دوشنبه, ۵ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Mon, 25 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت: بخش فولاد کشور برای جلوگیری از آثار زیانبار واردات نیاز به یک نظام منسجم تعرفه‌ای دارد و انتظار می‌رود وزارت صنعت، معدن و تجارت نرخ تعرفه پایه به‌طور متوسط 30 درصد را به مورد اجرا گذارد. به گزارش ایرنا، سیدرسول خلیفه سلطانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز با شرایط بحرانی که وجود دارد، حمایت تعرفه‌ای درواقع تنها ابزاری است که می‌تواند در بخش فولاد منشا اثر باشد و باید همانند سایر کشورهای جهان از آن به‌خوبی استفاده شود. وی پس از برگزاری نشستی با تولیدکنندگان ورق فولادی به اصحاب رسانه، گفت: نتیجه این جلسه پیشنهاد به وزارت صنعت، معدن و تجارت برای اصلاح نرخ تعرفه ورق فولادی بود که به روش پلکانی برای ورق گرم، سرد، پوشش‌دار و رنگی به ترتیب 25، 30، 35 و 40 درصد شکل اجرایی به خود بگیرد. 

3457578

خلیفه سلطانی افزود: همچنین در پیشنهاد تسلیمی به وزارتخانه مزبور آمده است: بند سایر (اقلام) که در دستورالعمل به گمرک جمهوری اسلامی ایران گنجانده شده، همانند تعرفه اصلی مورد عمل واقع شود زیرا تولیدکنندگان ورق‌های آلیاژی در کشور مبدا از جایزه صادراتی برخوردار می‌شوند و در ایران می‌توان این کالا را از ردیف تعرفه عادی خارج ساخت و تحت عنوان ورق‌های آلیاژی وارد کشور کرد. وی اضافه کرد: انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران از سال گذشته درخصوص زنجیره فولاد به وزارتخانه مزبور پیشنهاد داد، تناسب قیمتی بین دادوستد در چرخه فولاد از مواد اولیه تا محصول نهایی صورت گیرد و این امر تحت نظارت وزارت پیاده شود. دبیر انجمن یادشده گفت: نسبت استفاده از آهن قراضه با آهن اسفنجی که مورد مصرف فولادسازان است، عدد 42.5 درصد پیش‌بینی شده و براساس اطلاعات دریافتی رقم موردنظر وزارتخانه نیز به این عدد نزدیک است و انتظار می‌رود نسبت‌ها برای تولیدات فولادی زودتر اعلام شود زیرا تولیدکنندگان در مرحله بحران قرار دارند.

وی خاطرنشان ساخت: شرایط امروز به‌گونه‌ای است که فولادسازان آهن قراضه را با نرخ 20 تا 25 درصد بالاتر از آهن اسفنجی تامین می‌کنند و تعیین‌تکلیف این مسئله اهمیت بسزایی دارد. خلیفه سلطانی درخصوص سپر حمایتی به‌وسیله تعرفه از تولیدکنندگان فولاد کشورهای مختلف، اظهار داشت: ترکیه 30 تا 40 درصد، اتحادیه عرب 30 درصد، ویتنام 27 درصد، مصر و هند نیز به ترتیب 16 و 20 درصد را اکنون اجرایی ساخته‌اند و ایران نیز ضروری است به‌طور متوسط تعرفه 30 درصدی را پیاده سازد. وی گفت: کارخانه‌های نورد مقاطع طویل در شرایط کنونی به‌شدت با مشکل مواجه هستند، به‌گونه‌ای‌که به ازای هر تن تولید، امروز زیان می‌دهند. 

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران پیشنهاد داد: واحدهای نوردی که کمتر از 10 سال قدمت دارند و اکنون اقساط تسهیلات دریافتی خود را پرداخت می‌کنند، حداقل برای دوره پنج تا 10‌ساله پرداخت اقساط متوقف شود تا این واحدها شرایط بحرانی را بتوانند پشت سر بگذارند و به تولید ادامه دهند. وی خاطرنشان ساخت: امروز انجمن تولیدکنندگان فولاد خواستار برقراری یک چتر حمایتی از تولید داخلی است تا مانع از فروپاشی این واحدها شود.
جمهوری اسلامی ایران سال گذشته با تولید 16.6 میلیون تن فولاد خام، نخستین فولادساز خاورمیانه بود و رتبه چهاردهم جهان را در این بخش کسب کرد. قرار است میزان تولید فولاد خام ایران امسال به 18 میلیون تن برسد و رقم تولیدات فولادی از 16.9 میلیون تن در سال گذشته به 19 میلیون تن برسد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/fNARe78F
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه