رییس اتحادیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه طرح پیش سردکردن گوشت قرمز از هفته آینده براساس بخشنامه دامپزشکی لازم الاجرا است، گفت: اجرای این طرح براساس استانداردهای جهانی است اما افزایش قیمت هزار تومانی گوشت را به همراه دارد. علی اصغر ملکی در گفتوگو با تسنیم، افزود: براساس اعلام سازمان دامپزشکی به اتحادیه، کشتارگاهها از هفته آینده مکلف به عرضه گوشت گوسفندی بهصورت پیش سرد هستند.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس، گوشت گوسفندی قبل از عرضه 24 ساعت در پیش سرد کن میماند تا قابلیت عرضه به بازار مصرف پیدا کند.
رییس اتحادیه گوشت گوسفندی ادامه داد: این امر براساس استانداردهای جهانی عرضه گوشت قرمز است که سلامت بهداشتی گوشت قرمز را تامین میکند. وی اظهار داشت: اجرای این طرح به دلیل هزینههای مضاعفی که به واحدهای تولیدی وارد میکند، بر قیمت تمام شده هرکیلوگرم گوشت قرمز هزار تومان میافزاید. ملکی اضافه کرد: هزینههای مضاعف طرح پیش سرد، شامل کاهش نیم کیلو گرمی وزن لاشه به دلیل از دست دادن آب، هزینه نگهداری در سردخانه و دستمزد کارگری است.