جمعه, ۲۹ فروردین(۱) ۱۴۰۴ / Fri, 18 Apr(4) 2025 /
           
فرصت امروز

رییس اتحادیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه طرح پیش سرد‌کردن گوشت قرمز از هفته آینده براساس بخشنامه دامپزشکی لازم الاجرا است، گفت: اجرای این طرح براساس استاندارد‌های جهانی است اما افزایش قیمت هزار تومانی گوشت را به همراه دارد. علی اصغر ملکی در گفت‌و‌گو با تسنیم، افزود: براساس اعلام سازمان دامپزشکی به اتحادیه، کشتارگاه‌ها از هفته آینده مکلف به عرضه گوشت گوسفندی به‌صورت پیش سرد هستند.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس، گوشت گوسفندی قبل از عرضه 24 ساعت در پیش سرد کن می‌ماند تا قابلیت عرضه به بازار مصرف پیدا کند.

رییس اتحادیه گوشت گوسفندی ادامه داد: این امر براساس استاندارد‌های جهانی عرضه گوشت قرمز است که سلامت بهداشتی گوشت قرمز را تامین می‌کند. وی اظهار داشت: اجرای این طرح به دلیل هزینه‌های مضاعفی که به واحد‌های تولیدی وارد می‌کند، بر قیمت تمام شده هرکیلوگرم گوشت قرمز هزار تومان می‌افزاید. ملکی اضافه کرد: هزینه‌های مضاعف طرح پیش سرد، شامل کاهش نیم کیلو گرمی وزن لاشه به دلیل از دست دادن آب، هزینه نگهداری در سردخانه و دستمزد کارگری است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/s31GNE9t
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلدفترچه یادداشت تبلیغاتیواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگ
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه