام کردند که در صورت پیروزی جناح رقیب، از کاندیدای پیروز حمایت خواهند کرد.

ایران پس از توافق هسته ای به یک قدرت بزرگ تبدیل می شود

نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در رابطه با موضع خود نسبت به ایران هم صحبت کردند. ترامپ گفت که ایران پس از توافق هسته ای به یک قدرت بزرگ تبدیل می شود درحالی که با اعمال تحریم ها دچار مشکل بود. در مقابل کلینتون اظهار کرد: من در دوران سناتور بودنم به تمام تحریم های ایران رأی موافق دادم اما پس از آن آمریکا در صدد آن برآمد که در کنار تحریم ها با سایر کشورها وارد تعامل شود و با تشکیل ائتلاف ایران را پای میز مذاکرات بکشاند بدون آنکه جنگی رخ دهد.

کاندیدای دموکرات ادعا کرد: وقتی وزیر خارجه شدم ایران چند هفته تا دستیابی به مواد لازم برای ساخت بمب هسته ای فاصله داشت. ما سنگین ترین تحریم ها را علیه ایران وضع و در نهایت برنامه هسته ای ایران را بدون شلیک یک گلوله محدود کردیم.

وی گفت: بسیار مهم است که ما به شرایط جهانی توجه داشته باشیم. من نسبت به توافقی که درباره برنامه هسته ای ایران حاصل شده راضی هستم. اگر دونالد ترامپ این توافق را مورد انتقاد قرار می دهد، باید بگوید که گزینه جایگزین چیست. ما باید در مورد چنین مسائلی با دقت بیشتری صحبت کنیم.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/GgouC4di
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتا
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه